kuomet gyvenimas suduoda triuskinanty smugy

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Abalys
    Nope!

• 2010 07 20
    • 1136

I lol'd

Comment

• Killerbee
      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
      • 2910

Autorius Miyata
      Juokinga kaip tryse kita diena paskubejot paeditint postus. We got three Captain Obviouses here.
      Geriau play along with the troll, animezonoi truksta tokio aktyvumo. Zymiai geriau nei kokia nors "humaro' arba "funny videos" gija.
      Prašom bent jau mane išbraukti iš sąrašo, taisiau banalų mistaipą.

Comment

• Miyata
        Find your own sins, kid.

• 2008 01 09
        • 452

Autorius Killerbee
        Prašom bent jau mane išbraukti iš sąrašo, taisiau banalų mistaipą.
        Roger, Sir. Dabar kai paminejau tai atsimenu buvai is kart parases. xD
        Idomu cia ji del sito uzbanino, ar paprase atostogu. O tai ziuriu kai ateina jis, viena gija paraso, ir poto dingsta 3-4 men jai ne daugiau.

Comment

• Killerbee
          Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
          • 2910

Autorius Miyata
          Idomu cia ji del sito uzbanino, ar paprase atostogu. O tai ziuriu kai ateina jis, viena gija paraso, ir poto dingsta 3-4 men jai ne daugiau.
          Jo, kodėl čia jį skriaudžia..... Senas pažįstamas, dar iš senų laikų. Ir ankščiau visai normalus buvo. Sugadino jį geimai ir negražios mergos apsimetinėjančios gražiomis elfėmis.

Comment

• Bardakas
            Žmogus Ne

• 2005 09 22
            • 1462

Autorius Miyata
            Tai pastebėtas jis buvo tą pačią akimirką. Kitu atveju net nekėlęs, o trynęs būčiau temą. Editas buvo dėl žmonių naivumo, gal čia tik man keista, kad niekas akivaizdaus nemato, bet po to prisiminiau - daugelis nieksho neprisimena arba visai nežino.
            O banas - "paprašė" atostogų šiek tiek (neilgam).
            Jei dar keletą žodžių apie jį, tai tik šiek tiek pritarčiau Killeriui, kad kažkada jis dar galvą ant pečių šiek tiek turėjo. Dabar matomai ar jo steroidai ar kas suminkštino smegenis ir taip jau keletą metų. Galima pafantazuoti ir t.t. bet tyčiotis iš publikos gal per daug negražu, o kai iš paties pasityčioja, tai "marozą" vaidina.
            Maybe on Earth, Maybe in the Future
            sigpic
            Kurokawa idėjinis lyderis
            Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• malbarn52
              Naujokas
              • 2012 02 23
              • 8

nesupratau, jis cia trolina, ar tam ciuveliui tikrai kazkas negerai.

Comment

• Skypy_Stick
                Filosofas
                • 2012 01 15
                • 30

Autorius Bardakas
                Galima pafantazuoti ir t.t. bet tyčiotis iš publikos gal per daug negražu,..
                Tiesa pasakius pasijutau įžeistas, kad jo istorija priėmiau už tikra .Taip sunku man su savo naivumu .
                Jei pasimetei savyje, nežinai gyvenimo prasmės ir net nežinai kam vis dar gyveni - sveikas atvykęs į mano pasaulį.

Comment

Working...