Pažengusiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Hehe, čia tyčia toks formatas viliojančiai ant darbalaukio užsidėti parinktas? Kaip anime piešinys man jis gražiai žiūrisi, nelabai prie ko noriu kibti, tik va, pasirinkto teptuko potepiai, tie tokie ale grubiai "taškuoti" galėtų būti apmažinti, nes gal truputėlį per daug jų ir kiek nelabai pritinka tiek, nes iš toli, kai jų nematyti, žiūrisi geriau.👍 1Comment
-
Hehe, čia tyčia toks formatas viliojančiai ant darbalaukio užsidėti parinktas? Kaip anime piešinys man jis gražiai žiūrisi, nelabai prie ko noriu kibti, tik va, pasirinkto teptuko potepiai, tie tokie ale grubiai "taškuoti" galėtų būti apmažinti, nes gal truputėlį per daug jų ir kiek nelabai pritinka tiek, nes iš toli, kai jų nematyti, žiūrisi geriau.
P.S.
Žiūriu kai atidarius piešinį tam linke ir jis automatiškai sumažinamas tai nuo to teptuko efekto tinklelis gaunas, bet vėl išdidinus viskas ok....Comment
-
Nelabai ka iziuriu kai toks nedidelis darbas, bet man atrodo, kad kazkaip liemuo per ilgas ir krutine kazkaip keistai ziuris. Turiu omeny ta perejima nuo kaklo iki to juodo rubo. Siaip tai patiko sparnai, tik ikomponuota kazkaip nevykusiai i ta fona :lComment
-
Hmm... labai keistai įdomus darbas~ Kaip supratau čia mergina, todėl krūtinė jos atrodo keistai, be to ir pilvas atrodo kampuotas bei keistai išlenktas... Na net nežinau kaip čia paaiškinus ;D Bet jei toks tavo piešimo stilius tada gal ir neblogai~~ Tik vis tiek norėtųsi ne tokios plokščios krūtinės :} Be to man labai patiko spalvinimas ♥~Comment
-
Žinai, ką aplinka/fonas primena? Filmą The Happening.
Spoileris:Comment
-
Darbelis su paintool Sai XDDDDDD
Aisku dar fono truksta ,bet as ji uzdesiu veliau ,o dabar manau parodysiu pacia veikeja👍 5Comment
-
👍 1Comment
-
Na stai tas pats darbas tik su fonu tikiuosi jum patiks ir pasakysit kas jum kliudo aki XD👍 4Comment
Comment