Grazu kiek keista, bet grazu
Infantes pasaulis
Collapse
X
-
Dėkui dėkui... Brr.. net keista, kad kažkam patinka...
Nialui ir Aliui...XD
N-18
Surakintos rankos ir stipriai užrištos akys... Raištis persisunkęs krauju...
Ir jis buvo nevertas tavęs... Tavo dailios talijos, apvalių šlaunų, stangrios krūtinės...
Pavasario saulutė jau spėjo išryškinti išdykėles strazdanytes jaunos merginos veide, o lengvai padažiusi lūpas, atrodė kerinčiai.
Ir šįkart jai ilgai ieškoti nereikėjo . Dailus, raumeningas jaunuolis jau lydėjo ją namo.
ja ta pati. Taurė vyno, švelnūs nekalti prisilietimai ir...
"Vakaro žiniose: miške rastas apipiltas rūgštimi nuogo jaunuolio lavonas".
Kraujo kaip visada nebuvo daug. KAdangi turėjo pakankamai pinigų, po kiekvieno nakties lovą tiesiog sudegindavo...
-Atleisk, kad aš taip su tavimi, bet... nekenčiu kai vaikinai prie manęs lenda... Na, tik nereikia priešintis...
Matai šį stiklainį? Būsi tryliktas...
Po mėnesio bus rastas tavo kūnas, mergyt... O laikraščiuose nenutils antraštės apie maniakę nimfomanę...Comment
-
Na šitas paskutinis.. Dabar neberašysiu kokią savaitę... XD
Aš pykstu ant visų. Nežinau kodėl, bet pykstu.
Mano mintys jau seniai nuklydusios į tuštumų slėnį...
Bevardės gėlės ir sutryptos rugiagėlės...
Žinojai, jog mėlynės - mėgstamiausios elfių uogos?
Hmm.. Kodėl aš čia patejau? Man pasakė, kad aš tapau pavojinga... Juokinga prisiminus, kad aš net uodo užmušusi nesu...
Man sakė, kad nuskriaudžiau tave. Maniau, kad tai tiesa... jie taip rėkė ant manęs.. Bet tada atėjai tu, mano angele. Kaip aš galėčiau padaryti kažką blogo savo žaliaakiui?! Įsivaizduoji, man pasakojo, kad aš tave kirviu sukapojau!.. Atleisk, kad jiuokiuosi, bet tai taip kvaila. Turbūt mama manė, kad taip mus išskirs.
Beje, pastebėjai mano pilvuką. Taip, jis tavo... Bus berniukas...panašus į tave... Pavadinsiu jį Vėju...
Nebijok, paliesk... Jauti kaip plaka jo širdelė?
Ir aš tave myliu....
- Kas šitai?
- Rimtai protelis pakriko. Pirma savo vyra mirtinai užkapojo, dabar kažkam pasikišusi po marškinėliai pagalę aiškina, kad nėsčia.
- Užteks su ja terliotis. Kviesk sanitarus.Comment
-
Na šitas paskutinis.. Dabar neberašysiu kokią savaitę... XD
Aš pykstu ant visų. Nežinau kodėl, bet pykstu.
Mano mintys jau seniai nuklydusios į tuštumų slėnį...
Bevardės gėlės ir sutryptos rugiagėlės...
Žinojai, jog mėlynės - mėgstamiausios elfių uogos?
Hmm.. Kodėl aš čia patejau? Man pasakė, kad aš tapau pavojinga... Juokinga prisiminus, kad aš net uodo užmušusi nesu...
Man sakė, kad nuskriaudžiau tave. Maniau, kad tai tiesa... jie taip rėkė ant manęs.. Bet tada atėjai tu, mano angele. Kaip aš galėčiau padaryti kažką blogo savo žaliaakiui?! Įsivaizduoji, man pasakojo, kad aš tave kirviu sukapojau!.. Atleisk, kad jiuokiuosi, bet tai taip kvaila. Turbūt mama manė, kad taip mus išskirs.
Beje, pastebėjai mano pilvuką. Taip, jis tavo... Bus berniukas...panašus į tave... Pavadinsiu jį Vėju...
Nebijok, paliesk... Jauti kaip plaka jo širdelė?
Ir aš tave myliu....
- Kas šitai?
- Rimtai protelis pakriko. Pirma savo vyra mirtinai užkapojo, dabar kažkam pasikišusi po marškinėliai pagalę aiškina, kad nėsčia.
- Užteks su ja terliotis. Kviesk sanitarus.Comment
-
Comment
-
O_o Na aš kaip psichologė manau, kad jums reikia per daug kraujo, vadinas jus užvaldžiusi pasamonė...XD Žinau, jog Tanatos yra užprogramuotas mūsų genuose, bet šito jau per daug... XD (pasiilgau psichologijos paskaitų) O daug romantikos, nes mano kūryba labai paveikta shoujo-ai mangų....
Jei kada užplauks, ką nors žiauraus parašysiu...Comment
Comment