trumpai, graziai ir i tema
Tamsa
Collapse
X
-
pritariu, kad tema nuvalkiota, bet man patiko kaip mintys isdestytos. kaip suprantu cia miniatiura, tai tikrai didesnes apimties ir nereikia.
peticija galima padaryti ir siame forume, tesiog kas uz taip ir parasys, o poto tik liks suskaiciuoti. bet man cia kazkaip atsiduoda "pasikelimu". sukure sia gija, o poto jau reikalauja parasuComment
-
As kaip skaičiau, tai man toptelėjo mintis, jeigu apleidžia jėgos, tai kokio velnio išeit? . „Mano ranką kažkas suspaudžia“ - kaip tai kažkas? Čia vat buvo mano mintys (toliau nesismulkinsiu, net pamiršau ), o ką aš manau apie bendrą vaizdą, tai man patiko. Kuo lakesne turėsi vaizduote, tuo įdomiau skaityt bus.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
Comment
-
neblogai, ir tema tokia artima, patiko manPrasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
na tikrai grazus kurinukas, patinka man toks stilius ;]
bet ta peticija cia pavarei. man tox tavo pasakymas pasirode labai jau savimyliskas, nes
1.ka gali zmones apsisprest je tu parasei tik 1 kurini ??
2.ir tox tavo pasakymas [del peticijos] man pasirode,lyg mes del to vieno kurinuko turetume taves maldaut kad toliau rasytum.[zema]
3.neveta del vieno kurinuko kur nauja gija.
ps. neisizeisk tiesiog pasakiau ka pagalvojau. ;]Comment
-
Šis kūrinukas, tiesa pasakius, nieko apie mane nepasako, palyginti su pvz. mano batais.
Atskira tema - atskiram kūriniui reikalinga. Tai kaip gražiai į stalčius sudėti kūrinukai. Nepasiklys kūriniai tarp kvailų komentarų ir pan. Pedantiškas aš žmogus ;} O dėl peticijos - tai tikrai nesiruošiu rašyti dviem, trim žmonėms kažką, kas iš manęs atima laiką + pinigus + idėjas. Jei būtų žmonės įrodę, kad jiem reikia tokių rašliavų - gal ir persigalvočiau. O kolkas ne :]Comment
Comment