Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Gražus darbas, kanji labai tinka problema kyla, nes jis be žvynų, glotni oda nelabai žiūrisi ir galvos bei kaklo susijungimas kažkoks nelabai... bet gražios spalvos, sparnai ir galvaComment
-
Comment
-
Jeigu jau tavo mintys tokios baisios....Stilizuotas tvarkingas darbas žiūrisi maloniai, darbas išėjo gana švelnus ir todėl jis neatrodo, kad gerai perteiktų veiksmą(siaubą) kuris manau turėtų virauti darbe.Taigi galime nesigilinti į mano subjektive nomone nes as norėčiau, kad butų baisiau. Bet nežiūrint į pačią temą, patys harakteriai šešėliai atrodo gerai ir mintys yra gera.
Uhh... kažką aš čia daug suvėliau (nakties nuovargis daro savo)
Renata
1 darbas:Tai nėra "sexual tension".
2 darbas:
Matyt nuovargis daro savo. Darei 1,5h ??? na kagi net nežinau ką pasakyti pats noriu miego na lūpos kreivos...šitas darbas tikrai keistas(geraja prasme).
p.s tikiuosi suprasit ką aš čia prirašiau, jau per daug pavarges, myntis trukinėja👍 1Comment
-
👍 1Comment
-
Spoileris:
Šiaip neturėjau ką veikti ,tai nukeverzojau šitą dalyką xDDD .
Spoileris:
Laaabai tingėjau spalvinti ;D.Įdėčiau geresnių ,bet jie nupiešti pagal prašymą.
Spoileris:
Norėjau kažką nupiešti ,ir gavosi kukuruzas panašus į Johny Knoxvell nors labiau Steve-O,bet nekreipkit į rašybos klaidą viršuj ,tada nekreipiau į žodžius dėmėsio.
Spoileris:
Heh ,tai buvo nupieštas pagal prašymą (vienintelio piešinio pagal prašymą foto) .SUpahhhhh wormPaskutinis pakeitimas nuo Djfragas; 2010-06-12, 22:17.Comment
-
👍 2
Comment
-
p.s. pasiilgau tavo piešinukų👍 1Comment
-
Comment
Comment