pasalune neblogi darbai 3 man patiko visai
Parašų ir avatarų kuryba bei request'ai
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Gal kas galetu sukurt man parasa is "Death Note"? daug spalvu nereikia, turiu omeny, kad nebutu labai ryskus ar sviesus. Seip veikejai gali buti panaudojami bent koki( except Misa Misa ), bet butu gerai jaj butu ir L(Ryuzaki) ir kira(Light Yagami).Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
Spoileris:
1. Prastos spalvos.
2. Darbas nuobodus, nėra jokių įdomių, akį patraukiančių detalių ar efektų.
3. Užrašas per didelis ir netinkamas.
4. Bloga kompozicija, Renderis įprastai turėtų užimti 1/3 dalį sigo.
5. Bloga kokybė.
Patarimai:
1. Imti stock ir pradėti nuo mažų pakeitimų. Tai yra spalvos, kontrastas, užrašas, gal keletas įdomesnių detalių, brushų, c4d ar efektų. Nepersistengti ir nepergrūsti visko.
2. Skaityti tutus.
3. Daugiau praktikos.
Sėkmės ;>Comment
-
Neverman, pas tave visi sig'ai labai ryškūs ir margi (tikriausiai bandei spalvas derint prie personažo?). Bet reikia pasirinkti vieną ryškų akcentą, o ne abu: ir foną, ir personažą. Kartais kas paprasta taip pat gali būti gražu. Kaip ir Pasalūnė, siūlau pradžiai paprastesnius daryti, o po to pasiskaičius tutorials'ų bandyti viską tarpusavyje derinti.
Spoileris:
Keli čibiakai su permatomu fonu (ta pati idėja kaip pas mandariną ar kypshių sig'uose):
Comment
-
Paskutiniai tai taip, bet iš kur jie buvo paimti nebuvo jokių prierašų apie autorines teises šalia paveikslėlių. Dažniausiai, jei atorius nori, kad jo darbai nebūtų naudojami, uždeda watermark ar bent apačioj kamputį ženklus ©,® ar ™ net ant pačio darbo (būna kaikurie kaip M.K.Č. - įpaišo inicialus į savo darbą). Bet kadangi nieko tokio nebuvo...
Be to, mano tikslas nė nebuvo pasirodyt ką aš primakliavojau, o tiesiog pabandyt padėt žmogui. Nes kaip pastebėjau, nors tema "Parašų ir avatarų kuryba bei request'ai", tačiau reqest'ai dažnai būna ignoruojami.Paskutinis pakeitimas nuo mylichka; 2009-04-07, 13:14.Comment
-
Comment
Comment