Parašų ir avatarų kuryba bei request'ai
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Tai vat mielieji prasikalę parašų kūrėjai, seniai svajojau apie parašą susieta su SONY Fotoaparatūra. Įsigijus pagaliau, nusivyliau su šia tematika parašų gausa bei kokybe interneto platybėse, tad palieku parašo request'ą čia.
Jame gali būti užrašai:
SONY
alpha500 (stilizuotas simbolis oranžinės spalvos, pvz yra www.SONY.lv puslapyje)
owner/user
like.no.other
make.believe
SONY NERD (galimos kitokios variacijos)
Bei kitokie šūkiai ir žodžių deriniai, kurie tiesiogiai atspindi pomėgį/pagarbą/atsidavimą šiam prekybiniam ženklui
Paraše nebūtinai turi būti anime tematika, bet jei suradot Jūsų nuomone įdomią kompozicija ir minti perteikianti derinį - kodėl gi ne.
Tikiuosi bent jau 3-5 rimtesnių darbų, konkurencijos .
Žmogus, kieno parašą išrinksiu gaus iš manęs absoliučiai naują ir nenaudotą įsimintino numerio BITE LABAS SIM kortelę su kuria BITE ir LABAS tinkluose kalbėsitės 1cnt./min. tarifų bei siusit sms'us taipogi už 1 cnt visa pusmeti nuo aktyvavimo laiko.
Dar vieno nr. man kaip ir nereikia
Gero vakaro.
P.S Norėjau pasidalinti savo panoramine foto, kuri galbūt irgi kažkiek tiktų į tavo sig... net nžn...
Spoileris:
Savaime suprantama, kad ji edit'inta..Comment
-
Ok, gi parašyta:
Jame gali būti užrašai:
SONY
alpha500 (stilizuotas simbolis oranžinės spalvos, pvz yra www.SONY.lv puslapyje)
owner/user
like.no.other
make.believe
SONY NERD (galimos kitokios variacijos)
Bei kitokie šūkiai ir žodžių deriniai, kurie tiesiogiai atspindi pomėgį/pagarbą/atsidavimą šiam prekybiniam ženklui.
Paraše nebūtinai turi būti anime tematika, bet jei suradot Jūsų nuomone įdomią kompozicija ir mintį perteikianti derinį - kodėl gi ne.
Gana aiškiai apibūdintas ir galimas fonas.
Aš suprantu gal sunkoka nei įdėti kokį anime herojų ir panaudoti kelis renderingus, bet aš duodu laisvę fantazijai ir vaizduotei.
P.S. panoraminių nuotraukų aš turiu kaip visokių kitų , bet taip - jos nieko nepasako.Comment
-
Kažką papaišiau....
Spoileris:
iš tikrų net nežinau čia į temą ar nelabai... fantazijos pritruko..
P.S parinkau grifa dėl to, kad jis garbingas, didis ir išdidus paukštis, na ir turbūt visi tie žodžiai puikiai apibūdina tiek grifą, tiek galbūt tavo požiūrį...Paskutinis pakeitimas nuo Insanity; 2010-05-18, 10:05.Comment
-
umm... gal kas galit padaryti avatara is sito paveiksliuko? ;DD
http://img63.imageshack.us/i/reallycute.jpg/if life gives u lemons...
then make a lemonade ;3Comment
-
Comment
-
aaa, netaip supratau, maniau vienas iš tų turi būti bet nebūtinai... na anyway, jau į šitą neykiši sony, nelabai derinasi..
umm... gal kas galit padaryti avatara is sito paveiksliuko? ;DD
http://img63.imageshack.us/i/reallycute.jpg/👍 1Comment
-
Kadangi nemėgstu labai mecha, structure ir pnš kas turbūt labiausiai liptų, bet pagal žodžių prasmę "make.believe" padariau taip pat...
Spoileris:colorful
-----------------------------------------------------------------------------------------
greyscale
P.s man tas SONY niekur nesimontuoja, visiškai nelimpa jis man.. sorryComment
-
Comment