Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
žianu, kad taip elgtis negražu (atsirandu iš niekur po tiek laiko) bet te atleidžia man šio forumo dievas... aš čia greitai ir nepastebimai mestelsiu savo vieną šviežiausių
ačiū už cliką (jei norit - smarkus apkabinimas), labai vertinu ir branginu jūsų dėmesį... Stolen Reality
Na matau du dalykus, kuriuos taisyciau, perpektyva (ruzava kede atrodo kaip prilipinta, ledu "stendas" atrodo irgi kaip prilipintas, tas skuduras ledu "stendo" irgi atrodo keistai ir neproporcingai). Also manau jog toks miestas turetu buti gyvesnis aka na nupiesk bent kelis praeivius ar bent siaip stovincius zmones.
Also suprantu jog tas "kleksas" turetu reiks arba tave nusiziurejusia toki berna arba ta dovanos recipiente lygiai taipat nusiziurejusia savo auka, bet vienaip ar kitaip tas daiktas atrodo greiciau kaip deme nei kaip akcentas papuosimas. Manau galejai ta veiduka tikrai labiau ispuoselet, zinoma islaikydama "OMG A BISHIE I WANNA EAT HIM OUT/ALIVE "
Taipogi, dainuojantis veidelis man aiskiau ir pirmiau pasimato nei tas Kleksius, o tai kaip suprantu turejo buti akcentas. Beje jei uzrasai kazka is tikro reiskia ka recipiente turetu suprast tai tada violetiplauke dainininke ryskiai kertasi ir su jais.
Aš šiek tiek įsikišiu.
Pirmiausiai recipiente nėra asmuo, mėgstantis bišius, o asmuo kuriai patinka manly ones, ir kuri žiūri giliau į piešinį: idėja, asociacijos.
Man idėja, kaip kitas žmogus gerai pasakė "Šiam veikėjui apibūdinti labai tinka tuščia gatvė".
Ir antra, violetinių plaukų dainininkė yra labai reikalingas fono elementas, nes čia miesto, tiksliau Edo gatvė iš Gintamos, o populiarios dainininkės stendo ten žūt būt reikia. xD
Ir, tavo minimas "kleksas"... Ar turėjai omeny prieky esantį veikėją?
Dėkuju Baka, kad nors kažkas moka ir gali argumentuotai nusodint žmones :] Gerąja prasme. Žmonių tikrai turėjo būt daugiau, bet man (labai "dažnai: piešiančiai backus) reikia visą kantrybę dėt į miestą >.<
Dziro sese - wow tau reikes mane pamokit kaip reikia piest vaikinus ;DDD lb grazus piesinys nemeluoju ;DDD ir nosis isskirtine ;DD cia komplimentas ;DDD o ten po sigu pasirasei "Kaklas specialiai toks ilgas, nebenervuokit >_<" tai sitas skirtas sitam piesinukui?? ;DDD nu jei be kaklo tai viskas proporciga mano atzvilgiu ;DDD
o taip dar man patinka auskarai ir drabuziai ;DDD dar ir plauku stilius ;DDD
Nagi, ką čia mokyti,imi ir pieši~~~ Dar kartais gali žvilgtelėti in kokį nors pavyzdį~~
Tas prieeašas dėl kaklo skirtas šiaip daugumai mano piešinių~
Smagu, kad patiko~ Nespalvotai gal net gražiau atrodė~
Comment