Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
0 apie piesini...siulau pilniau det seselius.
Man visad idomu,kodel zmones apriboja mena cia...Piesi kaip nori ir kaip moki.Menas ir yra apsoliuti laisve."Ne akys ne taip!Piesk kitap,piesk realistiskiau ir t.t" Nesamone.
na jei nepatinka kaip kritikuojama tai ko isvis cia deda zmones???
taip as sutinku del laisves bet ta laisve apribojima yra tada kai nori kad ta piesini iskritikuotu :]
Jetau,is tokios kritikos ne pradesi geriau piest...Kad ismoktum graziau piest...Reikia piest,piest ir dar karta piest...Jus neesat koks Frankas Frazzeta kuris gime jau mokedamas piest.
Bet kritikuodami žmonės pasako tavo klaidas, kurias veliau tu bandai taisyt ir tobulėji. Nesvarbu kad padarai klaidų kitur bet vistiek darai šiokį tokį progresą.
Taip, iš kraujagyslių susipina medis, ir burna jo užsiūta ( nenervinkit manęs XD) Ech, kaip su plaukais susimoviau T__T
Spoileris:
Nu, idėja įdomi. Akys kiek kreivokos, bet atleistina. Tas kažkoks išsikišimas, kaklo srityje, įdomiai atrodo. Gal jo net nereikėjo... Koks ten ragas iš galvos? Kas per branduoliniai sprogimai ant medžio? Kodėl kraujagyslės? Labai įdomu pasidarė. Noriu žinot viską! .
Nu, idėja įdomi. Akys kiek kreivokos, bet atleistina. Tas kažkoks išsikišimas, kaklo srityje, įdomiai atrodo. Gal jo net nereikėjo... Koks ten ragas iš galvos? Kas per branduoliniai sprogimai ant medžio? Kodėl kraujagyslės? Labai įdomu pasidarė. Noriu žinot viską! .
Apie kokį tu ten išsikišimą kalbi ? My strength is in my blood... na jis maišytas(dvarniaška) demonas ir žmogus. Kraujagyslės, nes man patinka Ir ten ne sprogimas, o pumpuras :] o ką reiškia tas "viskas" O_O" ?
Smart - tai kad aše nuo to čiuvelio ir pradėja piešti ">___>
Paisimas yra kaip kvepavimas...Nei tu labai ten galvoji kaip piest nei ka...Jie patys nedarys tu klaidu jai ilgiau paisys...O tu paprastai paisydamas/a galvoji taip: "Taip kokio didumo galva turi but?mmmhhhh" ? .
O tu negalvoji? Aš tikrai galvoju. Galvoju apie proporcijas. Akių/plaukų įpatumus ir kol nupiešiu vieną piešinį dažnai tenka panaudot trintuką. Nori pasakyt tu piešdamas negalvoji apie proporcijas ir panašius dalykus?
Fainas. Tik kad labai paprastas. Turi to anime kvapo(man ji isgaut sunkiausia xD), tik tas paprastumas, bet seselius kita kart uzdek, klostes ar kazka panasaus. Mano manymu tikrai piesini padarytu geresniu Aisku jei nori. Piesk kaip nori.
Baigiau piką kurio eskizą jau buvau kažkada čia įkėlus,bet kritikos nesulaukus... Tai gavos kas gavosXD
man tai visai gerai atrodo, tik kaires rankos pirstai per ilgiNu ir dar krutine per zemai prasideda o siaip tai GRAZU
o cia maniskis eskizas(vakare fotkinau, tai kazkaip lapas keistos spalvos gavosi)
man tai visai gerai atrodo, tik kaires rankos pirstai per ilgiNu ir dar krutine per zemai prasideda o siaip tai GRAZU
o cia maniskis eskizas(vakare fotkinau, tai kazkaip lapas keistos spalvos gavosi)
Labai sexy ir grazu. Tik man uzkliuvo ta vieta virs klubu, siektiek virs bambos keistai atrodo. Ir dar plaukai atrodo kaip persotinti plauku zeles ir lygintuvu pervaryti. Man regis jie turetu labiau sklaidytis jei jau vejas ten juos pucia. Aisku, nepriimk visko uz gryna piniga, as tik pasakau kaip man atrodo.
Zhmogeliu, sulenktos kojos peda ne i mus turi ziuret, o bus truputi pasukta i piesinio desine puse. Tada jausis pedos gylis ir ji neatrodys lyg apvyktas kojokas. Taipogi ranka ant virsaus turetu bent dviejuose vietose but sulenktas (visgi kaulai and stuff), o ji daba tiesi :/
Zodziu tau reiktu paspaust rankena/apkabint (rinkis pati) uz piesinius su tema mintim jausmu, bet duot milziniska sprigta uz perdaug dideli sudetinguma, kam iskart griebt ozy uzu ragu, pradek nuo uodegos ir rinkis lengvesnes pozas, o va veliau galesi ir kiek sudetingesnes imtis Ai ir stenkis nesirinkti pozos tiksliai is priekio, labai netikus pozicija, bo reik gan geru igudziu idomiai perteikt poza is priekio, geriau bent truputi pasisukusi sonu piest imho, o ir gylio piesinyj iskart atsirastu
Comment