bet žiauriai čia ... pirma vos kisame neuždusina, paskui misija su Itachiu... brrr ir iš kur tiek fantazijos xD
Naruto FanFIc
Collapse
X
-
-
Nu ką žn, tiesiog ateina tokios idėjos ir pritaikau Bet aš kai rašau man viskas taip nuvalkiotai ir neįdomiai atrodo, ypač po visos dienos rašymo, kai perskaitau baigtą skyrių viskas taip atrodo banalu ir taip duh... bet gal čia tik man taip atrodo (ar bent jau taip tikiuosi )Comment
-
-
-
W0w! damn kiek darbo rasyt buvo tau! Bet juk viskas del musu! Mylimuju skatytoju! un! Bus Deidara! . . .Na tikiuos nereiks ilgai laukt kito skyriaus? Bus mazdaug po savaites ane?Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for todayComment
-
-
Laukiu! Beto tu ir taip naudoji daug grazio lt zodziu. .. bet butu dar maloniau jei kalba turetu dar daugiau sinonimu [cia ne kritika. .as pati taip niekada nesugebeciau parasyti ]Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today👍 1Comment
-
Na labai laukiam! Tik dabar supratau kad Itachi's gali buti Shinigami ok .. tik juokauju. . . .o gal? Juk jis taip obuolius megstaImagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for todayComment
-
num va, mano brangioji aniki-chan, siaip ne taip ir as tau prisiruosiau parasyti cionais , gomene, kad taip ilgai uztrukau, bet juk pati zinai, kaip as laiko neturiu (galetu diena tureti 34val...)..tai va, uzteks cia man skustis ir prie darbo
prasei, kad butu ilgas review (kiek pamenu)..nezinau, kaip cia man gausis
va..na, labai, visu pirma, dziaugiuosi, kad chaptreis vel tapo ilgesnis ..tai neliko nepastebeta...antra, rasybos, skyrybos ir siokias tokias stiliaus klaideles pataisysiu kada eliau, nes db labai tingiu lol ..va..tiesiog ypatingai patiko sito tavo skyriaus viena vieta, astau ja pries tai minejau, bet daba ir viesai paskelbsiu :
"Sutvardžiusi nelauktą jausmų antplūdį, mergina atsisuko ir tarpduryje pamatė stovintį Itachį, su popieriniu maišeliu rankose. Bandydama išlaikyti paskutines orumo kruopeles, ji atsisėdo tiesiai ir reikšmingai nusisuko, mėgindama užgniaužti juoką. Tačiau ją vis tiek išdavė tylaus juoko purtomi pečiai. Stengdamasis ignoruoti Amayą, apimtą tramdomo juoko kančių, Itachis priėjo prie stalo ir padėjo ant jo maišelį su vaisiais."
tiesiog genialu , net nezinau, kodel, bet man sita vieta super.suteikia tokio gyvumo, siltumo, tiek paciam charui (amayai), tiek ir chapteriui ..labai vykusi vieta ..kazkaip sita vieta tokia sava ir miela..net neisivaizduoju, kaip apibudint tai, ka ji man sukelia
tai va, all in all, dziaugiuosi tavuoju darbu, pastangom, kurias idedi ir tuom, kad mano charo nepadarei tokio jau ziauraus lol
o del shinigami, tai joa geras, tik daba ir pastebejau ;DPaskutinis pakeitimas nuo Robbu-chan; 2008-10-05, 17:55.👍 1Comment
-
VAAAAi!!!!
Pagaliau aniki susiruošė parašyt, nes aš jau norėjau eit ir skųstis
Fantastika!. Džiaugiuosi kad tau patiko ta vieta, nes ji buvo tokia ekspromtu sugalvota, tai nežinojau kaip į ją skaitytojai reaguos pasirodo viskas ok
Ačiū labai už review, Lb smagu tokius ilgus skaityt, kitą kartą irgi panašaus lauksiu
Ir visi mano mielieji skaitytojai, jei netingit tai daugiau pakomentuokit, kokia vieta patiko, kokia ne, ko tikėtumėtės ir pan. žodžiu rašykit visas savo mintis. ;D Ačiū labai kad skaitot. Aš jus visus laaaaaabai myliuComment
-
VAAAAi!!!!
Pagaliau aniki susiruošė parašyt, nes aš jau norėjau eit ir skųstis
Fantastika!. Džiaugiuosi kad tau patiko ta vieta, nes ji buvo tokia ekspromtu sugalvota, tai nežinojau kaip į ją skaitytojai reaguos pasirodo viskas ok
Ačiū labai už review, Lb smagu tokius ilgus skaityt, kitą kartą irgi panašaus lauksiu
Ir visi mano mielieji skaitytojai, jei netingit tai daugiau pakomentuokit, kokia vieta patiko, kokia ne, ko tikėtumėtės ir pan. žodžiu rašykit visas savo mintis. ;D Ačiū labai kad skaitot. Aš jus visus laaaaaabai myliu
ziuresim kaip cia bus su kitu kartu, jei taip pat sauniai parasysi kaip daba.. tik va, siulau prisimint salutiniu sakiniu skyryba, lol (juk turiu imest plyta i tavo graziai sutvarkyta darzeli, nebuciau as )👍 1Comment
-
Nu tikrai, Ba-kanda kažkokia, milijoną kartų sakyta - nemoku skyrybos , ir visi kas skaito mano rašliavas tai žino
Ne, šiaip viskas ok, sakyk tikrai kokias klaidas darau, gal į tą savo durną makaulę susidėsiu kadanors
Okey, taigi vietos kurias reikia tobulinti:
*Naudoti daugiau sinonimų, gražinti kalbą
* Prisiminti skyrybą (lol)
dar kas nors bus?Comment
-
Nu tikrai, Ba-kanda kažkokia, milijoną kartų sakyta - nemoku skyrybos , ir visi kas skaito mano rašliavas tai žino
Ne, šiaip viskas ok, sakyk tikrai kokias klaidas darau, gal į tą savo durną makaulę susidėsiu kadanors
Okey, taigi vietos kurias reikia tobulinti:
*Naudoti daugiau sinonimų, gražinti kalbą
* Prisiminti skyrybą (lol)
dar kas nors bus?
yoshi, tai kaip del 9 skyriaus? gal jau pradejai?Comment
-
O jėzau.. taigi Deidara negali Itačio pakęsti. Ir Peinas siunčia juodu pasitikti vienas kito. Ajaaaaaaai... Nu, dabar bent jau aišku, kam Amaja reikalinga - kad paskui sulopytų abudu (arba bent jau Deidarą >.>'').
Neji vs. Itachi.... asmeniškai negalėčiau išsirinkt... ^^;;
Blemba, gal ir man kokį trumpą Naruto Fanfic užsukt? Mane traukia trenkti dalykai, kaip kad pvz SasuHina XDDD👍 1Comment
Comment