Ok, anyway nieko gero
Parašų ir avatarų kuryba bei request'ai
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Užkalė visus langus ir augina pingviną.Comment
-
That's the spirit! Bet ne tik apie šį request'ą kalbėjau. Nes peržvelgus ankstesnius post'us, nevienas liko neišpyldytas... Kaip pvz.:
Comment
-
šitą gana sunku padaryti, nes veikėjai yra 3d, tad reikia geros idėjos, kad gražiai atrodytų, nes tokio belekaip nepadarysi, baisia atrodo, pati bandau krapštinėtis prie jo, bet nieko doro iki šiol nesuveikiau.Comment
-
Antras kaskas panasaus ko norejau Bet jai nesunku gal dar galetum koki efekta pridet arba mano nicka?Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
Comment