Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Lust, grazu. nors ir nemegstu spalvotu piesiniu. tik kad turiu prikibt prie seseliu (yeah, hate me for it ^^). ant desines rankos jie tokie pat sviesi kaip ir ant kaires. kodel? ^^ tas pats kai kuriose vietose ant plauku ir marskiniu. o taip tai tikrai cute. kolekcijai paliksiu.
Lust, grazu. nors ir nemegstu spalvotu piesiniu. tik kad turiu prikibt prie seseliu (yeah, hate me for it ^^). ant desines rankos jie tokie pat sviesi kaip ir ant kaires. kodel? ^^ tas pats kai kuriose vietose ant plauku ir marskiniu. o taip tai tikrai cute. kolekcijai paliksiu.
nes apsvietimas eina ne is sono, o is virsaus tas pats ir del klosciu, kai kurios nedideles rauksles blokuoja is virsaus ateinancia sviesa
"Satana: XD meetui nupiešk mane arba šeip man ką nors kieto" Nzn ar Star Wars tau kieti. Bet tu man cistai skywalker`i primeni 8D [Planshetas padveso,atpratau nuo pelytes,stiprei nemushkit 8}}}}}}]
Paskutinis pakeitimas nuo SolidSnake; 2009-01-19, 23:07.
I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!
Comment