Tai o pagal ką mes tada turime vertinti piešinius? Jeigu jau kažkas sukūrė pradedančiuosius tai, deja, skirstymas bus. DAUG dailininkų prifesionalų paišo nepraporcingai ir pan, bet matosi toks dalykas kaip jų stilistiką, kuri GERAI žiūrisi erdvėje ir aišku spalvinimas, linijos. Čia ne tik blogai su proporcija, bet ir su ANATOMIJA, spalvinimu, backgroundu. (nėra taip baisiai, bet tiesiog "pirmokiškai", aš labai priekabi prie kompiuterinio spalvinimo.)
Šito žmogaus pažengimas nuo kitų pažengusiųsjų skiriasi TIK tuo, kad nuspalvonta su PS, kas nėra iškart bilietas į "geresnį piešinį". Aš tik noriu pasakysi, kad jeigu tokius piešinius paliekam čia, tai tada neškit čia pusę pradedančiųjų keverzionių.
Aš išvis esu prieš dvi skirtingas gijas čia, bet atsiprašant, jeigu leidot susikurt tokiam dalykui, tai teks pakęst tokius dalykus.
Šito žmogaus pažengimas nuo kitų pažengusiųsjų skiriasi TIK tuo, kad nuspalvonta su PS, kas nėra iškart bilietas į "geresnį piešinį". Aš tik noriu pasakysi, kad jeigu tokius piešinius paliekam čia, tai tada neškit čia pusę pradedančiųjų keverzionių.
Aš išvis esu prieš dvi skirtingas gijas čia, bet atsiprašant, jeigu leidot susikurt tokiam dalykui, tai teks pakęst tokius dalykus.
Comment