Pažengusiųjų keverzonės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Comment
-
pazengusiuju temoj gali deti tie kurie yra pazenge savo TECHNIKA, o ne tik piesiniu isbaigtumu, nemaciau to reikalavimuose ar taisyklese.Comment
-
Pateisinu sketchu dejima jei norima gauti komentaru kurie padetu istobulinti sketcha ir po to pradeti daryti rimta darba . Visgi sketchas ir yra pirmas zingsnis iki galutinio darbo .O dabar sketchai gi dedami siaip sau ,, O paziurekit ka man pavyko nupiesti per 15 minuciu"
Pazenge savo technika ? Hmm nemanau jeigu tavo technika yra superine bet vistiek jei tu nupiesi kuba ir idedi i pazengusiuju gyja tai nei sis nei tas .👍 1Comment
-
Comment
-
Viena is senesniu sketchu pasiemiau pabandymui, labai norejos ibandyt nauja spalvinimo technika
Spoileris:Paskutinis pakeitimas nuo Lust; 2008-11-16, 13:46.👍 1Comment
-
Comment
-
Comment
-
Vienintelis minusas, kad negaliu nusakyti tikslios vaizduojamo personažo lyties. Kas liečia piešinio, tai įdomiai ir gražiai nupiešta, nors man kažkaip veikėjo spalvos (o gal fone) gal šiek tiek per ryškios ir per grubiai pereina ir susilieja su išoriniu, fone esamu pasauliu.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-11-24, 13:43.Comment
-
-
Jau sutvarkiau, pasirdo mano kompas vel bludijo, dabar turetu but siek tiek plonesnisComment
-
Tikrai galva persukta... Ir šypsena atrodo šiek tiek nenatūraliai.
Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia
[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
👍 1Comment
Comment