Parašų ir avatarų kuryba bei request'ai
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Gal galetum ir man sukurti parasa ?
Mano ideja tokia: fonas melyna ugnis
desiniajame sone mano nikas o,
kairiajame, kad stovetu koks nors angelas ar panasiai...
aciu is anksto... ...sigpicComment
-
Comment
-
O del darbo tai imho, effectai labai geri, tik man pats renderis nepatinka, nes nelabai matosi ten tas veikejas, ir ka jis daro..👍 1Comment
-
seip cia ne tik requestai, ispradizu perskaityk temos pavadinima, parasyta avataru ir parasu kuryba, bei request. O tai reiskia kad cia deda savo sukurtus avatarus arba parasus, o kam reikia praso kad jam sukurtu ka nors.
O del darbo tai imho, effectai labai geri, tik man pats renderis nepatinka, nes nelabai matosi ten tas veikejas, ir ka jis daro..Comment
-
As pats neseniai pradejau dirbt su photoshopu tai va matot kas gavosi mano avataras ir parasas padaryti, tnx to Lucion666 jis ismokeRun, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpicComment
-
1. Jis per ilgas - veiksmas tik dešinėje, o tas kairėje truputį per ilgas. Nukreipia dėmesį.
2. Prie merginos veido pernelyg daug šviesos, išnyksta jos veido kontūrai ir visa kita. neatskirsi kas kur.
3. Raudona truputį per staigiai pereina į tamsias. Vos vos tamsesnis pakraščiai raudonos turi būti tokiu atveju. Ypač tas apatinis dešinysis kraštas, ten pernelyg šviesi mėlyna, arba tamsint reiktų tą vietą arba šviesinti pakraštį toje vietoje.
4. Nesupratau, kodėl ten tik dalis rankos. Reikėjo jos daugiau, nes kitaip nesuprasi veiksmo, jaučiasi kaip S&M nei kaip violence.👍 1Comment
-
Spoileris:yra taip :
1. Jis per ilgas - veiksmas tik dešinėje, o tas kairėje truputį per ilgas. Nukreipia dėmesį.
2. Prie merginos veido pernelyg daug šviesos, išnyksta jos veido kontūrai ir visa kita. neatskirsi kas kur.
3. Raudona truputį per staigiai pereina į tamsias. Vos vos tamsesnis pakraščiai raudonos turi būti tokiu atveju. Ypač tas apatinis dešinysis kraštas, ten pernelyg šviesi mėlyna, arba tamsint reiktų tą vietą arba šviesinti pakraštį toje vietoje.
O va dėl tos rankos tai labai siauras resursas buvo. Dėl S&M, nelabai sutinku, štai pirminis variantas gal bus aiškiau kas ten vyksta:
Paskutinis pakeitimas nuo amidau; 2009-05-25, 22:50.Comment
-
va čia tai žiaurumas ! įdomu ar sunku tokį pagamintį ?Comment
-
bet žinai ką, va kai dabar pilnas vaizdas, parėjimas geriau atrodo. didesnė tuštumos dalis ne taip išryškina taiComment
-
Gal kas galėtų padaryt parašą su šiuo image'u?. Būtu gerai tą užrašą "shana no geass" pakelti aukščiau o jei neišeis tai tiesiog panaikinti, paryškinti rankovę, spalvos ir backroundas geri, jei autorius turės savo idėjų spalvoms ar backgroundui aš nieko prieš, dar reikėtų apkarpyti iš apačios tiesiog, kad parašas ilgesnis išeitų.Comment
-
Gal kas galėtų padaryt parašą su šiuo image'u?. Būtu gerai tą užrašą "shana no geass" pakelti aukščiau o jei neišeis tai tiesiog panaikinti, paryškinti rankovę, spalvos ir backroundas geri, jei autorius turės savo idėjų spalvoms ar backgroundui aš nieko prieš, dar reikėtų apkarpyti iš apačios tiesiog, kad parašas ilgesnis išeitų.Ech tie seni laikai ..Comment
Comment