Infantes pasaulis
Collapse
X
-
hmm..va jei tirkai ieskosi, then gali pabandyti susirasti "Sulinys ir Svytuokle". trumpas aprasymas..and turetu patikti^^"Comment
-
ne nu <> arba tu per daug jautri arba visiska pesimiste kaskam tavo kuryba nepatiko ir toks vaizdas kad puoli i visiska depresija (niekad neperprasiu tu meninku) o jai seip tai nors ne visi taciau tavo kuriniai man visai patiko. ir dar jai kas nors ivertins tavo kuryba nuliu tai dar nereiskia kad ji tik tiek verta visi zmones skirtingi todel visiems neitiksi Comment
-
Petrarkai
Nejaugi meilės vertas tas
Kursai paklydęs sapnuose
Vien tik šešėlį savo žino
Ar verta leist galvijui nelemtam
Atimt skaistybę meilės
Ir vėl pabėgt
Bjauriam žudikui
Leisti toliau žudyt
O geismui mirt
Taip nepajutus tos salsvos srovės
ir bėgančios gerklėn josios esybės
Ji ne kal*
Tik tu žioplys
Atklydęs praeitin ieškot esybės
Girtuokliams
Jei yr dvejone - mirt ar vemt
Geriau numirt bet vardo nesuteršt
Nes žmonės žino
Juk visi pasauly miršta
O vemia tik kvailiai
Tad mirkim - žmonės
MirkimComment
-
Didelė pagarba, Tau, IbaraHime. Štai dar vienas perliukas sužibo AZ virtualybėje. Žinau, kad kiekvienas žmogus yra asmenybė, tik ne kiekvienas moka tai savyje atskleisti, išnesti savo "gėrį" į dienos šviesą. Tau tai puikiai pavyko (ir toliau taip); ir kaip nekeista, bet 'animešnikų' saite tu sublizgėjai savo kūryba, kuri nelabai ką bendro su jais teturi.
Rašyk ir toliau, taip kaip tau rašosi. Man labai patinka Tavo stilius. Ir nerandu priežąsties kodėl taip su dideliu malonumu viską perskaitau ką parašai, nes nesu didelis lietuviškos prozos ir poezijos mėgėjas.
Sėkmės IbaraHime! Ir išlik savimi
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
čia tau dovanėlė už tavo kūrybą:
Paskutinis pakeitimas nuo arna; 2007-08-30, 10:11.Comment
-
"Girtuokliams" eilerastis buvo geras, isdalies juokingas is dalies ir ne.Priklauso Klaipėdos Japonų Animacijos KlubuiComment
-
patiko, kaikur gal biski ir keista buwo... bet esme kad man patiko laukiu darPrasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
fantastiniai darbai kolkas tik vieno zmogaus esu viena darba geresni skaites. turi talenta ir mintijuodas teisingas keistuolisComment
Comment