Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Comment
-
Pradedant nuo pirmojo: Greit paziurejus nelabai rasi prie ko prisikabinti, BET kai atidziau paziuri 1. Paneles su siauduku. Ranka kur padeta ant "isivaizduojamo baro" negraziai ziuris ties sulenkimo vieta ir patys pirstai labai nenaturaliai uzlenkti ir galai uzryskinti todel nelabai malonei ziuris. njum sitam tiek is mano puses. 2."Serafimas" Ziurint is jo puses desinysis petys tikrai perzemai, tos dvi linijos po bicepsu kaip suprantu raisciai, ane? Jei taip tada jie perzemai lyginant su jo priesinga ranka. Manyziau reiktu suteikti didesnia krutine jam, num tokia muscular ;DDD Jeigu breztume linija veido padeties ir kaukoles(zveries) nesutaptu, kaukole pasvirusi perdaug i kaire (is musu akiu) Kaip suprantu norejai parodyt kad ji atsikisus, siuo atveju reiktu ta dali kairia(vel is musu akiu) sumazinti, jos tiek daug neturetu matytis. Ragams tas pats NAGI!!! ;DDD vaikinai irgi turi klubus ant ko tos kelnes laikysis Tiek is manes. O siaip tai tikrai tobuleji Sekmes!👍 1Comment
-
nu nzn ka cia visi mato tokio ipatingo, nes man pvz labai daug dalyku krenta i akis...
mergina su siaudeliu... ta ranka kuri laiko siaudeli kazkodel yra ilgesne uz kita... ziurek i alkunes... arba jos petys isnires... rauksliu ant maikes ilvo viwtoj neturetu buti arba jos turetu but kitoskios,... ten kuk laisvai nukarusi marskiniu medziaga.... plastakos ir pirstai tai isvis tyliu...
ir seip kai paisai zmones atrodo kad bandai isgauti erdve naudodama tik 2D.. totaliai viskas plokscia....
ypac tai matosi tavajam Serafime.... ta kauke neatrodo erdviska arba labai mazai... ir seip jis labai keistai ta kirvi laiko.... kaip pasakyt kirvio kotas turetu uzdengt nyksti o tai dabr jis kaip ir nelabai reikalingas......
Nzn ne ka sakyt,... progresas gal ir vyksta bet labai jau letai..👍 1Comment
-
Comment
-
man asmeniškai jis nepatinka, bet kritikos vistiek laukiu. ;>👍 2Comment
-
man asmeniškai jis nepatinka, bet kritikos vistiek laukiu. ;>👍 1Comment
-
~nyuu > musu desines, jos kaires rankos plastaka gal milimetra antra mazesne uz kita plastaka, bet taip tai viskas grazu ir klaidu nelabai matos. Tiesa pati poza man atrodo negyva ir sustingus, gal del kaikuriu seseliu trukumo, kas padetu suprast geriau sia poza, bet net su jais atrodo jog piesiai nezinodama ka nori nupiest ir va gavos pa defaultu.
Anyways sekmes ir darbo👍 1Comment
-
aš ir vėl čia : D
Spoileris:
dA: http://dyi95.deviantart.com/art/rain...ller-156908356
p.s., ačiū už ano piešinio kritiką. :>👍 1Comment
-
aš ir vėl čia : D
Spoileris:
dA: http://dyi95.deviantart.com/art/rain...ller-156908356
p.s., ačiū už ano piešinio kritiką. :>👍 1Comment
Comment