Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
👍 2Comment
-
Hellsing'o įtaka :
Spoileris:
"Grazus drakonas su labai trumpom galunem, su labai stora uodega, neprasta galva ir sparnais kurie tik trukdo nes su tokiais nepaskrisi. " Kad uodega per stora pastebėjau kaip viska apvedžiau tušinuku >.> , nemoku piešti suskleistų sparnų (pagal idėja jie turėjo buti panašus į vėduoles, bet man taip nesigavo) :]
TeisusKas - tavo piešnys geras, tik pakeisk jam plaukuosena, atrodo kad žmogą buvo elektra nukračius xDDPaskutinis pakeitimas nuo Renata; 2009-03-02, 19:14. Priežastis: nieko tokio. viskas kontroliuojama xDDComment
-
HORKIS, tek daug darbu turi ir visai neblogu, jei galiu vertint ish savo puses, kad galetum katalogais det, arba visa gija sukurt: HORKIS art.. kada turi tiek laiko ? zhmogui tikrai turetu patikt piesht ir anime..
ash tai toky dalyka sugalvojau.. kaip chia uzhvadint.. : kaip ash atrodychiau jei buchiau anime personazhas.. he he.. visai y pieva mano shitas postas.. bet gal kas norit prisidet pire ydejos.. ir nupaishyt y ta tema, ydomu butu pazhiuret ..Comment
-
Na visu pirma reikejo atsidaryti pica su kokiu photoshopu ar kad ir paint ir apeit sonus su baltu brushu .
O apie darba tai mano nuomone grazu tik galva manau per didele akys taipogi nors tai ir anime stilius bet akys per daug isplesto i sonus (nors ka zinau gal ir klystu) . Na ir jeigu ji taip ranka uzkisusi tai galetu medziaga buti biski issitempusi butu siek tiek realistiskiau. Na ir naudok daugiau spalvu darbas gyvybingesnis atrodys .Comment
-
Ledux cia kompu niekas nedaryta..... ir tikrai nenorejau kompa cia imaisyt....
O del spalvu - deje turejau tik 3 markeriukus ir tai uz juos suplojau 50 LT...Paskutinis pakeitimas nuo Horkis; 2009-03-03, 21:00.👍 1Comment
-
Bendras darbas su drauge Nezinau tiesiog gera nuotaika buvo
Kas sita daina zino?
Comment
Comment