tekstas nesuderintas, bet vel backgroundas grazus
Parašų ir avatarų kuryba bei request'ai
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
-
Autorius amidauPabandyk eit per Save As arba pavarinėk po File meniu ten turėtum kur nors rast kaip išsaugot, man pradžioj irgi taip buvo. O čia pakeičiau tavo kūrinį (tikiuosi nesupyksi kad kišau nagus prie tavo kūrinio) į png formatą, taip atrodo geriau:
O čia keletas mano pasibandymų:
Spoileris:
O šie šiek tiek senesni ir nebaigti, truksta teksto ar pan...
O čia pasitobulinau savo avatarą:
Bandziau, kaip tu sakai, nes jau seniai taip dariau, bet man nieko neisejo. Labai aciu kad pakeitei, tas sigas keliauja i kita foruma i menesio kunkursa tema Chibi :P Dievinu tokius dalykus.
Beje gana grazus sigai, tik man kazkodel kazko juose truksta!
(ypac tame pirmame)Comment
-
taip nuobodu, ka darom zmones? XD
Siulau pradeti rinkti temas kitam menesiui(parasao menesio gija), kad daugiau laiko liktu gamybai :P
beje, noriu visus esaus sio menesio dalyvius pagirti, nes labai grazus parasai
Beje, gal bandom rengti kovas ? Pvz 1v1, taip skelbi tema, dydi ir kvieti kuri nors nari, ar taip klausi, ar kas nenoretu susikauti su parasais :PComment
-
paprasciausiai tu parenki tema, paskelbi ismatavimus ir sauki viena ar kita zmogu i kova, arba tiesiog lauki kol kas nors priims tavo sprendima. Gaunat 3 dienas paruosti parasui ir nusiusti vienas kitam, ar man, kad iskeltu balsavima. Balsuotu 2 dienas, ir laimetojas gauna garbe. Reiketu iskelti kokia nors garbes lenta, kur kabintume laimetojus su savo parasais, datas kada, kokia tema ir pan :PComment
-
-
Comment
Comment