[S
Kruvinas dangus
Collapse
X
-
-
-
i👍 1Comment
-
-
[S👍 1Comment
-
-
Padariau trumpą pertraukėlę. Štai dar viena dalis.
[SPOIPaskutinis pakeitimas nuo sesilily; 2010-10-17, 12:34.👍 3Comment
-
👍 3
Comment
-
Man labai patiko Net nezinau ka cia ir sukritikuot, o sita labai megstu ;D Na buna ten keliose vietose tokiu issireiskimu, kuriuos sunku suprasti arba tiesiog susipainioju skaitydama. Bet tau puikiai sekasi, taip ir toliau . Na, o del leidyklos, aisku gaila bet gali kitai pabandyt nusiustComment
-
👍 2
Comment
-
u👍 1Comment
-
Nuoširdžiai atsiprašau skaitančių, bet bededama kūrinį čia supratau, kad jame daug kas man nepatinka, tad dabar jis perrašomas. Nesu patenkinta net ir dabartiniu rezultatu. Nežinau kaip elgtis toliau, todėl taip laiko tarpai tarp ištraukų ir didėja. Vis dažniau atsiradus laivai minutei tespoksau į ekraną ir nors tu ką negaliu rašyti. Galbūt, kaip kažkada jau sakiau vienam rašytojui mėgėjui, kad mano viduje dabar kirba jau kitas kūrinys. Galbūt. Bet vis dėlto dar nepamirškite mano gijos, pasistengsiu dėl visų, kurie dar skaito, nors tokių ir vienetai, ir karts nuo karto įdėsiu naują dalį👍 1Comment
-
Ne kokios naujienos, kad tęsinių reikės laukti ilgiau... Dabar dar ir tokioj įdomioj vietoj sustojai. Ilgai nekankint skaitytojų, gerai? Jei dėl kūrinio kryptingumo, man neatrodo, kad čia kažką reikėtų labai keisti, na bet tau geriau žinot. Iš tikrųjų norėtųsi šiek tiek daugiau pasakojimų apie Ses praeitį, taip pat ir Džeko. Tikiuosi ne per vėlai aš su savo komentaraisComment
-
Ne tu ne per vėlai, bet kaip ir kažkada kažkam minėjau, knygoje 210 puslapių Ir tai tik pirmoje dalyje. Iš tiesų turiu jau pusę ir numeris 2. Be to čia tik pirmosios dalies, jei neklystų, 28-29 puslapis. Ir būtent šita vieta yra komplikuota ir visa knygos rekonstrukcija vyksta dėl antrosios dalies ir visų netikslumų Pasistengsiu netęsti visko, iš tiesų gal ir sklandžiai ištaisysiu viską👍 1Comment
-
👍 2Comment
Comment