Pažengusiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Apatinė lūpa tokia man gerokai per stora ir viršutinės lūpos norėtųsi daugiau pripiešimo, nes dabar susidaro įspūdis, kad ji turi tik vieną storą apatinę lūpą O šiaip, nežinau, kas tau čia nepatinka Galbūt nosį kiek kitokią galima papiešti👍 1Comment
-
Paskutinis pakeitimas nuo witkus; 2010-08-30, 03:25.Comment
-
Lupos ir liezuvis labai detalizuotos su seseliais ir viskuo o akys tai pribraukyta bruksniuku tai ir akis normalias padaryt tada. Nes gaunas kad virsus vieno stiliaus o apacia kito.Ech tie seni laikai ..👍 1Comment
-
Šiaip pirma problema kritusi į akį tai būtų alkūnė, rodos nenatūraliai drabužis krenta per ją arba pats kaulas išlūžęs tokiu atveju. Plaštaka taipogi nesižiūri, nelabai pagavau per kur tu ten tą pirštą sulenkei? Ar oda plyšusi ir suaugusi toliau krumplių? Išviso yra kažkoks nenatūralumo jausmas pozoj.
Iš kitos pusės - man tiesiog nepatinka Miku ir visas Vocaloid fandomas, tai žiūriu dar ir iš tos pusės ;]
Bendrai paėmus piešinys nėra prastas, tiesiog pilnas klaidų ir nelabai įdomus, žinant kiek tokio panašaus fan-art'o internetinėj erdvėj visi prisižiūrėję.👍 1Comment
-
Suprasčiau, kad cenzūra būtų ant pliko klyno, bet ant papų? Dabar negalima konstruktyviai argumentuot ar teisingai krūtinę nupiešei
Šiaip pirma problema kritusi į akį tai būtų alkūnė, rodos nenatūraliai drabužis krenta per ją arba pats kaulas išlūžęs tokiu atveju. Plaštaka taipogi nesižiūri, nelabai pagavau per kur tu ten tą pirštą sulenkei? Ar oda plyšusi ir suaugusi toliau krumplių? Išviso yra kažkoks nenatūralumo jausmas pozoj.
Iš kitos pusės - man tiesiog nepatinka Miku ir visas Vocaloid fandomas, tai žiūriu dar ir iš tos pusės ;]
Bendrai paėmus piešinys nėra prastas, tiesiog pilnas klaidų ir nelabai įdomus, žinant kiek tokio panašaus fan-art'o internetinėj erdvėj visi prisižiūrėję.Comment
-
Wow tikria ispudingas darbas ir pilnai uzbaigtas. Pirmas dalykas kuri pastebiu tai ransluostis ant krutines ties sonu. Kdl man taip atrodo kad jis priklijuotas? Viskas daugiau klaidu neiziuriu. Isties ispudingas darbas.Comment
-
Tik man atrodo merginos akys nevienodo dydzio ir burna gal truputi per zemai. Labai grazus drabuziai ir auskarai to vaikino, kuris knyga skaito, tik jo liemo kazkoks plonokas atrodo.Draugiškiausia BJD grupė Lietuvoje: https://www.facebook.com/groups/1441637029443527/
Comment
-
Comment
-
bendras vaizdas tai wow tikrai matosi darbo ideta bet kaip pradedi ziuret tai klaidu, klaideliu.. Toks darbas tarp pradedanciuju ir pazengusiuju toks nei pardaug naujokas, bet ir ne per daugiausia pazenges.Ech tie seni laikai ..Comment
-
Horki - man labai nepatiko tie ryskus outlainai visur, jie visi ryskus ir dar vienodi -.- Jei nori su outline zaist, tai zaisk storiais, ir pilna visokiausiu mazu anatominiu klaidu. Ir dar prikibsiu prie shading, nors ir vietom grazu, bet nevisada pataikai kur reikia - reikia verkiant highlights XD. (sorry kad taip uzkritikavau, mano charakteris toks kad visus kritikuoju xD)
Bet siaip visai nice, manau is pradedanciuju tikrai islipa.
As ikelsiu viena savo erm... tiksliau nlb savo, kadangi sis jau yra traced, tam kad pratestint mano pries pora dienu gautus letracet promarkers - gaila kad tik desimt, tai su spalvom skurdziai ten gaunas, BUT ANYWAY! XD (nenorejau wastint ant savo lame art, o norejau pratestint ant kazko grazaus XD).
Spoileris:
DA LINK: http://tmiracle.deviantart.com/#/d2y1pd3
Citata is DA:
"First of all, YES- this image is TRACED and original lineart belongs to fog-mire http://fog-mire.deviantart.com/art/M...+sketch&qo=150 , i want to thank you for such amazing work :>
So why did i trace it? It's because, i got my new markers (Letraset promarkers), and I sooooo desperately wanted to test them, but since my own art is still at absolute noob class, i didn't want to waste my precious markers lol, so i got this lineart, printed it and traced.
Gosh it took be a lot of time, i can't believe how people get their artworks done so fast, inking this was such a pain... Because i barelly saw through. O.o
I did a lot of mistakes, and the most screwed up mistake is - highlights. My ink is unfriendly, not white (but it's supposed to be) and it sux, so i tryed doing it with guache, and failed even more so... damn it! Need to get white gel pen -.-
Even so, i tryed my markers, and... I'm really shocked how cool they are O_o maybe it couldn't be seen at pc screen, but when you take that original piece in your hand - it's like, holy **** - so awesome. Colors are very bright.
Too bad i got just 10 markers in total, so i couldn't do anything about tones. My inventory is just too small. (I'm poor and i know it!! XD).
Erm... Anyway, so that's how things are lol... xD
Oh yeah, got new pencils, now i will use Derwent 24 watercolor pencils instead of those childish ones - PWNAGE!!!!! XDDD
Okay I guess that's all for now... test done, results: great success.
~peace
Equipment: Letraset Promarkers, Sakura micron ink pens (005, 02, 08 sizes), White shitty ink, white guache.
Paper: Letraset Markerpad 70g/m2 A4"👍 2Comment
-
Na matosi, kad esi dirbęs/dirbusi su spalvinimu, tačiau klaidų yra:
1. Neužpildei fono tarp dešinės rankos ir plaukų.
2. Šešėliai ant sofos atrodo lyg būtų padaryti tik tam, kad būtų įvairesnis fonas.
3. Plaukų šešėliai ant veido nuspaltinti taip tarsi apšvietimas ją apšviestų iš 2 pusių - ta pati sruoga turi 2 šešėlius.
Na tai mažos klaidelės, tačiau tobulėjimui yra ribų ir....After Tuesday even calendar says "WTF?"👍 1Comment
-
Na matosi, kad esi dirbęs/dirbusi su spalvinimu, tačiau klaidų yra:
1. Neužpildei fono tarp dešinės rankos ir plaukų.
2. Šešėliai ant sofos atrodo lyg būtų padaryti tik tam, kad būtų įvairesnis fonas.
3. Plaukų šešėliai ant veido nuspaltinti taip tarsi apšvietimas ją apšviestų iš 2 pusių - ta pati sruoga turi 2 šešėlius.
Na tai mažos klaidelės, tačiau tobulėjimui yra ribų ir....
1. ten highlights XD
del spalvinimo *cough*markeriais spalvinu pirma kart gyvenime*cough*
o kita- kaip sakiau tai tik equipment test, ir kadangi mano rinkinys turi ISVISO 10 markeriu tai tonacija cia tiesiog, neimanoma, anyway - gerbiu zmones kurie nebijo pasakyt savo nuomones, saunuolis ! Dekui uz kritika - man jos reikia daug ir uz labai daug ka, nusipelniau istiesu. xDD
Next test bus su Derwent inktense piestukais,sykart jau netrace, o kazkas rimtesnio - tikiuosi kokybe verta kainos O_OComment
Comment