Pradedančiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Szubskin
    One bad apple cored.
    • 2009 08 01
    • 51

Autorius Dark-Tarou
    Szubskin: kol aš supratau, kad jis ten sėdi xD
    Šiaip pirmas kilęs klausimas: o kur gi jo klynas, grubiai tariant?
    - Taip sėdint jam būtų sunku taip ištiesus kairę ranką laikyti, ji būtų nors minimumą sulenkta.
    - Plaukai visiškai be plastikos, kaip sušalęs ledas, na, čia galite prikibti su "savąja stilistika" dėl to tamstai išsakau tik subjektyvę nuomonę. Bet plaukai tikrai nėra dailūs.
    - Kairysis petys nučiuožė žemiau leistinos kaulams ribos, nebent jam kas tą ranką kaip nuplėšė xD That would be brutal...
    - Vat kodėl man iškart neatrodė jog jis sėdi? Čia dėl kairiosios, ištiestosios kojos. Deja sakydama "problemos su perspektyva" aš niekuo nepadėsiu, bet deja šiuo momentu klaidos vaizdingai pataisyt negaliu. Tiesiog negali kojos matytis visu ilgiu, susidaro vaizdas, kad jis ant jos stovi, bet labiau, kad jis ją išnarinęs. O ta pėda tai epinė xD Išnarinta kaip reikalas... Šiaip klaidų čia pakankama ir užtruktų visko tuščiažodžiaujant vardint, nes jeigu aš būčiau pradedantysis, tai man tiesiog žodžiai nepadėtų (nes atrodo, kad viskas yra gerai ir tik po kelių dienų pastebi klaidas, man taip dažnai būdavo...), bet stengiuosi nors taip, kai laiko nėra :/
    xD Siauniai cia tu. Geresnes kritikos dar nesu gaves. I sita tikrai atkreipsiu demesio.
    Kolkas sunku man pamatyti savo piesini ne kaip autoriui o stebetojui. Dekui

Comment

• Crimson
      Naujokas
      • 2009 08 28
      • 7

Ka tik baigiau pabaigiau piesti savo piesini :P As dabar mokausi piesti zmones su seseliais tai toks dabar rezultatas http://katanaboy.deviantart.com/art/Standing-137207334

Comment

• bronzine
        music freak *

• 2009 04 12
        • 149

crimson- su vaikinu viskas normaliai saunuolis ;] o mergina na jos ranka persikreipusi nera zymiu delno ir jos rankos man per trumpos ir plonos :]
        if life gives u lemons...
        then make a lemonade ;3

Comment

• ~nyuu
          Narys

• 2009 06 20
          • 69

dar vienas.
          Spoileris:

Comment

• Crimson
            Naujokas
            • 2009 08 28
            • 7

Dekui uz komentara ) Kazkodel tik dabar pastebejau, kad rankas gerai nenupiesiau
            Nyuu graziai nupiesta man labai patinka tik kairios rankos pirstai sujungti, o seip tai grazu.

Comment

• bronzine
              music freak *

• 2009 04 12
              • 149

nyuu- uu... colorfull and nice ;DDD and cute ;DDD
              na galva yra didoka, kaklas trumpokas ir storokas, smakras??? kazkoks mazas ;DDD na delnai siek tiek didoki bet galbut pas tave toks piesimas ;DDD
              o seip tai grazus piesinis :] ir seseliai yra saunu ;] taip ir toliau sekmes ;DDDp
              then make a lemonade ;3

Comment

• TeisusKas
                Animal Liberation

• 2008 12 04
                • 127

Mano naujas piešinys:

Kritikuokit, komentuokit ir t.t. (:
                Paskutinis pakeitimas nuo TeisusKas; 2009-09-16, 17:06.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
                Smart Boy Alex

Comment

• Psichas
                  Rimtas forumo narys

• 2008 04 16
                  • 147

Nyuu alright grafkiu manijake bet nieko tokio nupiesta manau savitai taip. pusiau chibi normaliem zmonem ji pasirodyt miela sauniai padirbejai

TeisusKas dar vienas alright zali plaukai arba cia del seseliu arba tikrai kaire ranka pas tau siek tiek plonesne isejo ( tas siek tiek pastebimas) o siaip lb patiko galetum su phsh pazaist ir padaryt meno kurini
                  the one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.

Comment

• _rolle
                    Perfect doesn't exist.
                    • 2009 01 29
                    • 21

~nyuu -> Nu ką, čia pakomentuoti norėjau, tik, kad mano nuomone dar ir pirštai kažkokie storoki palyginus su rankomis. Na, bet gal čia tik tavo piešimo stilius, iš tiesų. Šiaip tai norėjau labai pagirti, nes man labai patinka, kaip tu sužaidi su atspalviais. Man labai patiko plaukai, žodžiu, sėkmės toliau, lauksim kito darbo.

Comment

• Renata
                      Meanie

• 2008 05 25
                      • 715

Ant A3 formato lapo piešiau.. pas Žmogeliuka skaneris per mažas ... nu vn žn, mėginom iš atskirų dalių lipdyt, bet kadangi skilu mažai turim tai š gavosi... todėl nepilna dedu ....

Spoileris:

Akvarelė, ir kai kur akvarelinis pieštukas. Laikas - apie 2,5 valandos

EDIT: ant ranku nevaryti, šiam piešiniui pozavo žmogus kuriam artritas dar vaikystėje išsuko ranku sąnarius ...
                      Paskutinis pakeitimas nuo Renata; 2009-09-16, 21:10. Priežastis: nesvarbu...
                      AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• Auste
                        =^.^=

• 2008 12 03
                        • 98

Renata- grazus piesinys. man labai akys patiko . pirstai visai gerai atrodo sitam piesiny, tik nyksciai keistai atrodo.plaukai taip pat graziai nuspalvinti. sekmes!

Comment

• bronzine
                          music freak *

• 2009 04 12
                          • 149

nice piesinys Renata ;]
                          tik jos pirstai kazkokie guminiai ;DDD o siaip tai sitas piesinis vienas is geriausiu tavo ;] tobulek dar daugiau ;DDD
                          then make a lemonade ;3

Comment

• Dark-Tarou
                            I'm a woman on a mission

• 2008 07 14
                            • 486

Nyuu: Kur KLYNAS? Kas jum žmonės darosi xD>? Automatiškai pratęsk jos pečius ir pamatysi, kad kažkuri vieta yra truputėlį nukirsta.

TeisusKas: širdingai dėkoju už klyno paisymą savo darbe... Problematiška darbo vieta - rankos. Jos yra matomai per ilgos. Ištiesk rankas ir jungtį ties alkūne prilygink prie liemens. Pamatysi jog rankų sulenkimas bus žemiau.
                            - Žmogus nėra metalo kokio gabalas, jis turi raumenis, kurie suspaudžia vienas kitą jiems susilietus. Tavo sulenkta dešinioji ranka ilgio gauna dar ir dėl to, jog raumenis ties alkūne reik labiau suspaust tarpusavį kai taip lenki ranką (pastovėk, pasilankstyk prie veidrodžio, pamatysi ;]) Nes jeigu tavo ranka būtų truputį žemiau, toks suspaudimas dar būtų taisyklingesnis, bet šiuo atveju jis gadina visą reikalą.
                            - Vieta kuri jungia krutinę, pažastis su rankos raumenimis šiaip yra gana sudėtinga pradedantiesiems (ir man xD) kažkodėl. Tu ją per daug prailginai, kas DAR labiau prailgina dešiniąją ranką. Atrodo, jog ranka lenktųsi ne per alkūne, bet ir per kelis cm nuo peties (note to self, man reik išmokt raumenų pavadinimus -_- Nes tikriausiai dabar varau kokia šumerų kalba...).
                            - Dešinės rankos alkūnė kaip suspausta kokios gumos.
                            Šiaip yra geri pradmenys, bet reikia viską koreguot ;]
                            /// http://dark-tarou.mybrute.com

Comment

• Psichas
                              Rimtas forumo narys

• 2008 04 16
                              • 147

Renata kuo tolyn tuo grazyn tavo piesiniai pirstus galima butu pataisyti aisku bet siaip lb grazus piesinys keliaus pas Psicha ant dekctopo atsiprasau uz autoriniu teisiu pazeidima

Dark-Tarou ne kas jiem daros bet kas tau daros su tais klynais maniac
                              Paskutinis pakeitimas nuo Psichas; 2009-09-17, 10:21.
                              the one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.

Comment

• Baka
                                For Christs Sake

• 2007 09 11
                                • 133

Renata, kita kart su akvarele pasitenk labiau lieti, o ne braukyt lyg storu flamasteriu. Gausis svelnesni perejimai. Taipogi arba fona daryk maziau intensyvu arba pacia veikeja, bet ne abu

Comment

Working...