Pažengusiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
wow.... atrodo grynai kaip rankove o.o ir dar tokia klostuota XDComment
-
Spoileris:
Viskas... reikia daryt pažanga savo piešiniuose, nes jau kelintas darbas jaučiu, kad kažko trūksta, kažkoks nepilnavertiškumas. Šitas ne išimtis....
Jis nėra pilnai pabaigtas, bet tiesiog nelabai liko noro jį užbaiginėt.
Dedu čia, jei netiks permeskit į pradedančiuosius.
P.S.
Jei ka tai jos akys ir turi būt tokios negyvos... kodėl? Neivardinsiu gal patys atspėsit...
Kažkaip buvau praleidus šitą post`ą Pliušinis triušis atrodo labai įspūdingai, jaučiasi tokia baugi atmosfera, gaila tik kad darbas visgi yra nepabaigtas. Kas liečia nepilnavertiškumą kaip tu sakai, mano manymu vertėtų pabandyti kokią įmantresnę kompoziciją padaryt, pažaist su spalva ar truputį praplėst piešiniuose vyraujančią tematiką (nes kiek pamenu daugumoje tavo darbų yra evil girls, kurias mes jau visi žinonom, kad gali puikiai nupiešt) Bent jau man panašiai buvo kai "štampavau" uniformuotus (mano silpnybė) veikėjus.👍 1Comment
-
Kažkaip buvau praleidus šitą post`ą Pliušinis triušis atrodo labai įspūdingai, jaučiasi tokia baugi atmosfera, gaila tik kad darbas visgi yra nepabaigtas. Kas liečia nepilnavertiškumą kaip tu sakai, mano manymu vertėtų pabandyti kokią įmantresnę kompoziciją padaryt, pažaist su spalva ar truputį praplėst piešiniuose vyraujančią tematiką (nes kiek pamenu daugumoje tavo darbų yra evil girls, kurias mes jau visi žinonom, kad gali puikiai nupiešt) Bent jau man panašiai buvo kai "štampavau" uniformuotus (mano silpnybė) veikėjus.
Tiesą sakai, reikia plėst akiratį, dabar piešiu priešingos tematikos piešinuką. Dar nežinau kaip gausis, bet stengsiuos pabaigt iki galo ir tada įkelsiu jį čia...Comment
-
Comment
-
-
Horkio anatomija ir spalvinimas tobulėja, o plaukai kaip ir buvo kaip origamis išlankstyti taip ir liko :T👍 1Comment
-
pamaniau kad idesiu kelis cia piesinukus . issakykit savo nuomone prasau
Spoileris:Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2010-12-19, 23:15. Priežastis: perkelta į pažengusiuosius, dedam spoilerį👍 15Comment
-
-
Grazus piesiniai ir spalvinimas, tik pastebejau kad rankos neproporcingos ^^' Ypac keistai tai atrodo antram nuo apacios piesinyje. Siaip tai istiestos rankos ilgis (neskaitant delno) yra mazdaug iki tarpkojo. Ir dar plunksnos pirmam piesini keistai atrodo, nemanau, kad jos turetu taip lankstytis O_o''Comment
-
Grazus piesiniai ir spalvinimas, tik pastebejau kad rankos neproporcingos ^^' Ypac keistai tai atrodo antram nuo apacios piesinyje. Siaip tai istiestos rankos ilgis (neskaitant delno) yra mazdaug iki tarpkojo. Ir dar plunksnos pirmam piesini keistai atrodo, nemanau, kad jos turetu taip lankstytis O_o''Comment
Comment