Parašų ir avatarų kuryba bei request'ai
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Ne nu tu žiūrau visai priplaukęs. Jau ne pirmas postas kur matau tave kitus noobais vadinantį kai pasirodo pats nemoki net thumbailso paspaust Dar buvo, kai temos rinkimuose kaip asilas aiškinai už ką balsuot...
Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia
[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
Comment
-
Mano pats pirmasis darbas su photoshopu, pats pirmas sukurtas sigas...... neblogai išėjo, ką?Comment
-
a)mėlynas fonas, bent jau man, nelabai dera, geriau kokią rudą ar raudoną būtum naudojęs.
b)Prastai į foną įlietas pic'as
c)viską maišo nukirsi fono kampai, jei darai tokį abstraktų foną, tai daryk kad jis įsitektų matmenyse, taip pat atrodytu daug geriau jei ten kur balta spalva būtu permatoma.
d)teksto stilius man kažkaip nesižiūri (bet aš pats tekto nemoku dėt, tai į šį punktą gali nekreipt dėmesio)
Taip pat. džiugu matyt guro temos siga čia tokių labai retai pamatysi.Comment
-
kiti darbai bus geresni...... aš pirmą karta prie photoshopo atsisėdęs todėl daugiau ekspermentavau o ne bandžiau kažką nuostabaus sukurti, tačiau kritika visada praverčia.👍 1Comment
-
-
uhum...... man su tais nukirtimais sunkiai...... va dabar siga kūriau tai tik iš 8 karto gerai išėjo xD👍 1Comment
Comment