Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Žinok,geriau piešk pieštuku ir nespalvink,negu šitais flomasteriais viska sugadinai...Jo kairiosios rankos delnas per mažas man pasirodė O kita ranka kažkaip keista ten per sulenkimą...Nu gal tik man taip pasirodė Žodžiu bandyk viską su pieštuku perpiešt...Viską ka čia parašiau tai tik mano nuomonė jei kąComment
-
Whoa!! Grazus sketch'ai! Pirmas tikrai grazus, tik nesupratau kas su jos desine akim pasidare. Gal ten prietaisas kaskoks... O antras paprastesnis, tik sakyciau akys per aukstai, jas reiktu deti sulyg ta vieta, kur eina tas islinkimas zande, man atrodo. Ir jos kaires rankos bicepsas ten toks ''uzkacialintas''? Ar ten kai piesei plaukus, brusktelejai sruoga i sona?
Tai va zodziu, man patinka sitos paneles tavo Cat ears irgi grazios Ir kurk toliau!
-----Labai didelis ačiū Insanity už šį 1337 sig'ą!-----Comment
-
Comment
-
hehe Nu šiaip ką aš žinau Iš rankų juokiuos Šeip gal ir nieko tokios bet jau tie abiejų žmogų delnai man pasirodė per maži ir per daug prastai nupiešti O ir šeip kžk man nelabai patiko...Nežinau kdl ..... Bet čia vien mano nuomonė Bet su rankom padirbėčiauComment
-
Comment
-
Bsk juokingai skamba tas tik...O dar juokingiau skamba tas "tai tik mano nuomone","vien mano nuomone".Atrodo, kad naujokai(gal ir nebenaujokai) bijo išsakyt kritiką, nes bijo būt patys iškritikuoti. Ir dar patarimas tiems, kas aptarinėja ir kritikuoja(nežinau kaip dar pavadinus)piešinius: galėtumėt patarimų padalint kaip galima būtų geriau kažką piešt(kur rast patarimų ir tutuliatorių ir t.t.), nes visi moka kritikuot, bet galėtų sugebėt ir ne tik taiComment
-
Kadangi pradedantiej sioje gijoje, tai imesiu linka tiems kuriems sunku sugalvoti poza ir panasiai. Asmeniskai man labai padejo ------>http://www.posemaniacs.com/Comment
-
sweiki, kadangi is neturejimo ka veikt per pora metu pirma kart piesiau seip sau o ne kokiam sudui kuri i shule reiks nest, taigi nupiesiau pagal mane puse velnio , bet mano fotikas parejas ir neturiu kaip nufotkinti ir pns , sumasciau per loptopo fotika nufotkint, tai buvo klaida bet parodyt tai noriU taigi pirmas dalykas, gal kaipnors eina pagerint kokybe , kad bent normaliau matytusi, o antras ar yra koks saitas kur fotkes galetum imest nesireginant.Comment
-
Comment
Comment