Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
krinys grazus ir paprastas man tokie patinka nu uz ta peticija pasirasau bet siaip mano nuomone rasyti reikia sau o ne kitiems nes jei pradesi save per prievarta versti tai isto nieko gero nesigaus
jaukus kūrinukas. palyginus su senesniu tavo darbu, geresnis. ir... savotiškai šiltas, nepaisant mirties temos. patiko bet man labai keistas tavo požiūris - nerašysiu daugiau, nes kažkam nepatiko.. nerašysiu, nes per mažai norinčių, jog rašyčiau.. nerašysiu, nes tam laiko gaila. nenori rašyti- nerašyk. nori rašyti- rašyk. nes jei turėsi ką pasakyti, ką parašyti, parašysi. neturėsi, ką skaitytojui pasakyti, tai nesvarbu, net jei tau užtai gerai sumokėtų, visviena nieko doro neparašysi.. nes, bent mano tokia nuomonė, kad rašoma visų pirma dėl savęs, tai kas yra pačio viduje. o paskui, jei yra noro, tai rodoma kitiems, tam kad atsižvelgus į jų konstruktyvią kritiką, būtų galima tobulėti..
na, bet šiaip gaila. kad taip nusprendei su tuo rašymu, nes tokios trumpos ir bereikalingom detalėm neapkrautos miniatūros man išties labai patinka, ir jei vėl kiltų nenumaldomas noras parašyti, mielai paskaityčiau vaje, ir suvėliau... bet supykdė žmogaus požiūris, tad taip ir gavos..
...nes žmonės kartais myli, bet daug dažniau jie tiesiog mylisi...
Kas per *pypt* cia? Atrodo jog merga lauzytusi, rasysiu nerasysiu...
Kam tada kuri jei rodyt niekam nenori? Nera nei vieno meninko, kuris kurtu mena ir nenoretu .kad ji kas pamatytu, musu atveju perskaitytu. Kaip matai norinciu yra, net jei kaip sakai tris keturi. Tai jau daugiau negu nulis. Nereik cia vaizduot neaisku ko, daugelis poetu, rasytoju galva paklotu, kad turetu bent 3 gerbejus, kurie pripazintujo talenta, o jam cia 20 reik, ir dar peticijas rasyt... savimyles kelimas cia o ne peticija blin.
O jei apie sita kurinuka tai stebetinai pataise nuotaika, nes buvo tokia apie kokia pasakojama kurinyj, taip ir norejosi nuo tilto su akmeniu sokt.
Conclusion - menas geras, o poziuris *pypt* .
Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2008-11-28, 02:19.
seip taj visai neblogas. Nieko yspudingo, bet visai nieko...
Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpic
Grazus kurinukas Nemanau, kad per trumpas, mano nuomone pasibaige labai vietoj. Kai skaiciau, beveik jauciau silta atmosfera, sklindancia is tavo eiliu. Nieku gyvu nemesk rasyti Turi talenta
Uzskaitau
aij..tylejau tylejau, bet nusprendziau paskyt.. baik spyriotis kaip mazas vaikas. Matosi, kad tau nei silta nei salta. Jei atsirastu net 20 zmoniu, kas tau is to? rasome ne kitiems, rasome sau.. Jei tau nesinori daugiau rasyt ir nerasyk.. dirbtinis prisivertimas rasyt niekada nieko neduoda.
Trumpa , paprasta ir gražu. Ir jei tau nepatinka rašyt tai , tiesiog nerašyk. Iš vis nereikėjo sakyti , kad meti rašyti , nes dabar kažkokia nesąmonė gaunasi.
Comment