Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Nu as si ta nupaisiau ir pagaliau su fonu (nors aip ir sakaiu dabar labai susilieja viskas....)
Spoileris:
Sitas darbelis gime kai is neturejimo ka veikt pagaminau ta robota
Spoileris:
Horkis, as nebesuprantu, ka tu cia veiki?... ne vieta tau cia su tokiais savo piesiniais... ir ko cia atsigrudai i sita vieta?... varyk greiciau is cia... i... pazengusiuju keverzones na as ne apie robotuka kalbejau bet siaip ir tas savotiskas
I wish i could have five lifes! Then I could have been born in five different towns and eaten five lifetime`s worth of food and have five different careers, and...
...fallen in love with the same person, five times...
sigpic
Woot.... Na ka kažkada mane is ten išvijo tai dabar sugrįšiu
Beje sita vieta ne abadoned.... cia galima gaut daugiau kritikos (pvz is naujoku kurie galvoja, kad tu cia irgi naujas).... prastesnius darbus vistiek desiu čia.... (kurių bus dauguma... I think)
Beje tas robotukas sukurtas buvo netycia kai ant stalo voliojosi smeigtukai ir tas usb... ir jis man dave ideja siam paisaliui....
Paskutinis pakeitimas nuo Horkis; 2009-03-13, 22:50.
Woot.... Na ka kažkada mane is ten išvijo tai dabar sugrįšiu
Beje sita vieta ne abadoned.... cia galima gaut daugiau kritikos (pvz is naujoku kurie galvoja, kad tu cia irgi naujas).... prastesnius darbus vistiek desiu čia.... (kurių bus dauguma... I think)
Beje tas robotukas sukurtas buvo netycia kai ant stalo voliojosi smeigtukai ir tas usb... ir jis man dave ideja siam paisaliui....
ooo, tikrai, as tik db pastebejau, kad piesinyje tas trikojis robotukas yra tam tikra prasme kopija realaus robotuko xD nice job
I wish i could have five lifes! Then I could have been born in five different towns and eaten five lifetime`s worth of food and have five different careers, and...
...fallen in love with the same person, five times...
sigpic
ai beje kai sakiau kad išvijo...tai tiesa nes, as tikrai levai paisiau, tiesiog tada buvo viena fanarto gija ir pasidare 2 ir as toliau dejau i sena gija nors ji jau buvo pervadinta i pazengusuju....
Paskutinis pakeitimas nuo Horkis; 2009-03-14, 18:14.
Horkis:
džiaukis kad išvijo, šioje gijoje nemažai į priekį pasistūmėjai, o senojoje nemanau kad būtum taip pasistūmėjes, bent aš taip manau...
beto tas pieštinis robotas tikrai į tą usb su smeigtukais robotuką panašus... tik piešinyje roboto šešėlis kažkaip perdaug neatitinka jo formą ir su ta tolimesne mergina galėjai labiau pasistenkt...
HORKI, grįžk čia. šitas darbas.. na vaikiškesnis. t.y. merginos kūnas tai otaku's primitive dream, vaikinas.. na hm.. no offends bet keistas. nuo veido proporcijų iki rūbų detalių jis labai random, ir tai neina į pliusą. žodžiu, šitas piešinis gan toks.. failiškas.
Dam... ir tai per klaida cia idejau, bet matau kad cia jis labiau tika..... sitas mano darbelis yra senas (argi nedejau linearto?) tik dabar nuspalvintas....
Comment