Naruto FanFIc

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • [A]Maya

Atsiprašau tų kas skaito, kad taip ilgai neįdėjau naujo skyriaus. Pastebėjau, kad prieš tai buvę skyriai kažkokie "sausi", todėl pasistengiau įdėti daugiau gyvybės ir emocijų. Tikiuosi jums patiks. ^^

IV Skyrius [I]

Comment

• Eglaya
      Procrastinator

• 2005 07 22
      • 561

Aaaaaaaaah~ Gomen T.T Seniai bebuvau, tiesiog pastarosiosmis dienomis užsižiūrėjau Kimi wa Petto ir taip apleidau visas forumo veiklas.

Išsisaugau skyrius kompe, perskaitau, grįžtu iš kaimo ir atrašau

Comment

• [A]Maya

na atsiprašinėti tikrai nėra reikalo ;D. Džiaugiuosi kad išviso paskaitai ;D Ačiū.

Ai, ir pagalvojau, kad tiems kas skaito gal būtų įdomu pamatyti:
        http://img527.imageshack.us/my.php?i...iamaya1ty7.jpg

Čia tipo piešiau šito fanfic'o tema. Seniai dariau kažką su akvarele, tai vaizdas gal nėra pats nuostabiausias pasaulyje, bet bent maždaug įsivaizduosite kaip atrodo Amaya.
        Ačiū už dėmesį. ^^
        Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2007-12-08, 15:32.

Comment

• Eglaya
          Procrastinator

• 2005 07 22
          • 561

Yay~ Perskaičiau. Visų pirma dėl pastabos, kurią, mačiau, išsakė kiti skaitytojai, kad atseit labai daug aprašymų, bet mažai veiksmo. NE KIEKVIENAS MOKA TAIP APRAŠYT VISKĄ. Aš asmeniškai pati nelendu į savo personažų vidų, nes tuomet viskas pradeda kvepėti EMO ir cheese, o paprasčiausiai atskleidžiu juos per dialogus ir veiksmą, bet tamsta, me likes Primenat mane prieš kokius keturis metus... (pasenau ir suvaikėjau, bet taip jau nutinka xD).

Tai va. Ir atsirado dar vienas mano mėgstamas personažas. Valio Itachi~. Tikiuosi, kad Tsuyoshi dar irgi pasirodys. Nepaliksi jo celėj užrakinto.

A, tiesa, dabar atsimenu, kodėl tavo nickas toks girdėtas ^^ Pas mus forume yra mergaitė „Amaya_Kisu“ xD

Owaaa... Pain-sama~ kur Konan?
          Aigoo, o tai Amayą į tą kalėjimą dalgis, t.y. Hidan, pargabeno? xD Hmm... tada, kiek suprantu, veiksmas čia vykstas dar prieš Asumos mirtį, ne?

Tikrasis Uchiha buvo neįprastai gražus, tikriausiai gražiausias Amayos matytas vyras.
          Ohohohoho~ *juokiasi su vėduokle kaip Urahara* Nu manyčiau. Tamsiaplaukis, stiprus, pavojingas ir dar gražus. Ko daugiau norėt?
          Oh fcuk, ir dar balsą gražų turi... *miršta* Jaučiu, galim eit lenktynių, kuris gražesnį balsą turi, Itachi-san ar Yucheon-sshi (referuoju į savo fan-fic *kikena*)

Dėl klaidų, tai nieko ten beveik nėra, netaisysiu, nes užsitarnavau jau minusą iš kažko už savo aną postą. Niekas nemėgsta grammar nazi, garbės žodis. : ) tik vienas dalykas, ne „saugę“ o „saugią“. Vardininkas – saugi. I --> IĄ. (ai, ir vėl tas nei/nė dalykas)

Ahahaha, sorry, bet vargšė Amaya. Dirbtis su Uchiha Itachi. Kokia tu žiauri autorė Maya-san, šitaip su savo personažu... Nu bet... Sasayaki irgi žmogus *vis dar kikena*
          Ir velnias tas Painas už tai, kad liepia nešioti Akatsuki apsiaustą.
          Patarimas: neleisk Amayai patirt pernelyg daug sielos kančių, kol jinai jį apsivilks. Ir taip ta mergaitė labai daug galvoja....

Dėl mano fan-fic... dėkui, kad skaitai Kaip jau minėjau, aš vengiu lįst į savo personažų galvas, nes žinau, jog tikrai nusivažiuosiu. Dėl to ir tenka suktis iš situacijos humoru. Bet tiesa tokia, jog jie visi tikrai galvoja giliau negu atrodo. (Hyungas nėra toks trenktas, kaip atrodo. Nu, gal tik truputį )

MORE PLEASE~
          (aš rimtai)
          Paskutinis pakeitimas nuo Eglaya; 2007-12-10, 16:10. Priežastis: typo

Comment

• [A]Maya

Jėga, ačiū labai už pastabas ir tikrai džiaugiuosi kad patiko. ;D na aš ir realiai iš pradžių nenorėjau lyst į jausmus ir t.t, bet paskui pastebėjau kad viskas kažkaip "sausai" atrodo. Tai galvojau įdėsiu daugiau apmąstymų ir minčių. ;D
            Urahara valdo ^^

Dėl kitų updatų, tai truputėli teks palaukti, nes dabar daug kas pas mane dedasi. Rytoj išvažiuoju su traukiniu į Liverpoolį ir lauks ilga ir nuobodi kelionė į Kauną. ;D Nepažadu, kad namuose rašysiu, visi, aišku, bus manęs pasiilgę ir tąsys visaip kaip tik įmanoma...
            Na, bet gal. ;D Ačiū kad skaitai ir kad tau patinka.

Be to, laukiu nesulaukiu tavo updato. Ilgai nepapostini. ;D O dabar taip įdomu kad ąąąąą.

Ai, vos nepamiršau, čia veiksmas vyksta maždaug tada, kai Naruto grįšta iš savo trefkių ir Deidara pagrobia Gaara. ;D
            Ir Amayos kameros draugas dar pasirodys ;D. Nesinori ir man jo ten vieno vargšelio palikt likimo valiai
            Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2007-12-10, 15:47.

Comment

• Eglaya
              Procrastinator

• 2005 07 22
              • 561

Aaaaa... wakarimashita. ^^
              Lol, ką tik "paupdatinau". (viešpatie, kokia nuostabi lietuvių kalba).

Nu tai aišku, svarbu per atostogas su šeima pabūt gi.

O dabar galvoju. Jeigu veiksmas vyksta tuomet, kai pagrobia Deidara (homg, crazy guy x.x) Gaarą, tai gal Painas nori, kad Itachi akys veiktų dėl to jutsu, kurie jį turi atlikt, kad ištraukti Ichiibi iš Gaaros?

Comment

• [A]Maya

Apie šitą versiją nepagalvojau tiesą sakant ;D Norėjau kaip nors įkišti Itachį, o kadangi jis pusžlibis šiuo metu, tai pamaniau, gera proga ;D
                Kalbant apie Deidara, tai jis irgi turėtų greitai atsirasti šitam Fanfic'e. ^^

Yoshi, einu krautis lagamino (kad ir kaip nekęsčiau to daryti), žinau, kad rytoj tingėsiu. Aišku tingiu ir dabar, bet toks likimas ;D

Comment

• [A]Maya

tai va... Jau seniai buvau įdėjus naują skyrių. Sorry tų kas laukė, jei laukė. Įdėsiu šiandien. Šitas skyrius nesigavo taip kaip buvau numačius, nesu profė, dėl to sorry.
                  ^^

5 Skyrius [I]

Comment

• hikari
                    相良宗助。
                    • 2008 01 10
                    • 36

pataisysiu truputi ir aš
                    ** Chakra (tariasi Čakra)
                    Enough of this already -.- , Lietuvių kalbos subtitrai - FAIL, Lietuvių kalbos įgarsinimas - EPIC FAIL.
                    For god sake... Im MALE!!!!.

Comment

• Eglaya
                      Procrastinator

• 2005 07 22
                      • 561

xDDD Aigoo, taigi Itachi mėgsta obuolius, ką? Sasuke negali be pomidorų, o tas ryja obuolius

Ir kas čia per "jei laukė". Aišku, kad laukė, pssft... Tik nereikia "karts nuo karto" ir "nei" keičiame į "kartkartėmis" bei "nė" :P

O chakra tikrai keičiama į chikara? O.o Nes, kiek teko susidurti chikara yra daugiau bendrinis žodis, kaipo "galia" ar "jėga"...

Comment

• [A]Maya

Dėl to vardo, tai tikrai iš oro neištraukiau specialiai nete ieškojau vardų ir va jei netiki gali čia pasižiūrėt http://www.aboutnames.ch/japanese.htm (ten prie pat apačios)
                        O chikara ir chakra yra du skirtingi dalykai. Čia tie "chakros" dalykai yra paimti iš Naruto animes/mangos...

Comment

• destiny
                          Rašytojas

• 2008 06 20
                          • 242

as tiek laiko uztrukau skaitydamas, tai man ydomu kiek tu laiko rasei? nu bet ne ce esme swarbu kad gerai parasyta nu ir dar kadangi naruto yra pirmasis is geresniu mano matytu anime, nu tai gauni desimt yrasyciau dar ir pagyrima bet ce ne mokykla
                          Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
                          ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                          sigpic

Comment

• Karolina1515
                            Ufonautė

• 2008 06 13
                            • 57

Matosi , kad žmogus daug darbo idėjo man patiko. Tikrai puikus kūrinys
                            Šaunuolė [A]Maya. Taip ir toliau

P.S. please more

Comment

• [A]Maya

Wojezus, sorry, seniau čia beužsukus buvau, bet matau atsiranda daugiau fanų. AČIŪ. Tai man lb daug reiškia. Smagu kad netingit skaityt. Nuo sekančio skyriaus prasidės dar daugiau bezabrazijų, tai pasiruoškit, kai surasiu laiko perrašysiu ir įdėsiu.

P.s. sorry už letokus tempus, nes db tiek visko vyksta, ir į darbą turiu suspėt ir apskritai daug visokių užsiėmimų. Bet pasistengsiu greičiau. Dar kartą AČIŪ

Comment

• spinta

fainiai laukiam darrrrr

Comment

Working...