stai dar vienas
Parašų ir avatarų kuryba bei request'ai
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
nu jei tema, megstamas anime, tai taip :P bet sigai neturi buti susije su anime visalaik, kas patinka ta darai, tik kai yra temos parinktos, tada reikia sekti
beje apie sigus :
pirmas ir antras yra grazus, tik juose kazko truksta, effectu :/
treciama yra neaiskus renderis, net kvadraciuikai tarsi isdraiko vaizda, todel verciau nenaudotum ju taip, nes jie uzstoja pagrindini sigo centra👍 1Comment
-
aš per puse metų kažkur užsipraktikavau. nors žinok nėra čia jokio meno tous sig'us daryt. tiesiog reikia būt susipažinus su pačiu PS, ir ypač efektų skiltimi, bei spalvu opcijomis.
reikia ir man koki sukurt. šviežią. nu, kadangi nesenei death note pažiūrėjau (yes, yes, flame me ) tai reiks ryuzaki susišaudyt iš kažkur.
įtrauk ir mane į konkursą:
Paskutinis pakeitimas nuo kypshius; 2008-04-19, 21:42.
Užkalė visus langus ir augina pingviną.Comment
-
Naujausias mano kūrinėlis:
Spoileris:
O šis buvo šiaip pabandymas:
Spoileris:
Taip pat norėjau paklausti poros dalykėlių:
1.Su kokia(-iom) programa(-om) dirbat?
2.Ar yra kokia programa su kuri nesunkiai ir svarbiausia gerai atliktų "transparent" funkciją (t.y. iškirptu norima paveikslėlio dalį?
PhotoShop CS3 tai atlieka puikiai, bet aš jį netyčia užlaužiau jo licenziją, ir nebegaliu jo naudotis, o CS2 šią funkciją atlieka labai prastai, The Gimp irgi nežiba
Comment
-
as naudoju CS3, ir turiu jo versija, kuri nera officiali, tiksliau nuhakinta, galiu duot parsissiut per skype, msn and taip per linka i downloada :PComment
-
grazu tikrai graziai sugalvota ir padaryta. Dabar dirbu su pop-out sigais, graziai gaunas , man rodos dar ne vieno nebuvo cia pakabinti, tai pvz (tik jis aisku nelabai geras, nes drugys per didelis ir spalvotas ir backgroundas trukdo, nezinau kodel bet ant kito forumo jo nerodo :/)
dar tik mokinuosi, tai uztruks, kol ismoksiu dirbti su tokiais, su jais susiduriau jau ganai seniai, bet niekad neprisiruosiai ka nors padaryti daugiau nei si. reikia padirbeti, turiu ideja menesio konkursui tai reikia ispletoti.Paskutinis pakeitimas nuo biganimefan; 2008-04-21, 21:25.Comment
-
Pirmas - grazu, suderintas sigas ir backgroundas, bet ta tuscia erdve krinta i akis, bandyk ka nors padayti ten, kad daugiau effektu butu ar kas nors.
Antras- grazu, bet tekstas neatitinka nei renderio nei backgroundo, bandyk padaryti ruda ar da ka nors.
eSo - tas sigas tikrai grazus.Comment
-
mano toks mini patarimas, kuo didesni darai, tuo jis tustesnis atrodo (arba jau turi stengtis ir grazei daryti visas smulkmenas) , o mazame lengwa visko ideti kaip tik (nei daug nei mazai) . BET kai pradedi mokytis labai patogu yra pradzioje daryti dideli, o tada is jo iskirpti pagrindini dalyka kuris tau patiko labiausiai, pamatysit tada ir pilnesnis bus ir grazensis... nu zodziu supratot ka turiu omeny xDNo More ViolenceMadKids Narys <3👍 1Comment
Comment