Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Ausra
    ♥ Lantislt mergina! ♥

• 2010 02 10
    • 272

Autorius Renata
    Spėkit iš ko aše pasiskolinau idėją :] yra 2 variantai~

Spoileris:

Man labai patiko sio piesinio mintis ir merginos drabuziai Tik man noretusi, kad plauku linijos butu tvarkingesnes.
    O is kur ideja pasiskolinai tai nelabai zinau, gal truputi is Naruto kurejo?
    Draugiškiausia BJD grupė Lietuvoje: https://www.facebook.com/groups/1441637029443527/

Comment

• Yumenator
      Motherbleeping Killjoy

• 2009 07 27
      • 552

Autorius Renata

Spoileris:

Gah ...Kaip ir sakiau dievinu tavo spalvinima, tik manau kazkas ten su krutine negerai..
      Ideja is....Elfen Lied? OwO
      http://yumihoriku.deviantart.com/

BLACKOUT
      http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/
      be sure to visit our page~

Comment

• Esquisse

Autorius Renata

Spoileris:

Gražus, gražu... ir iškart pamačius tas akis rankose... kvaila {o gal ir ne} mintis šovė... iš filmo - Pano Labirintas?

Comment

• fasian
          Tas kur daug kalba.

• 2009 01 28
          • 586

Autorius Anime_Yuuki
          Gražus, gražu... ir iškart pamačius tas akis rankose... kvaila {o gal ir ne} mintis šovė... iš filmo - Pano Labirintas?
          butent is pano labirinto
          Apie pati piesnini: galejai viska neskubedama padaryti rankas lygiasnes , papus vienodus ir didesnius padaryti
          Ech tie seni laikai ..

Comment

• Renata
            Meanie

• 2008 05 25
            • 715

Autorius fasian
            butent is pano labirinto
            Apie pati piesnini: galejai viska neskubedama padaryti rankas lygiasnes , papus vienodus ir didesnius padaryti
            nu rantos tai visada pas man nesigauna gerai, bet didesnių papų O-O na jau neee... :< nenoriu. negi visos pieštos mergos turi būti kaip iš kokio ecchi anime, štoli ? O-o" fuck it :<
            AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• fasian
              Tas kur daug kalba.

• 2009 01 28
              • 586

Autorius Renata
              nu rantos tai visada pas man nesigauna gerai, bet didesnių papų O-O na jau neee... :< nenoriu. negi visos pieštos mergos turi būti kaip iš kokio ecchi anime, štoli ? O-o" fuck it :<
              ne taip supratai dabar kaip pas vyra krutine man atrodo ta prasme kad matytusi apvalumai o ne super duper mega big
              Btw man asmeniskai irgi nepatinka tos ecchi nenaturalios ir perdideles krutines
              Paskutinis pakeitimas nuo fasian; 2010-07-04, 11:20. Priežastis: pap.
              Ech tie seni laikai ..

Comment

• Renata
                Meanie

• 2008 05 25
                • 715

Aaaa, na tai jin gi pabaisa, nafih jai apvalumai... kad maistą lengviau susimedžioti O-o (smirk)

Na čia biškia apvalesniais papais, bet kojos man paranoiškai per trumpos :< ir šiaip man stogas važiuoja jau nuo FF
                Spoileris:

P.S.
                šian man tikrai nuvažiavo stogas... *bananafishbones*
                AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• Red_Elf
                  pandų karai :D

• 2009 05 07
                  • 1112

Autorius Renata
                  Aaaa, na tai jin gi pabaisa, nafih jai apvalumai... kad maistą lengviau susimedžioti O-o (smirk)

Na čia biškia apvalesniais papais, bet kojos man paranoiškai per trumpos :< ir šiaip man stogas važiuoja jau nuo FF
                  Spoileris:

P.S.
                  Normaliai jos tos kojos, bet va rankos trumpokos (iki šlaunų vidurio tūri būt) na, gal pėdos kiek mažos... kaklas kiek ilgas, gal rankos dar ir plonos... labai fražiai sparnai gavosi, jie fantastiški, apranga taip pat puiki, kas dėl krūtinės - gerai gavosi, nei didėlė, nei mažas, aukso viduriukas

Comment

• shikigamijako
                    Narys

• 2010 05 31
                    • 93

Autorius Renata

Spoileris:

P.S.
                    Labai gražus ir šis tavo darbas.
                    Tu labai gražiai pieši! (mano akimis) Ir spalvos tokios grazios. Tik tai kad aš nenusimanau apie visus šiuos reikalus, tai nieko rimtesnio negaliu pasakyt. Bet man patinka tai ką matau.

Comment

• Ausra
                      ♥ Lantislt mergina! ♥

• 2010 02 10
                      • 272

Autorius Renata

Spoileris:

P.S.
                      Ir sis tavo darbas atkeipe mano demesi ypatingai nuspalvinimas ir kaip visada orginalus drabuziai
                      Tik su proporcingumu tau padirbeti reiketu, nes kaip jau kiti pastebejo rankos ir pedos nelabai proporcingos kunui.
                      Draugiškiausia BJD grupė Lietuvoje: https://www.facebook.com/groups/1441637029443527/

Comment

• ~nyuu
                        Narys

• 2009 06 20
                        • 69

Spoileris:

va. visai kitokio piešimo stiliaus ir tik lineartas. bandžiau su tikroviškesnėm proporcijom (failed..) ir apskritai realistiškiau piešt, tell me whatcha think ppl..

Comment

• Ausra
                          ♥ Lantislt mergina! ♥

• 2010 02 10
                          • 272

Autorius ~nyuu
                          Spoileris:

va. visai kitokio piešimo stiliaus ir tik lineartas. bandžiau su tikroviškesnėm proporcijom (failed..) ir apskritai realistiškiau piešt, tell me whatcha think ppl..
                          Labai grazus ir tikroviskas piesinys Primena man mano pacios vaikyste, dar tas nuostabus zaisliukas. Su proporcingumu, tai bedu tikrai nera, tiesiog idealu! Pastebejau kelias smulkmenas, tai galejai akies voku linija nupiesti ir dar ant keliu sanari nupiesti.

Comment

• Yumenator
                            Motherbleeping Killjoy

• 2009 07 27
                            • 552

Autorius ~nyuu
                            Spoileris:

Mielas darbelis~
                            Tik kažkas man su jos kaklu nepatinka, arba jis per storas,arba galva per maža...
                            http://yumihoriku.deviantart.com/

BLACKOUT
                            http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/
                            be sure to visit our page~

Comment

• Horkis
                              Kritikuosiu žiauriai

• 2005 12 23
                              • 637

Pagaliau prisiverciau juos nupaisyt... Viena megstamiausiu mano grupiu... kazkaip netradicishkai naudojau juodus markerius, copicus ir biski photoshopo ;D

Spoileris:

Comment

• shikigamijako
                                Narys

• 2010 05 31
                                • 93

Autorius Horkis
                                Pagaliau prisiverciau juos nupaisyt... Viena megstamiausiu mano grupiu... kazkaip netradicishkai naudojau juodus markerius, copicus ir biski photoshopo ;D

Spoileris:
                                Atrodo COOL!!!

Comment

Working...