black_leja kuryba ^^
Collapse
X
-
^^ labai aciu bloodyhand ir sesilly uz palaikyma. sitas eilerastukas yra vienas is pirmuju.
Spoileris:Gyvenimas - filmas
Mes - lėlės
O mūsų pasaulis - teatras.
Mes - aktoriai,
O mūsų gyvenimas tik filmas.
Jis bėga tolyn
Ir niekad jau nesustos,
Nes negalima jo sustabdyti
Pulto mygtuką nuspaudus.
Tad belieka žiūrėti
Tyliai stebėti ir gyventi kaip filmeSociety is a market where we sell our souls👍 1Comment
-
Spoileris:^^ labai aciu bloodyhand ir sesilly uz palaikyma. sitas eilerastukas yra vienas is pirmuju.
Spoileris:Gyvenimas - filmas
Mes - lėlės
O mūsų pasaulis - teatras.
Mes - aktoriai,
O mūsų gyvenimas tik filmas.
Jis bėga tolyn
It(Čia turėtų būti ne r?) niekad jau nesustos,
Nes negalima jo sustabdyti
Pulto mygtuką nuspaudus.
Tad belieka žiūrėti
Tyliai stebėti ir gyventi kaip filme
Atrodo, kad tiek nedaug žodžių, tiek nedaug eilučių, tiek nedaug raidžių ir stulpelių.. Viskas susilieja į sklandžia visumą ir nupasakoja vieną iš gyvenimo tiesų. Argi tikrai nesame nuobodaus filmo veikėjai? Juk dauguma jau nebemiegame naktimis ir atsiduodam savo darbui bei priklausomybei..
Šaunu👍 1Comment
-
sesilili malonu jog supratai eilerascio minti ^^ vakar pradejau skaityti tavo kurineli kruvinas dangus dar tik ipusejau tad parasysiu komentara kai pabaigsiu ^^ ir stai dar vienas eilerastukas, greitu laiku planuoju ikelti one shota bet jis ilgas tad vis nera laiko perspauzdinti Del eilerascio man asmeniskai tai visai nepatinka bet daug kas yra sakes kad tai vienas is geriausiu mano darbu tikiuosi jums patiks ^^.
Spoileris:Kruvina rožė
Baltame sniege.
Paskutinis lašas
Kantrybės taurėje,
Nes tavęs jau nebėra.
Paliesti mėnesieną
Ir krištolinį lašą
Pajusti vėją
Ir saldų keršto skonį.
Pasislėpiau po kauke,
Laukiau kol naktis ateis
Kad žvaidžgdėse skandinčiau savo skausmą.Society is a market where we sell our soulsComment
-
P.S.: Autoriams niekada nepatinka jų kūriniai, nes jie mato tik blogąsias jų puses ir netobulumą. Garsiausi pasaulio rašytojai ir poetai slėpdavo savo geriausius kūrinius, nes manė, kad jie tikrai prasti, nors skaitytojų ir kritikų požiūris būdavo dažniausiai visai kitoks, kai po rašytojo mirties sunaikinti juos testamentu įgaliotas žmogus tiesiog negalėdavo daryti pasauliui tokios šuniškos paslaugos ir kūrinius pagarsindavo
Laukiu kitų kūrinių su nekantrumu.👍 1Comment
-
Taigi visiskai tau pritariu sesilili (atsprasau jei netaisingai rasau tavo nic ^^) pati tukstanti kartu perasau kol kam nors parodau savo kurini. taigi stai dar vienas eilerastukas kuri sukuriau paziurejus gera anime dabar jau nepamenu kuri ^^ megaukites.
Spoileris:Paklausk, mano vardo
Likime žiaurus,
Aš tau atsakysiu
Vėjas laukų.
Galiu būt rami,
Lyg jūra tyli.
Galiu būt šalta,
lyg ledo lytis.
Paklausk, mano vardo
Likime žiaurus,
Aš tau atsakysiu,
Šešėlis tamsus
Galiu būt toli
Lyg žvaigždės nakty.
Galiu būt arti
kaip tavo širdis.
Paklausk, mano vardo
Likime žiaurus,
Aš tau atsakysiu
Pasaulio žmogus.Society is a market where we sell our souls👍 2Comment
-
Likau be žodžiu. Su kiekvienu eilėraščiu vis labiau viskas bruzda pasąmonėje. Paskutinės eilutės taip smarkiai trenkė, kad kelias minutes be žado sėdėjau ir vis iš naujo skaičiau tas eilutes. Vėl šaltumas, abejingumas smelkiasi(bent jau tokį pojūtį gavau) visame kūrinėlyje ir ypač pabaigoje
Tai tiek. Aprašiau savo jausmus ir lauksiu daugiau eilėraščiųComment
-
užgesinta liepsnos
^^Paskutinis pakeitimas nuo black_leja; 2013-07-21, 20:01.Society is a market where we sell our souls👍 1Comment
-
Graži, trumpa, fantazijos kupina istorija Gražu Pastebėjau, kad žmonių šaltumas persipynė šįkart ir su aplinkos skleidžiama šiluma, nors kontrastas neryškus, bet jaučiasi tos dvi jėgos dominuojančios visame tekste, panašiai kaip gėris ir blogis
P.S. Aš nieko prieš šaltumą ir pan. neturiu, man patinka žiaurumas, abejingumas visame kame👍 1Comment
-
Taigi visiskai tau pritariu sesilili (atsprasau jei netaisingai rasau tavo nic ^^) pati tukstanti kartu perasau kol kam nors parodau savo kurini. taigi stai dar vienas eilerastukas kuri sukuriau paziurejus gera anime dabar jau nepamenu kuri ^^ megaukites.
Spoileris:Paklausk mano vardo
Likime žiaurus
Aš tau atsakysiu
Vėjas laukų
Galiu būt rami
Lyg jūra tyli
Galiu būt šalta
lyg ledo lytis.
Paklausk mano vardo
Likime žiaurus
Aš tau atsakysiu
Šešėlis tamsus
Galiu būt toli
Lyg žvaigždės nakty
Galiu būt arti
kaip tavo širdis
Paklausk mano vardo
Likime žiaurus
Aš tau atsakysiu
Pasaulio žmogus.Objektyvi realybė - tai paistalai, kurių atsiradimą sukelia alkoholio trūkumas kraujyje.👍 1Comment
-
^^
na stai turejau gan ilga ir nuobodzia savaite ir visai nebuvo laiko apsilankyti az taigi pagaliau idedu darbeli irgi parasyta belekiek laiko atgal tikiuosi patiks.
Spoileris:Seniai
Seniai jau nurimo sūpuoklės
Ir dainos jau iškeliavo
Tik vėjas ir dienos neramios
Beliko kaimely mažam.
Dulkėtais keliais jau seniai
Nebevaikšto mūsų vaikai
Ir žolėm apuagę laukai
Rymo tyliai prie kelio seniai.
Sugriuvusios sienos
Mažą kaimelį mena
O vėjams benamems
Seną paską seka.Society is a market where we sell our souls👍 1Comment
-
Mano nuomone, tai tavo maža sesė geriau kuria už pačią tave. Jei jau rašai lietuviškom raidėm, tai ir rašyk, o ne tik kelias nosines sudėk, o kitą visą palik be lietuviškų raidžių. Dėk kablelius, nes ne visada supranti kur baigiasi mintis, kur pauzė turi būt ir panašiai. Nesiriša dauguma tekstų arba naudoji laikus blogus, pvz.:
"Paklausk mano vardo
Likime žiaurus
Aš tau atsakysiu
Vėjas laukų."
Nors pats nesu rašytojas, bet tau dar reik mokintis.
P.S.: Namai, benamiai, benamiams.Visokių būna, visokių ir reikia.👍 2Comment
-
Jei jau rašai lietuviškom raidėm, tai ir rašyk, o ne tik kelias nosines sudėk, o kitą visą palik be lietuviškų raidžių.
Nesiriša dauguma tekstų arba naudoji laikus blogus, pvz.:
"Paklausk mano vardo
Likime žiaurus
Aš tau atsakysiu
Vėjas laukų."
ir dar norejau paklausti savo komentara taikai ir prozos kurineliams ar tik eilerasciams?Society is a market where we sell our soulsComment
-
"Lyg dėlė issiurbęs į mano mintis
Čiulpi paskutinius gyvenimo syvus.
Tartum voras mažą muselę
Suvystei mano jausmus
Ir uždusines bedvasia tyla
Pamiršai, kad esu. "
Įsisiurbęs, uždusinęs, bedvase.
Taikau grynai tavo eilėraščiams.Visokių būna, visokių ir reikia.👍 3Comment
-
Palikta širdis
Spoileris:Tu paguldei savo širdį į karstą,