Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
taidgi visi kurinelei buvo sukurti laaaaaaabaii seniai ir ilgai ilgai gulejo ant rasomojo stalo, bet dabar sugalvojau juos paskelbti sioje gijoje enjoy ^^
Spoileris:
updated 2010 03 04:
Angele juodais sparnais
Tu nuodėmingas sutvėrime
Už bausmę žemej klaidžiot privalai
Tartum šešėlis nežinomas ir šaltas
Ir nieks nežino tavo vardo
Kas tu, iš kur tu ateini
Ir kam skausmo nevilties streles neši.
Sitas darbelis buvo pats pirmasis kuri sukuriau man tada gal 10 buvo ^^.
Spoileris:
Skaudus prisiminimas (žodžiai žievėje)
Upė šniokšdama bėga pirmyn. Tolumoje ją užgožia medžiai, o baltas saulės diskas kabo mėlyname horizonte. Takelis, einantys nuo upės, seniai apaugo žolėmis. Ar dar prisimeni mane? O gal seniai jau pamiršai, kaip ruduo pamiršta mėnesiena? Kadaise mes paodinome dvo rožes po ąžuolu, augančiu netoli upės. Viena juoda, o kita baltą. Jas palaistėme savo krauju ir prisiekėme, kad vėl sugrįšime čia. Ar dar prisimeni tai? Turbūt ne, nes tu negrįžai prie ąžuolo, o tavo gėlė baigia nuvysti. Galbūt tavęs nebėra..... Ir vis dėlto aš tikiu, kad kada nors tu ateisi ir perskaitysi mano žodžius, kuriuos palieku medžio žievėje. O su jais palieku ir savo širdį, kad, tau sugrįžus, ji tave pasitiktų. Ir ji amžinai lauks čia tarp medžio šakų ir upės vingių.
Paskutinis pakeitimas nuo black_leja; 2010-03-13, 19:30.
Sitas darbelis buvo pats pirmasis kuri sukuriau man tada gal 10 buvo ^^.
Skaudus prisiminimas (žodžiai žievėje)
Upė šniokštama bėga pirmyn. Tolumoje ją užgožia medžiai, o baltas saulės diskas kabo mėlyname horizonte. Takelis, einantys nuo upės, seniai apaugo žolėmis. Ar dar prisimeni mane? Ogal seniai jau pamiršai, kaip ruduo pamiršta mėnesiena? Kadaise mes paodinome dvo rožes po ąžuolu, augančiu netoli upės. Viena juoda, o kita baltą. Jas palaisteme savo krauju ir prisiekėme, kad vėl sugrįšime čia. Ar dar prisimeni tai? Turbūt ne, nes tu negrįžai prie ąžuolo, o tavo gėlė baigia nuvysti. Galbūt tavęs nebėra..... Ir visdėlto aš tikiu, kad kada nors tu ateisi ir perskaitysi mano žodžius, kuriuos palieku medžio žievėje. O su jais palieku ir savo širdį, kad, tau sugrįžus, ji tave pasitiktų. Ir ji amžinai lauks čia tarp medžio šakų ir upės vingių.
wow labai gražiai parašyta. PS: padarytos klaidos žodžiuose: turėtų būti šniokšdama, o gal turėtų būt atskirai, palaisteme turėtų būt palaistėme, vis dėlto turėtų būt atskirai. lauksiu daugiau tavo darbelių.
mintys ir eilutes jurios nesudare jokiu ypatingu kuryneliu
Spoileris:
1
Mes tarp spindinčių neoninių šviesų palikome save. Pamiršome kažką praeity ir it maži akli viščiukai klaidžiojame šešėliuose. Praeis daug laiko o viskas liks taip pat: tūkstančiai žodžių - blogai. O tu tarp tų beveidžių asmenų sėdėsi, stebėsi ir lauksi...
2
Parašyk man laišką
Iš ten kur baigias horizontas
Ir pasakyk ar širdis tėra tik žaislas?
3
Sniege tik pėdos liks
Ir nežymus kraujo pėdsakas...
O žodis neištartas
Aidu tyloj nuskries....
4
Tyla, suaižyta lietaus skambėjimo, susigūžė kertelėje širdies ir nuskendo bedvasėje tamsoje, o tu su kruvinu kardu stovėjai ir laukei naujos aukos.... Pardavusi savo sielą už tris skatikus nejutai net šalto lietaus.
Paskutinis pakeitimas nuo black_leja; 2010-03-13, 19:29.
sis eilerastukas buvo pats pirmasis kuri sukuriau enjoy ^^:
Spoileris:
Keturios sienos
Keturios sienos ir langas užkaltas.
Keturios sienos ir siela grandinėm sukaustyta.
Keturios sienos be mažiausios vilties
Ir verkiantis vaikas tarp jų.
Jis laukia, kol kas nors jam ranką išties
Ir tyliai priglaus prie širdies.
Paskutinis pakeitimas nuo black_leja; 2010-03-13, 19:28.
Comment