Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Gražūs pas jus visi darbai. Krč man tai niekad neišeina padaryti parašą ar ką kitą normaliai. Vis atrandu daug variantų kaip galėtų būti ir visi man gražūs. Pavyzdžiui:
1.
2.
3.
4.
Apie tekstą išvis nešneku... Nedėjau dėl to jo.
Patarkit - kuris gražiausiais ir kaip kitą kartą išsirinkt darbą? Užkniso tokios problemos...
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
Gražūs pas jus visi darbai. Krč man tai niekad neišeina padaryti parašą ar ką kitą normaliai. Vis atrandu daug variantų kaip galėtų būti ir visi man gražūs. Pavyzdžiui:
1.
2.
3.
4.
Apie tekstą išvis nešneku... Nedėjau dėl to jo.
Patarkit - kuris gražiausiais ir kaip kitą kartą išsirinkt darbą? Užkniso tokios problemos...
Šeip gražiausi trečias ir ketvirtas Nuimk ta juoda linija nuo sigo, nes kažkaip trugdo ji o nick desinejame sigo pusėja parašyk iš viršaus į apačia ir bus viskas ciki.
Aišku, atsižvelgsiu į tavo komentarą. Šiaip originalas buvo 4 iš kurio dar kitus dariau. Man asmeniškai be juostelės nesižiūri itin gražiai. Štai:
5.
Pratęsiau numeracija.
matau paprastą renderį su kažkokiu back'u ir ant renderio šėšėlis užmestas. ai dar ant back'o colour gradient overlay užmestas. slabnokas tavo sig'as nieko negaliu geresnio pasakyt. stenkis kažką ir ranka pridėt, o ne tik efektais. parsisiūsk brush'ų, pasmudge'ink. tikrai galima ir geriau. galų gale pažiūrėk deviantat'e sig tutorial'ų....
Pritariu Kypshiui, dekit daugiau effectu, parasas dar nereiskia paimtas renderis is sulipintas su kazkoku backgroundu. reikia darbo ir apmastymu ideti, kad keistusi vaizdas!
Jo... Jums tik prigrūst visko, kiek lenda ir laimingi. Man teptukai čia išvis nesižiūrėtų... Jeigu funkcija yra - tai nereiškia, kad ja būtina pasinaudot.
taip, bet cia ne apie teptuka kalbu, butu galima naudoti ka nors panasaus is artistic brush ir biski aptrinti, gautusi, tokie idoms lopai, beto, galima biski fedoremuto vaizda, ka matytusi ne ten tie kazkokie, o spalvu liejiniai, biski pasviesinti, ir uzdeti lighttning effetcs ir t.t. cia nebutina visko grusti, bet yra daugybe kitu naudingu funkciju.
va butent. sig'ų kūryboje ir svarbiausia panaudoti kuo daugiau efektų ir pavekslėlių ir t.t., kad išeitų pageidaujamas rezultatas. kadangi sig'as užima sakykim beveik mini erdvę, jame turi būti sudėta labai, pasikartosiu, LABAI daug!
nu jei kalbant apie gfxinima, tai efektu vistiek turi buti, nes dbr renderio uzdejimas ant bg tj nzn, nei sis nei tas ;/ kalbat apie paveikslelius, manau puikiai uztenka tik vieno veikejo sige, nes tik aplink ji turi viskas ir suktis, flow ir t.t.
Dar vienas mano meno šedevras. Deja dar neužbaigtas, nes neturiu idėjų ką padaryt dar. Tekstas šiek tiek per žemai ir ne taip suraitytas, kaip norėjau, bet tingiu perdarinėt kol neturiu kitokių minčių:
Comment