Menas nėra blogas, jeigu tu nesugebi jo suprasti, juo nesidomi ir jo nesupranti. Leonardas da Vinčis išvis buvo didis Renesanso žmogus, ne tik menininkas, bet mokslininkas ir atradėjas. Kaip žinia, anatomijos pradininkas. Ir jo eskizai vis dar naudojami anatomijos knygose. O Mona Liza vis tiek yra šedevras, kad ir jo nesupranti. Ir galbūt palyginti kelių valandų PS darytą darbą su kelių metų triūsu nėra taip jau logiška.
O geriausia žinoti tai, ką sakai, nes gali pasirodyti nelabai išmaningas žmogus.
Mano nuomonė.
Apie Dark-Tarou darbą, man ta ranka, vis tiek atrodo per daug "užkišta" už nugaros. Aišku, žavi koloritas, kaip ir minėjau. Ir lengvas spalvinimas. Aišku, tai jau tavo darbų savybė, stilistika. Ir džiugu, kad produktyvumas didėja.
O geriausia žinoti tai, ką sakai, nes gali pasirodyti nelabai išmaningas žmogus.
Mano nuomonė.
Apie Dark-Tarou darbą, man ta ranka, vis tiek atrodo per daug "užkišta" už nugaros. Aišku, žavi koloritas, kaip ir minėjau. Ir lengvas spalvinimas. Aišku, tai jau tavo darbų savybė, stilistika. Ir džiugu, kad produktyvumas didėja.
Comment