Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
gal galetu man kas padaryt siga su cloud'u is FF? butciau labai dekingas
Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpic
Duok aiškesnius nurodymus, nes ką ten anksčiau rašei nelabai aš kampą pagavau kokio tu sig'o nori
Sig'o su nick'u Lucion666; sis tekstas turetu fade id fade out, keliose vietose, ir dar kai nickas nespeja fade out is kart kitas fade.. panasiai kaip christmas lights ir nick'as turetu buti ryskus... baltas juodam fone... cia turetu buti kelios layers... ;;;;;; Paskuj uz jo dar kelios layers su after effect'su padarytas kox nors kaip lightning sprogimas: spalvos lygiai lightning: white, bblue, ir black fone...
Nickas turetu buti ant virsaus zaibo layer'iu... nicko fonas=permatomas, kad visad matytusi zaibas...
Viskas gif formatu
Dq, jei toki padarysit dedule amidau Seip tai toks sign'as tikras issukis
Sig'o su nick'u Lucion666; sis tekstas turetu fade id fade out, keliose vietose, ir dar kai nickas nespeja fade out is kart kitas fade.. panasiai kaip christmas lights ir nick'as turetu buti ryskus... baltas juodam fone... cia turetu buti kelios layers... ;;;;;; Paskuj uz jo dar kelios layers su after effect'su padarytas kox nors kaip lightning sprogimas: spalvos lygiai lightning: white, bblue, ir black fone...
Nickas turetu buti ant virsaus zaibo layer'iu... nicko fonas=permatomas, kad visad matytusi zaibas...
Viskas gif formatu
Dq, jei toki padarysit dedule amidau Seip tai toks sign'as tikras issukis
Man per daug sudėtinga užduotis,toks sig'as.
Na, bet vis dėlto pabandžiau kažką padaryti, bent truputi pataikiau į tavo išsakyta idėją?
bent jau man tai labai grazus tas kur su mergaite V2. seip visi neblogi, bet pats paskutinis tai mano manymu nekoks.Labai jau blankiai man jis atrodo...
Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpic
Man per daug sudėtinga užduotis,toks sig'as.
Na, bet vis dėlto pabandžiau kažką padaryti, bent truputi pataikiau į tavo išsakyta idėją?
Spoileris:
Kazka panasaus ir turejau omeny, tik grafika galetu buti geresne, is zaibo jokio tolko jei jis tik stovi kaip jpg o ne judantis gif, plius nickas padarytas... matosi, kad stengtasi, bet as gal kada veliau parodysiu kaip mazdaug turejo buti... nu bet nieko.. aciu uz pastangas.. uzsimesiu toki, tave biski pareklamuosiu
Comment