Balandžio parašų konkursas II dalis
Collapse
X
-
Žymos: Nieko
-
Atvirai, tai kokie efektai ten viename ar kitame paraše naudoti, tai man visiškai nerūpi, nes nieko apie tai nenusimanau tai balsuoju už tą, kurį vos pamačius manau, jog temą atitinka.
1-jei matei anime, tai žinai šią veikėją ir jos elgesį, ir taip supranti iš kur tas galimas horror efektas. Tačiau nematęs, matai tik merginą, anime pavadinimą ir 'kruviną' foną.
2-balsavau už šį, kadangi vien jau veikėjos veidas kraupokai atrodo, o tas fonas dar labiau suteikia to horror efekto..
3-na.. man labiau su veiksmu galbūt šis parašas siejasi, nejaučiau jokio siaubo. -
Sutinku su ast. Elfen Lied man apskritai neatsocijuojasi su siaubu. Afro nematęs, bet parašas irgi jokių ypatingų jausmų nesukelia. O štai antras jau prie horror. Ir apiforminimas man patinka. Ne tai, kad tarp "keturių sienų", o toks laisvas. Nežinau kaip čia pavadint Ai ir veidas primena "Jokerį".Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.Comment
-
Sutinku su ast. Elfen Lied man apskritai neatsocijuojasi su siaubu. Afro nematęs, bet parašas irgi jokių ypatingų jausmų nesukelia. O štai antras jau prie horror. Ir apiforminimas man patinka. Ne tai, kad tarp "keturių sienų", o toks laisvas. Nežinau kaip čia pavadint Ai ir veidas primena "Jokerį".Ech tie seni laikai ..Comment
-
1- visai nebauginantis, pavaizduota rami mergina. Galima buvo parinkt kitokį vaizda iš šito anime. Juk tiek kraupių scenų jame buvo.
2-va šitas tai jau tikrai panašus į horror. Kraupus veidas, tamsokos spalvos(už jį ir balsavau).
3- šis man primena labiau įniršusį kovotoją, siaubo jausmo nesukelia.Širdies tvenkiniai, džiaugsmo bangos.Comment
-
Tarp rimtų kandidatų matau tiktais antrajį. Trečias visiškai horror neprimena, o pirmasis ko gero primintų tik tiems kas matė Elfen Lied.
Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia
[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
Comment
-
Nr.2 Nes... hmmm... Horror (už šitą ir balsavau)
Nr.1 Irgi lyg ir tiktų, tik tiek, kad tie, kurie nežino/neskaitę/nematę Elfen Lied nesupras, ir be to, buvo galima parinkt 'siaubingesnę' sceną
Nr.3 Na, Afro Samurai tai man kažkaip nelabai rišasi su siaubu/baime/įbauginimu. Na taip, ten daug kraujo. Tai? Juk neišsigąsti, kai tau ima kraują tyrimams? O tos kurios tai prapjauna pirštą juk tai daro daugybę kartų, ir neišpritėja...
P.S. Afro kūnų pjaustymas ne toks turėtų būt skausmingas(juk auka iš kart miršta ), kaip Liusės galūnių nutraukimasComment
-
Balsavau už 2 dėl įdomaus pateikimo. Paskaičius jūsų komentarus atrodo, kad horror tematiką visu turi suprasti vienareikšmiškai ir jeigu sige nėra kraujo - blogai. Nesutinku. Yra daug būdų išreikšti šitą temą ir nebūtinai viskas turi būti taip banalu bei aišku, kartais galima giliau paieškoti prasmės ir ją rasti. Sutinku, kad 3 darbas palyginus su kitais dviem nėra toks horror, bet net ir jame tai galima įžvelgti.Comment
-
-
Comment
Comment