Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Gaila, kad kažkas ištrynė tą skiltį, dingo mano dalis pranešimų ir 1/7 reputacijos. xD
O dabar įmesiu mišria technika darytą darbelį. Pieštuku buvo padarytas veikėjo pagrindas. Fotošopu buvo padarytas lineartas ir fonas. Beje, dirbu be planšetės ir čia mano pirmasis bandymas kažką rimtesnio daryti su fotošopu. O šiuo metu darau kitą versiją šito pačio piešinio. :>
Tad vertinkit, folks. http://derogatorylt.deviantart.com/a...Rock-111591733
headbang_ su kojom problema.
Derogatory įdomus darbas bet nepatinka tie pleistrai ar kas ten be būtu ant veido.
HORKIS kaip visada žavėsiuos tavo darbais tavo šešėliai labai gražūs jie suteikia įvaires formas.
Yukari Murasaki neturiu žodžiu.
Pleistrai?
Oh, people. Aš parašiau ilgą komentarą po darbu, kuris buvo skirtas piešinio žiūrėtojams. Ten yra dionisų rasės bruožas. Atrodo paminėjau tai, kad ant jo žandikaulio yra akmenys. Ir manau objektyviau sakyti kritiką apie darbo atlikimą, o ne apie veikėjo išvaizdą ar fizionomiją, nebent būtų kreiva jo anatomija.
To Horkis, man visada patiko tavo stilius, toks savotiskas, labai detalios aprangos. Kazkiek primena Džiro Sesės darbus, tik jos detalumas toks tamsesnis, mistiskesnis, detalesnis. O taviskis primena futuriste/ post-apokalipsine apranga. Zdz del detalumo, ir savito stiliaus + . O kas apskritai del to darbo, tai labiausiai uzkliuvo akmeninis ( be emociju ) veidas ir kreiva kaire ranka.
To Derogatory .
Patiko piesinio kompozicija, veikejo zvilgsnis ir viso darbo svara. Bet siaip, tie akmenys ant veikejo veido kliuna ir man, ne del pacios idejos, o del atlikimo. Jie veikiau panasus i priklijuotas metalines ploksteles. Imo reiktu arba apvalint, arba daryt pagrindines ju linijas blausesnes. Cia tuo atveju, jei nori, kad atrodytu kaip akmenys. Man asmeniskai ir metalines ploksteles tinka :>
Edit: Tik nesupratau, kodel toks darbas pradedanciuosiuose
P.S Pagal (pirštais nerodysim) prašyma nickai pataisyti >.<
Paskutinis pakeitimas nuo Sloth; 2009-02-04, 16:52.
Pradedančiuosiuose, nes tai pirmas "kepsnys" su fotošopu. Tad maniau, kad gal dar ne į pažengusiuosius dėt. :]
Tikriausiai teisingai pastebėjai, kad tai tokios plokštelės ant veido, tik aš va nemokėjau teisingai išsireikšti. Tad tada tikslesnis jų apibūdinimas būtų akmeninės plokštelės. xD
Ir šiaip dėkui. :3
Comment