Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Veido dalys neįkomponuotos pačiame veide~
Atrodo, kad pusės galvos nėra~
pirmas įspūdis toks tik. viskas te gerai su ta galva, tik jei tie violetiniai plaukai būtų mėlyni, kaip ir anie pirmam plane, tada normaliai matytus ka tvarkoj viskas su galv. netvarkoj tik su skrybele, kuri kažkaip prie kaktos priklijuota, pečiai kažkokie siauroki, kaklas tiesus lygus, nei gomurio, nieko nėr, akys dydžiu kažkokios nevienodos, atstumas tarp akies krasto ir ausies per didelis, šešėlių nerasta. gal tiek bus iš mano pusės. o šiaip tai darbelis netgi skatintinas visai, lauksim progreso.
"Some kind of frickin brainwashed cat from mars
with a sick idea of world domination"
man tai iskart krito i akis, kad akys nevienodos ir smakras kreivokas
I wish i could have five lifes! Then I could have been born in five different towns and eaten five lifetime`s worth of food and have five different careers, and...
...fallen in love with the same person, five times...
sigpic
pirmas įspūdis toks tik. viskas te gerai su ta galva, tik jei tie violetiniai plaukai būtų mėlyni, kaip ir anie pirmam plane, tada normaliai matytus ka tvarkoj viskas su galv. netvarkoj tik su skrybele, kuri kažkaip prie kaktos priklijuota, pečiai kažkokie siauroki, kaklas tiesus lygus, nei gomurio, nieko nėr, akys dydžiu kažkokios nevienodos, atstumas tarp akies krasto ir ausies per didelis, šešėlių nerasta. gal tiek bus iš mano pusės. o šiaip tai darbelis netgi skatintinas visai, lauksim progreso.
Na taip ten tie plaukai daro keistą galvos formos įspūdį... su skrybėle tai visiškai sutinku kad negerai ji gavosi bet bent jau pataikei kad ten skrybelė stengsiuosi kitą darbą darant atsižvelgti ir į tai ko nepadariau šįkart. dėkuj už kritiką
per daug išreiškei apatinį žandikaulį, tai labiau tiktu piešiant vyriškos giminės atstovus :] . dar patarčiau išorines linijas daryti kiek ryškesnes man labai patiko akys ^^
man Milos darbas lb grazus.Matosi daug pastangu.lb grazios akys tik vat nosis nelb aiski ,bet siaip tawo piesinukas man atrodo gyvas ir lb mielas
liuks
smakra ir kakla reiktu pataisyt siaip ziauriai gerai atrodo x) spalvink tik nesugadink xD
dar desine krutis kazkaip keistai nupaisyta..
the one with Reaper over his shoulder shall never forfeit. shall never fear of what one has become. shall never have a though of he is never to late to change. the one with the Reaper over his throat shall never think that he doesn't hate everything in this world. for he is the one bearing the scythe. he is the Reaper of those who are around him.
stai mano darbelis (sikart ilgiau pasedejau)
aisku cia tik lineartas bet nzn ar spalvot ar ne... sakykit...
Spoileris:
matau kad kardas biski "issivercia" tad to galit neminet antra kart... ir ausis leva... dam po laiko pastebiu klaidas...
horkis, kaire ausis yra nelogiska tu vidaus turetum tikrai matyti is tokios pazicijos, tai bent jau parodyk tos ausies stori, net siek tiek vidaus. nes logiskai pamascius iseina, jog kaire ausis auga is sono.
Be to, paziurek i kaires rankos sanari, kuris jungia pecius ir pacia ranka. juk negali gautis toks staigus nusileidimas. paziurek i savo ranka. atvirksciai, ten galetu buti iskilimas, parodantis tos rankos raumenis, bet dabar tai nelabai kas gaunasi atrodo, kad ranka toje vietoje luzus ar panasiai
Paskutinis pakeitimas nuo bleach; 2009-02-21, 01:35.
I wish i could have five lifes! Then I could have been born in five different towns and eaten five lifetime`s worth of food and have five different careers, and...
sigpic
Integra krūtinė atrodo truputį nenormaliai tokia apmaigyta ir kojos kiek atrodo issuktos sueina į viena vietą ypaš dešinė koja. Tada man ten dar labai batai įdomiai žiurėjau žiurėjau bet taip ir nesupratau kodėl vienas priekyje ilgesnis o kitas nugaroje. Na neibent čia toks atų stilius ir dar sijonas truputį kaip plasmasinis atrodo. o taip visai nieko darbas tik reikėtų padirbėti daugiau nei 20 minučių.
O suvarėt gerai.;] labai tyngiu dailint kaip visada.;/Aš tiesiog nesutverta piešt.xDDDDDDDDDD
tai tu pasistenk nupiest ir tada nekel is kart to piesionio. geriau tegul jis pas tave pora dienu pabuna as db ir piesini turiu ir lb tingiu dailint, tai palauksiu kol vel uzeis noras piest
sigpic
Comment