Memento

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Lax..
    reLaxed

• 2005 12 24
    • 516

Memento

Stovėjau ant kranto...ir lydėjau akimis besileidžiančią saulę, kuri, mesdama paskutinius raudonus spindulius, skendo jūroje. Paprastas saulėlydis. Tiesiog eilinis. Bet ne man.
    JI darė šią akimirką nepaprasta, nepakartojama. Ji buvo šalia.
    Jaučiau jos rankas, apkabinusias mane, besiglaudžiantį šiltą kūną. Jos plaukai, sklaidomi vėjo maloniai kuteno mano veidą.
    Atiduočiau bet ką, kad tai tęstųsi amžinai.
    Kai būdavome kartu, išnykdavo aplinkinis pasaulis. Pasaulis su skubančiais žmonėmis ir rūpesčiais.
    Pasaulis, kuriame nėra vietos meilei...Pasaulis, kuriame nėra vietos JAI.

Pirmas blynas. Miniatiūra. Tiesiog įdomu, ką zonoj pasakys. Leidžiu maišyt su žemėmis. Taip, taip. Aš romantikas...
  • Infante
    • 2007 03 20
    • 91

Pagaliau tai, ko troško mano širdelė... ech.. kad daugiau šioj žemėj romantikų būtų.. Iš visos širdelės ačiū...

Comment

• niekšas
      forumo idiotas

• 2006 08 23
      • 544

Nenusimanau, bet sakyčiau neblogai. Gal per mažai įlindo į dūšią, bet visdėlto įlindo. Kaip pirmas blynas tai manau beveik neprikepęs.

Comment

• Infante
        • 2007 03 20
        • 91

Na man per daug įlindo.. gal todėl, kad vakaras.. žiogai čirpia... ir iš avataro matosi, kad man nelinksma... parašyk dar ką nors... Iš anksto ačiū..

Comment

• Kuronii
          Boom, like that

• 2007 04 01
          • 144

oh my Laxy-boy, smth nice ^^ nesitikejau ^^'
          http://www.acvilnius.lt/ - VAK - Vilniaus Anime klubas

Comment

• Vienuolis
            Perverted Romanticist!?

• 2007 05 01
            • 165

Autorius IbaraHime
            ech.. kad daugiau šioj žemėj romantikų būtų..
            Mūsų yra tik mes nykstam, o be to romantiku būt reiškia būti vienam ir nesuprastam
            >_< 500x130

Comment

• Infante
              • 2007 03 20
              • 91

Autorius Vienuolis
              Mūsų yra tik mes nykstam, o be to romantiku būt reiškia būti vienam ir nesuprastam
              Būnant šalia kito romantiko, nesijauti nesuprastas... kaip jausimės pasirenkam mes patys... tad nereikia jau taip pesimistiškai... Net ir griūvanti, pelėsiais ir kerpėm apaugus pilis, gali kelti šypseną, jei ji primena.. kad ir pirmąjį bučinį... Šypsokimės ir mylėkime.. (Dieve, kalbu kaip kokia hipė)... Na bet manau, kad supratote ką noriu pasakyti.. *pasakė naivi mergaitė ir pasinėrė į gilų liūdesį*

Comment

• Lax..
                reLaxed

• 2005 12 24
                • 516

O, atradom publiką. Malonu. Gal ką ir parašysiu ateity. Žiūrėsim.

Comment

• Eglaya
                  Procrastinator

• 2005 07 22
                  • 561

Tai yra labai miela. Aš nemanau, kad romantikai nyksta, jie tiesiog užsimaskuoja ir tampa komikais arba cinikais, bijodami parodyti tikruosius savo jausmus. Vieniems patinka juos reikšti žodžiais, kiti verčiau tyli.

Man patiko LAX...Tikra atsvara lietuviškam niūrumui.

Comment

• Nebu
                    Syscemos Valdovas

• 2006 08 07
                    • 199

Toks nekaltas, gražus ir šiltas kūrinukas.
                    Tik gal originalumo truksta, nes beskaitant taip ir atrodo kad jau kažkur tai skaitei, matei paveikslėlį ar nuotrauką, labai nuvalkioti, jau tapę ypač banaliais, simboliai ir palyginimai.
                    Tačiau jei tai išties kyla iš vidaus ir yra tavo jausmų išraiška (kuo aš neabejoju) tai yra vertinga ir gražu.
                    O daba pasigailėsi!!!

Comment

• Neoner
                      We're the Unbound

• 2005 12 28
                      • 109

IbaraHime, ką tu turi prieš hipius?
                      ontopic, LAX, nereali miniatūra, gerai susivirškino, ilgai bet maloniai virškinosi

/me nusiima kepurę prieš LAX

Comment

• shemica

Miniatūra super, man patiko Esu laibai laiminga, kad dar liko romantikų... Miniatūra tokia, kad iškart sukelia jausmus, LAX, parašyk daugiau tokių!

Comment

• Evil_of_Darknesz
                          Suicide is painless...

• 2006 04 09
                          • 998

LAX... irgi turi rasytojo gyslele Siaip, net nesitikejau, kad LAX... toks romantikas...

Comment

• Lax..
                            reLaxed

• 2005 12 24
                            • 516

Nežinau ar daugiau rašysiu. Kaip Nebu minėjo, viskas yra tikrai ganėtinai nuvalkiota, matyta (Kodėl apie tai negalvojau rašydamas ><).

Comment

• Nebu
                              Syscemos Valdovas

• 2006 08 07
                              • 199

Todėl ir susilaukei tiek daug šaunių pasisakymų dėl savo kūrinuko, kad negalvojai. Jei būtum iškart galvojęs, kūrinys tikriausiai būtų negyvas ir šaltas. Siūlau tau rašyti kuo daugiau ir tame procese pats pradėsi improvizuoti, ieškoti naujų kelių kūryboje. Keep it going, do not stop in the half-way. .
                              O daba pasigailėsi!!!

Comment

Working...