mėginau nupaišyt Zoro iš One Piece bet kaip matot nlb pavyko atrodo lengva bet uzeme nemazai laiko. gal pora val. teko pirma piestuku, td atsispausdint ir tusinuku apvedziot, o ant galo ir su phsh trint kas nereikalinga ir ryškinti... gal kasnors i pm galetu atsiust koki tutoriala kaip spalvot su photoshopu nes visiskai nemoku tas pats kaip su paintu gaunas kai nuspalvinu
Pradedančiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
the one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him. -
Pirmame pike trūksta perspektyvos (nu bet ašen ir pati jos nemoku ) , antras man patiko, gera idėja :] na o trečio fone hm... gal kokią apgriuvusę bažnyčią, ne ?
Psichas - na turorialu buvo prieš kelis puslapius įmesta :]👍 2Comment
-
-
psichai- nice ;DDD tu gal kopijavai??? bet tau reiketu nupiest ten akys siek tiek didesnes nors galbut jos ir normaliai ;DDDD krc butu saunu jei nuspalvintum :]
winged sheep- ou... yeahh... Sasuke DD na tik jo ten akys ir lupos siek tiek mazos man :] o seip tai viskas normaliai saunuole :]
Auste- pirmas piesinis: vaikino pedos mazokos ir galva siek tiek mazoka :] o taip tai saunu ;DDD
antras piesinis-merginos kaklas per ilgas man ir galva galetu vel but didesne ;DDD vaikino pedos per trumpos :] man patinka drabuziai ir fonas siame piesinyje :] gerai sugalvota :]
trecias piesinis- NICE ;DDD neturiu prie ko prikibt ;DDDD sitas piesinis man yra idealus tik fono siek tiek truksta ;DDDD
SEKMES jums visiems ;]if life gives u lemons...
then make a lemonade ;3👍 2Comment
-
YAY gavau demesio Bronzine - nekopijavau. paziurejau poza pas kazkoki skecheri ir piesiau is galvos tik pasitikslindamas detales ivairiuose paveiksleliiuose savo kolekcijoj db uzsijamu spalvinimu pasirodo lengviau nei maniau jei busiu namie ryt, poryt tureciau baigt
P.S. DAMN IT ko jum nepatinka mazos zudikiskos akutes?Paskutinis pakeitimas nuo Psichas; 2009-09-12, 19:06.the one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.Comment
-
Baka- pritarti pritarti... kardai kazkokdel sitam piesiny man visiskai nepavyko... kas blogiausia tiek kankinaus su visais liniju koregavimais ir viskuo kad jau tikrai nebetaisysiu kardu gaila darbo
ta ta da daaaa lengva buvo kol neprasidejo Highlight'ai ir Shadows'ai kieciau nebemoku komentuokit, peikit, aukstinkit beje cia pirmas mano darbas su phsh spalvintasthe one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.Comment
-
Ir vėt trumpos kojos v.v
Pieški jas ilgesnes~
taip pat galvos per didelės (taip čia anime stilius,bet visgi...) ir atrodo tarsi būtų užmautos ant kaklo.
Taip pat nereikėjo taip įrėžti mėlynosios mergaitės pažasties. Atrodo kad jos krutinės ląsta kreiva.
Taip pat mėlynosios mergaitės rankų ilgiai skirtingi.
Ir dar šis tas - dėlioki klostes, kad brabužiai apimties įgautų daugiau~
Lyg iš viskas~
ir kas ten per aureolė pas raudomąją ant galvos? XDComment
Comment