Pažengusiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Džiro sesė
    X - Crime of visual shock

• 2005 11 12
    • 604

Didesnė versija - http://kurenaida.deviantart.com/?loggedin=1#/d4sju26

Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt

Comment

• Haruhi
      Rimtas forumo narys

• 2008 03 26
      • 190

Spoileris:

ir speedpaint'as
      matos, kad nereikėjo šiandien į mokyklą?

Comment

• Haruhi
        Rimtas forumo narys

• 2008 03 26
        • 190

Spoileris:

Kagamines. Hurr hurr
        Speedpaintas bus vėliau~ ugh kaip visada neturiu idėjų backgroundui. Anyone?

Comment

• Absurdëh
          AZ Fairy

• 2011 03 21
          • 524

tai, kad gal neraikia bg jis dažnai tik viską sugadina. Man gražu taip kaip yra dabar
          d9 || amvorg || amvazar'17

Comment

• witkus
            Take it easy

• 2009 11 21
            • 261

Tikrai seniai kažką čia rodžiau. Nuo to laiko pasikeitė mano teplionių stilistika bei temos. Anime pas mane pamažu baigia užsiraukti (nors dar kartais kokį vieną, kitą suraitau, bet retai), todėl parodysiu su tuo nesusijusią teplionę, mat tokias dabar dažniausiai ir gaminu:

Viskas piešta paties, jokių tekstūrų ar foto intarpų...

Comment

• Liadan
              Narys

• 2012 04 24
              • 46

Autorius witkus
              Tikrai seniai kažką čia rodžiau. Nuo to laiko pasikeitė mano teplionių stilistika bei temos. Anime pas mane pamažu baigia užsiraukti (nors dar kartais kokį vieną, kitą suraitau, bet retai), todėl parodysiu su tuo nesusijusią teplionę, mat tokias dabar dažniausiai ir gaminu:

Viskas piešta paties, jokių tekstūrų ar foto intarpų...
              Fantastiškas šviesos žaismas c: čia traditional ar digital art?

Comment

• witkus
                Take it easy

• 2009 11 21
                • 261

Autorius Liadan
                Fantastiškas šviesos žaismas c: čia traditional ar digital art?
                Dėkui, čia digital. Tradicinė media manes nebetraukia nes mano piešimo bruožai yra tokie, kad jei kažką sumastau ir noriu tai nupiešti, turiu tai daryti iškart. Kitokiu atveju degtukas sudegs ir darbas gali taip ir likt eskizo formoj (kas dažniausiai ir būdavo kai piešdavau ant popieriaus). O digital tiesiog jungiu plančetę griebiu jos pieštuka ir iškart galiu pradėt teplioti...

Comment

• Miyata
                  Find your own sins, kid.

• 2008 01 09
                  • 452

Autorius absurdas
                  Bet kodėl šis zombis man matytas kažkoks?
                  http://crunchuma.com/awesome-paintings-by-briscott/
                  scroll down vidurije tas pats paveiksliukas ;s

Comment

• After
                    As the psycho himself

• 2009 07 15
                    • 125

Autorius Miglaja
                    Spoileris:
                    Tiesiai šviesiai pasakysiu...privertei mane iš nuostabus išsižiot net. Talentingas kaip velnias esi
                    Aciu labai! :}
                    Autorius absurdas
                    Spoileris:
                    Bet kodėl šis zombis man matytas kažkoks?
                    edit: drawing skills like that should be freakin forbiden
                    Aciu!! :} Miyata atsake! :P

Autorius Miyata
                    http://crunchuma.com/awesome-paintings-by-briscott/
                    scroll down vidurije tas pats paveiksliukas ;s
                    Ooo nesitikejau, kad kas zinos :P Taip ziurejau i si darba Domiesi piesimu? :}

Comment

• Absurdëh
                      AZ Fairy

• 2011 03 21
                      • 524

Miyata domisi google search. O aš tiesa sakant galvojau, kad buvo remtasi nuotrauka ištikrųjų... bet buvo, tik kodėl mergaitė stovi vietoj, kodėl pirmykšė autoriaus patirtis nesivysto toliau.
                      Paskutinis pakeitimas nuo Absurdëh; 2012-05-03, 00:43.
                      d9 || amvorg || amvazar'17

Comment

• witkus
                        Take it easy

• 2009 11 21
                        • 261

Autorius After
                        Ooo nesitikejau, kad kas zinos :P Taip ziurejau i si darba Domiesi piesimu? :}
                        Nenoriu būti įtariuoju dėde, bet piešinys iš Miyata linko ir tavo darbas yra identiški :/...
                        Štai, nepatingėjau ir palyginau:

Pašviesinau After darbą, kad geriau matytusi detalės...

Comment

• After
                          As the psycho himself

• 2009 07 15
                          • 125

Autorius witkus
                          Spoileris:
                          Nenoriu būti įtariuoju dėde, bet piešinys iš Miyata linko ir tavo darbas yra identiški :/...
                          Štai, nepatingėjau ir palyginau:

Pašviesinau After darbą, kad geriau matytusi detalės...
                          Nereikia ir buti itariuoju dede ;p Bet visgi klysti ;} Tiesiog megstu tobuluma ir gerai kopijuoju ;p Bet ir sis nera tobulas, paziurek desinem kampe plaukai labiausei aki traukentis skirtumas, kitu neminesiu, gal nepastebesi ;}

Comment

• witkus
                            Take it easy

• 2009 11 21
                            • 261

Autorius After
                            Nereikia ir buti itariuoju dede ;p Bet visgi klysti ;} Tiesiog megstu tobuluma ir gerai kopijuoju ;p Bet ir sis nera tobulas, paziurek desinem kampe plaukai labiausei aki traukentis skirtumas, kitu neminesiu, gal nepastebesi ;}
                            Na paminėk ir kitus skirtumus nes aš akį turiu gerą, bet skirtumų nematau, išskyrus tavo parašą kampe su keliom ale nesutampančiom sruogom (kurios beja paimtos iš šalia kairiosios akies esančių sruogų)ir pakeistą šviesumą su kontrastu niekas nesiskiria. Su photoshopu užmečiau vieną ant kito su multiply filtru ir viskas idealiai suėjo į vietas. Nebent ištiesu kaip sakai turi spausdintuvo sugebėjimus ir moki perpiešti identiškai vos ne iki atominio lygmens...

Comment

• After
                              As the psycho himself

• 2009 07 15
                              • 125

Autorius witkus
                              Na paminėk ir kitus skirtumus nes aš akį turiu gerą, bet skirtumų nematau, išskyrus tavo parašą kampe su keliom ale nesutampančiom sruogom (kurios beja paimtos iš šalia kairiosios akies esančių sruogų)ir pakeistą šviesumą su kontrastu niekas nesiskiria. Su photoshopu užmečiau vieną ant kito su multiply filtru ir viskas idealiai suėjo į vietas. Nebent ištiesu kaip sakai turi spausdintuvo sugebėjimus ir moki perpiešti identiškai vos ne iki atominio lygmens...
                              Nenori netikek nu. Baisei man cia rupi tu tiki tuo ar ne. :} O kitu skirtumu neminesiu, nes as cia dedu ne, kad pats rodiciau savo minusus, o, kad kiti pakritikuotu :} Jeigu tamstai nepatinka ar kliuna kasnors ir tai nera kritika, galite pasilaikyti sau :} Tai jo, pas mane spausdintuvai vietoj ranku arba as androidas, nezinau rinkis varianta pats:}

Comment

• Puny
                                Coffee lover

• 2007 12 09
                                • 101

Autorius witkus
                                Aš pati nepiešiu, bet tikrai matosi, kad veido forma bei proporcijos šiek tiek kitokie (After pieštas veidas "kreivesnis").

Bet, After...Kad ir kaip būtų, tikrai nelabai gerai perpiešt darbą ir jį pristatyt kaip savo... (Taip! Nutylėjimas, kad perpiešta, jau yra autorystės deklaravimas).

Comment

Working...