Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Dabar tai kas nepatiko: per daug su taškeliais užsižaista ant kontūrų, vietomis jie tinka, kaip pvz fone ar daliniems šešėliams etc. bet ant bene viso kūno kontūro to nereikia, perkrautai atrodo. Užrašas "Another One Bites The Dust" taip pat iškrito iš to plaukų margumyno, ornamentas kaip ir kitose dalyse tikęs būtų labiau. Bluras - per daug jo, tiksliau jo nereikia, būtų šauniau atrodę tiesiog švarus neblurintas piešinys, padidinus atrodo, kad akys išplauks.
Daugiau nežinau, visa kita man patiko.👍 1Comment
-
Ech tie seni laikai ..Comment
-
Sakyčiau.Piešiau šitą, kad dieną pratempti.
Uploaded with ImageShack.us
Bet kažkaip po šio piešinio panorau lygiai tokių pačių plaukų.ilgų.raudonų.haha ;DDComment
-
Sakyčiau.Piešiau šitą, kad dieną pratempti.
Uploaded with ImageShack.us
Bet kažkaip po šio piešinio panorau lygiai tokių pačių plaukų.ilgų.raudonų.haha ;DD👍 1Comment
-
Oky..Darbas yra gana įdomus, patiko tas ornamentas ant suknelės..aisku linijos netvarkingos, kaikurios pvz ant suknelės ar ant rankų atrodo lyg tičia tai ir duoda givybingumo bet ant veido truputi sumalta...ir apskritai nežinau kodėl bet man tokia jos poza primenė torture...bet galiu pasakyti, kad darbas žiūrisi gerai.
Šiaip, veidą aš nlbj moku piešt (kaip ir pirštų).Comment
-
Gal dėl to ir užvarei ta toki juoda backgraunga kartu paslėpdama problematiškas vietas...👍 1Comment
-
Spoileris:
Piešinyje su juodu fonu aš ne sunkias vietas slėpiau ( nors po kiek laiko aš sau dėkojau už mažesnį darbą.haha ), o kžkjp niuri nuotaika buvo . : <Comment
-
Antras mano akiai geresnis, toks nostalgiškas, medžiui brūkšniavimas duoda žievės raštus, bet žemė gal kiek labiau išlieta galėjo būt, beja, kai nėra lajos, toks didelis šėšėlis nekrenta
Paskutinis žaismingas, spalvingas ir mielas, bet neina iš pirmo žvilgsnio suprast ar ten Tarzano rūmai stovi vidurį džiunglių, ar apleistas traukinys👍 1Comment
-
Spoileris:
Pirmas darbas man labai patiko grazios merginos akys, puiki mintis, o uzkliuvo tai kad truputi veido formos linija kreivoka ir kazkaip ausu truksta, nes plaukai uz nugaroa tai gal ausys tada turi matytis?
Si mergina kartais ne Real Mayer is Ergo Proxy?
Antrojo piesinio spalvos tiesiog nuostabios labai dailus medelis ir ta saule uz jo, o klaidu as tai nepastebejau. As manau tau puikiai sekasi piesti akvarele.
Paskutinis atrodo visai neblogai, tik man noretusi kad butu truputi tvarkingesnis, daugiau nieko pasakyti negaliu, nes nelabai nusimanau apie tikra gamtos vaizda.Draugiškiausia BJD grupė Lietuvoje: https://www.facebook.com/groups/1441637029443527/
👍 1Comment
-
Man pirmas labai patiko. Labai ryskiai matosi emocijos, ir labai graziai akys atrodo. Antras irgi labai grazus tas medis kartu su sviesiu dangum (saulelidis?) ir tamsia zeme. Man patiko, labai grazu.Paskutinis pakeitimas nuo Kastetas; 2010-07-31, 22:55.👍 1Comment
-
jop pirmajame piesini kinda ergo proxy fanart. Plauku nedariau nes norejau viska grinai su akvarele spalvint.
Antra dar gal padailinsiu medi rytoj tikriausiai
o triacias neriski foto labai gavosi seip itkrovei ryskesnes spalvos.Ech tie seni laikai ..Comment
-
Comment