Pažengusiųjų keverzonės

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Bardakas
    Žmogus Ne

• 2005 09 22
    • 1462

Autorius BlueBerry
    Na matosi, kad esi dirbęs/dirbusi su spalvinimu, tačiau klaidų yra:
    1. Neužpildei fono tarp dešinės rankos ir plaukų.
    2. Šešėliai ant sofos atrodo lyg būtų padaryti tik tam, kad būtų įvairesnis fonas.
    3. Plaukų šešėliai ant veido nuspaltinti taip tarsi apšvietimas ją apšviestų iš 2 pusių - ta pati sruoga turi 2 šešėlius.
    Na tai mažos klaidelės, tačiau tobulėjimui yra ribų ir....
    Aš nesutinku apie tai ką parašei, kad čia yra klaidos ir jų nereikėtų traktuot kaip klaidų:
    1. Jei fono apskritai nėra tai kam jį daryt tarp rankos ir plaukų? Atrodytų kaip pigių firmų stendai, o tai daug didesnė klaida kuri lįstu į akis.
    2. Kadangi fono nėra tai nelabai supratau ką turi omeny "Kad būtų įvairesnis fonas". Atspindžiai ir šešėliai sofutę padaro ne tokią blankią ir traukiančia akį, kame tai klaida?
    3. Apšvietimas gali būt iš dviejų pusių, ta pati sruoga gali turėti nors ir tris šešėlius, tam nėra kažkokių taisyklių. Ir vis dėl to aš nepamačiau to ką tu pavadinai "ta pati sruoga turi du šešėlius"

Man vienintelis dalykas neįtinka su tuo piešinuku tai, kad reikia su pačiais markeriais tobulėt švariam tepime, nes dabar vietomis murzinokai atrodo tolygūs tonai. Bet tai nedidelė problema.
    Maybe on Earth, Maybe in the Future
    sigpic
    Kurokawa idėjinis lyderis
    Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• BlueBerry
      Naujokas
      • 2010 09 07
      • 24

Autorius Bardakas
      1. Jei fono apskritai nėra tai kam jį daryt tarp rankos ir plaukų? Atrodytų kaip pigių firmų stendai, o tai daug didesnė klaida kuri lįstu į akis.
      Įsižiūrėk į foną. Jis aplink merginą yra pilkšvas, tačiau tarp rankos ir plaukų yra baltas. Manai, kad jį taip ir reikėtų palikti? Dėl šešėlių ant sofos buvo tik užsiminimas, nes tai buvo pirmas dalykas, kuris patraukė akį. O dėl plaukų sruogų šešėlių - taip tai įmanoma, tačiau tada ant veido krintantys šešėliai turėtų išsidėstyti kitaip.
      After Tuesday even calendar says "WTF?"

Comment

• Bardakas
        Žmogus Ne

• 2005 09 22
        • 1462

Autorius BlueBerry
        Įsižiūrėk į foną. Jis aplink merginą yra pilkšvas, tačiau tarp rankos ir plaukų yra baltas. Manai, kad jį taip ir reikėtų palikti? Dėl šešėlių ant sofos buvo tik užsiminimas, nes tai buvo pirmas dalykas, kuris patraukė akį. O dėl plaukų sruogų šešėlių - taip tai įmanoma, tačiau tada ant veido krintantys šešėliai turėtų išsidėstyti kitaip.
        Manau metas kažkam pas okulistą apsilankyt
        Išsisaugojau piešinuką į kompiuterį ir nutamsinau visą ir šviesinau ir spalvų korekcijas dariau, bet žinok ta vieta tarp plaukų ir rankos lygiai tokia pati kaip fonas, pasimatė tik nučiupinėtas lapas, bet nieko daugiau, kad kažkas daryta su fonu, tavo pastebėjimas netikslus.
        Šešėliai išsidėstę ant veido gerai, tu tiesiog ne į tą sruogą žiūri nuo kurios šešėlis krenta kaip supratau. Šešėlis neturi lygiai atitikt daikto formos ir dydžio, kaip žinia jie kinta priklausomai nuo vietos kurios krenta ir atstumo tarp šviesos ir daikto. Viskas čia gerai.

Autorius BlueBerry
        Kiekvienas pamatęs paveikliuką nepuls siųstis ir tikrinti "nučiupinėtas" lapas ar ne. Faktas yra tas, kad tada reikėjo "nučiupinėti" ir tą tarpą tarp rankos ir plaukų. Ir pas okulistą man nereikia, net jei tai ir būtų optinė iliuzija ar nučiupinėtas lapas, reikia pasistengti, kad darbe neatsirastų neatitikimų.
        Pasiduodu, bergždžias reikalas su tavimi diskutuoti dėl šio piešinio, nes man rodos pats nelabai supranti ką nori pasakyt, o juo labiau aš.
        Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2010-09-09, 19:50.
        sigpic

Comment

• BlueBerry
          Naujokas
          • 2010 09 07
          • 24

Autorius Bardakas
          Manau metas kažkam pas okulistą apsilankyt
          Išsisaugojau piešinuką į kompiuterį ir nutamsinau visą ir šviesinau ir spalvų korekcijas dariau, bet žinok ta vieta tarp plaukų ir rankos lygiai tokia pati kaip fonas, pasimatė tik nučiupinėtas lapas, bet nieko daugiau, kad kažkas daryta su fonu, tavo pastebėjimas netikslus.
          Kiekvienas pamatęs paveikliuką nepuls siųstis ir tikrinti "nučiupinėtas" lapas ar ne. Faktas yra tas, kad tada reikėjo "nučiupinėti" ir tą tarpą tarp rankos ir plaukų. Ir pas okulistą man nereikia, net jei tai ir būtų optinė iliuzija ar nučiupinėtas lapas, reikia pasistengti, kad darbe neatsirastų neatitikimų.

Comment

• TMiracle
            Naujokas

• 2009 09 01
            • 23

Fono cia visiskai nera -_- tiek "fonas aplink" tiek "fonas tarp kuno daliu" or something tera balta vieta... -_-
            And thank you Bardakas uz komentarus ^__^
            Damn gaila kad tie markeriai tokie brangus... ;/ Reikes taupyt ir isigyt daugiau spalvu.
            Oh and, tos nesvarios vieteles, ten turbut pirstu antspaudas, kuriu keletas buvo, kadangi nenaudojau "padekliuko rankai" (idk kaip tai pavadint, zodziu lapelis po ranka kad piesiant netept piesinio xD) ir markeriai lb drasko visas kitas piesimo priemones, todel gali but kad net kaikuriose vietose truputi lineart nubleedino. (nespejo isdziut maybe... na naudojau sakura microns, tai isdziuve jie tikrai nesilieja, tai cia ko gero dar viena nekantrumo klaida -.-)

P.S. pamaciau kad visi raso lietuviskom raidem, tai man truputi geda, reikes priprast kadanors... XD
            TMiracle's art XD

Comment

• witkus
              Take it easy

• 2009 11 21
              • 261

Nėra jokių ten klaidų pas tave, viskas ten gražu ir ok, nereikia gilintis iki mikroskopinio lygio ir ieškot klaidų, kurių nėra. Tiesą sąkant man pasidarė juokinga kai buvo kabinėjamasi prie kažkokių smulkmenų, kurios ir taip betkokiu atveju negalėtu būti laikomos klaidomis. Žodžiu puikus spalvinimas, įsivaizduoju kaip atrodys tolimesni tavo piešiniai ,jei nusipirksi daugiau spalvų.

O kaip dėl LT rašysenos tai gali neimt į galvą, aš pats labai ilgą laiką čia rašydavau be kablelių, nosinių ir pan. niekas į tai dėmesio tikrai nekreips...

Comment

• Tsuki no ame
                Naujokas
                • 2010 09 09
                • 10

Vienas is mano darbu. Prikibti galima prie daug ko, bet nemanau, kad jao toks blogas^^
                Spoileris:

o del tu pirstu antspaudu kur visi gincijasi, naa... pasitaiko visiems. Pats darbas man labai patiko ^^
                Paskutinis pakeitimas nuo Tsuki no ame; 2010-09-11, 12:40.

Comment

• Benulis
                  Forumo maniakas

• 2008 10 04
                  • 404

Autorius Tsuki no ame
                  Vienas is mano darbu. Prikibti galima prie daug ko, bet nemanau, kad jao toks blogas^^
                  Spoileris:

o del tu pirstu antspaudu kur visi gincijasi, naa... pasitaiko visiems. Pats darbas man labai patiko ^^
                  Num ne kiekvienas pasiryztu piesti Nakti, ir dar su piestukais, tai yra pagirtina ;] Reiktu viska suskirstyti planais I planas- panele, II planas- Tvora, medziai bei drugeliai, III-planas Dangus ir viskas jame. Na anatomiskai klaidu kaip ir nera, jei ir yra tai labai nedideles ;] Na dar fotografavimas su blykste gal kaskiek prisidejo prie spalvu isdarkymo. Veidas ir ekspresija SUPER, man patinka ;] O piesiai is fantazijos ar kaskur ziurejai?

TMiracle: nebuk tokia uzsispyrus, gi visi darom klaidas ir su jomis reikia taikytis kad ir kaip nesinori.

Comment

• Tsuki no ame
                    Naujokas
                    • 2010 09 09
                    • 10

Traukiau is galvos. Cia vienas is pirmuju mano bandymu rimtai papiesti, bet va, menulis kreivas XD

Comment

• TMiracle
                      Naujokas

• 2009 09 01
                      • 23

Aš NESU mergina >__<
                      Neleiskit avatarui jūsų klaidint <.<
                      O dėl klaidų, aš jas tikrai pripažystu, ir šiaip esu labai savikritiškAS, tiesiog įprotis viska pateisint xD

Tsuki no ame: labiausiai man užkliuvo netvarkingumas - lb messy lineart, reikia treniruotis grakščiau tai pateikt, ir tai pat shading - SUPER agresyvus shading, pieštukų spausti tikrai nereikia, viska reikia dėti pamažu, sluoksneliais, ir pats štrichas yra nekoks, paieškok tutorialu šia techika, na galiu ir pats numest toki, tiesiog gaut supratima apie basic, kadangi to tikrai truksta tavo darbe. http://browse.deviantart.com/?qh=&se...torial#/dv4pqa .
                      Jei į tai atkreipsi demesį, manau tavo darbai tikrai laaabai pagerės GL praktikuojantis
                      TMiracle's art XD

Comment

• Benulis
                        Forumo maniakas

• 2008 10 04
                        • 404

Autorius TMiracle
                        Aš NESU mergina >__<
                        Neleiskit avatarui jūsų klaidint <.<
                        O dėl klaidų, aš jas tikrai pripažystu, ir šiaip esu labai savikritiškAS, tiesiog įprotis viska pateisint xD

Tsuki no ame: labiausiai man užkliuvo netvarkingumas - lb messy lineart, reikia treniruotis grakščiau tai pateikt, ir tai pat shading - SUPER agresyvus shading, pieštukų spausti tikrai nereikia, viska reikia dėti pamažu, sluoksneliais, ir pats štrichas yra nekoks, paieškok tutorialu šia techika, na galiu ir pats numest toki, tiesiog gaut supratima apie basic, kadangi to tikrai truksta tavo darbe. http://browse.deviantart.com/?qh=&se...torial#/dv4pqa .
                        Jei į tai atkreipsi demesį, manau tavo darbai tikrai laaabai pagerės GL praktikuojantis
                        SORRY ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Comment

• BlueBerry
                          Naujokas
                          • 2010 09 07
                          • 24

Autorius Tsuki no ame
                          Spoileris:

man kaip tik daugiau žavesio suteikia messy lineart and agresive shading (bent jau fono). Darbas tarsi susidvejina: tiek vaikystės atspindys, tiek patirtis pastebima darbe.

Vienintelė "kliūnanti" detalė - linija kakle ir gal kiek per žemai raktikaulis.

Comment

• Kastetas
                            regular everyday guy

• 2009 12 04
                            • 341

Kas cia pasidare? Matau kruvas art kurie tikrai neturetu buti sioje gijoje. Vien del to, kad darbas pabaigtas tai da nereiskias kad esi pazenges. Pvz Mira-chan tikrai nera pazenges. Jeigu skaitomas kaip pazenges tai da min 5 zmone is pradedancuju turetu cia kelti. Pvz Horkis. (Sorry kad tave kaip pavizdi panaudojau).

Comment

• Bardakas
                              Žmogus Ne

• 2005 09 22
                              • 1462

Autorius Kastetas
                              Kas cia pasidare? Matau kruvas art kurie tikrai neturetu buti sioje gijoje. Vien del to, kad darbas pabaigtas tai da nereiskias kad esi pazenges. Pvz Mira-chan tikrai nera pazenges. Jeigu skaitomas kaip pazenges tai da min 5 zmone is pradedancuju turetu cia kelti. Pvz Horkis. (Sorry kad tave kaip pavizdi panaudojau).
                              Horkis ir deda čia piešinius priklausomai nuo to kaip jam vienas ar kitas piešinys pasiseka. Jei vieną kartą gerai darbas padarytas, o 10 blogų (arba atvirkščiai), tai nereiškia, kad visus piešinius reiktų tiesiog dėti į vieną giją. Kai užmatau darbai kurie neatitinka temos perkeliami į sekančia giją. Ne kartą iš pradedančiųjų perkėliau keletą darbų į pažengusiuosius ir taip pat daugiausiai darbų tenka iš pažengusiųjų perkelt į pradedančiuosius. Kol kas viskas manau tvarkoj čia.
                              sigpic

Comment

• Noli ••
                                Naujokas
                                • 2010 08 14
                                • 3

Apsvieskit mane ir pasakykit , kaip ka ikelt , ikelsiu o.O

Comment

Working...