http://dark-tarou.deviantart.com/art...uest-142187269 ID vienai merginai
Pažengusiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
http://dark-tarou.deviantart.com/art...uest-142187269 ID vienai merginaiComment
-
Autorius pilkasis_kardinolasPiešinys puikus, tik tie balti apkirpimai truputį gadina bendrą vaizdą...
Na, man labiausiai žvilgsnį traukia jos delnai bei tas ilgas "kirpčiukas".
Delnas palyginti ilgas nupieštas, tas ir suteikia bent mano akimis žvelgiant "neproporcingumą".
Be to, jos dešinė ranka toks jausmas kad užlaužta.
Čia tiesiog mano pastebėjimai, kurie gal tik man pasivaideno Gal ten viskas gerai.
Delnų per ilgumas... Jo ilgis turi atitikti veido ilgį nuo smakro iki kaktos, kur plaukai pradeda augti. Kaip ir atitinka, ane?
Dėl dešinės rankos... Čia kairėje esanti? Jos riešo išlinkimas blogai atrodo or what..?Comment
-
Jin, Pilkasis_kordinolas: dėkui :] O dabar spustelėkite ant piešinio, kad jį padidintų ir įvyks magija (jeigu jūs apie tuos "apkirpimus" kalbate")👍 1Comment
-
Comment
-
O, šita kolaboracija tikrai patiko labai!
EDIT: uoj, pakomentavau Dark-Tarou ir kažkieno kolaboraciją, bet kad ji gal už 10ies puslapių Sori, nesužiūrėjau, kuris paskutinis kažkaip :]]Paskutinis pakeitimas nuo mcvegalt; 2009-11-04, 01:56.We ate your shoes !! Along with other household items....Comment
-
Man patiko tik ta bobebla pati pirma x] Iš šiaip, kodėl tu ant to languoto popieriau pieši?Comment
-
Comment
-
Tas rūkas gerai atrodo, pyk nepyk, bet vistiek man ta ranka žiauriai klūva. Laukiu kitų tavo piešinių, įdomūs man jie, netradiciniai. Sėkmės piešiantComment
-
nejaugi jum nuoširdžiai patinka ir fainai atrodo tokie papai nenormalūs? Nu būna didelių ir gražių, bet kažkaip jie kitaip, nei tokie 'šablonski hentaiski' atrodo. Man brolis sakė, kad mergos pavydi, todėl ir nepatinka jom, nu bet man tikrai nepavydu nei kiek :]]] Tai kame čia kas?We ate your shoes !! Along with other household items....👍 1Comment
-
Merginos pavydi??? Pfff.... Vos nemiriau iš juoko... Na, gal kurios ir pavydi, be prašau nekalbėt apie visas merginas... Mums ji tiesiog nėra koks traukos objektas. Man patinka natūralaus dydžio krūtinės, o tos visos mega neestetiškai atrodo, trikdo harmoniją. Na, visi turi savo fetišus xD👍 1Comment
Comment