Baltasis Šešėlis - Keturių šmėkla 1-6 skyriai

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Warwolf
    Naujokas
    • 2009 10 28
    • 6

    Baltasis Šešėlis - Keturių šmėkla 1-6 skyriai

    Na tai mano vienas iš pirmųjų darbų. Gal viena ar kelios vietos gali pasirodyti keistos, bet jos yra labai svarbios mano rašomoje istorijoje (aiškiau bus dėl ko taip padariau tolimesnėje istorijos eigoje kurią dar tik išleisiu). Jei patiks, galiu pasakyti kad dėkoju. Nebijokit kritikuoti, aš dar tik pradedantysis

    Baltasis Šešėlis - Keturių šmėkla

    Spoileris:
    Skyrius 1

    Visur mirgėjo raudoni žibintai skelbiantys pavojų... Visai apsaugai buvo šaukiama iš pagrindinės būstinės:
    - Neleiskit jam pasprukti bet kokia kaina, jis vienintelis mūsų grynas pavyzdys.
    Bet niekas į tuos žodžius nekreipė dėmesio, jie jau buvo supjaustyti į gabaus...
    „RAUDONASIS PAVOJUS, RAUDONASIS PAVOJUS PROJEKTAS IŠSILAISVINO IŠ SEKTORIAUS G-13, KARTOJU OBJEKTAS IŠSILAISVINO IŠ SEKTORIAUS G-13, SKELBIAMA KAD ĮJUNGIAMA APSAUGOS 2 PAKOPA, KARTOJU ĮJUNGIAMA APSAUGOS 2 PAKOPA...“.
    - Kas dedasi? Ko mes turim laukti? – pasaloje tūnantis klausia vienas kareivis kito.
    - Nežinau nė pats, bet girdėjau gandus apie laboratorijoje kažkokį vykstantį technobiologinį eksperi...
    Nė nespėjus pabaigti jam norimo sakinio, iš gale koridoriaus buvusios durys buvo supjaustytos, ir susidariusia dulkių miglą nieko nesupratęs kairevis pamatė švistelėjantį šešėlį ir jo kolega stovėjo be galvos...
    - OMG!!! – spėjo sušukti, bet jis jau buvo gulintis ant žemės savo kraujo klane perpjautas per pusę. Šalia stovėję kiti kareiviai paklaiko, ir iš išgąsčio bandė kiti bėgti o kiti šaudydami į visas puses, tuo pačiu kliudydami kulkomis šalia stovinčias kolegas, o dalis jų stovėjo nejudėdami iš baimės kaip statulos. Jie stebėjo kol bėgantys ir besipriešinantys buvo vienas po kito skerdžiami. Jie matė kaip jų pažįstami, draugai, gal net broliai krito vienas po kito kaip lapai raudonajame fone, jie stebėjo kaip išsisklaidant dulkių miglai ryškėjo į žmogaus pavidalą ryškėjančią būtybę su ryškiai raudonąją kairiąją akimi ir dideliu pailgu daiktu jo rankose...

    Skyrius 2

    Tuo tarpu kitoje laboratorijos dalyje:
    - Ką tai reiškia daktare Jen?! – įbėgęs į kabinetą šaukė pulkininkas Gailas – Kaip dabar reikės generolui pasiaiškinti kad mes „paleidome“ į laisvę jį. Jei jie būtų paklausę manęs kad neeksperimentuotų su šiuo mišiniu... - po to jis savo rankomis užsigriebė daktarei ir depresijos apimtas tęsė, - Taip, taip, tai tavo darbas! Tai tavo sukonstruoto šlamšto darbas... Jei ne tu kekše tai nebūtu buvę viso šito...
    Profesorė neiškentusi tolimesnių jo įžeidinėjimų, spyrė jam į tarpukojį, tas iš didelio skausmo griuvo ant žemės tardamas:
    - T.. tu... Knyg-gu žiurke...
    - Jūs čia ne vienintelis toj pačioj valtyje sėdite, - ramiu ir šaltu balsu tarė Jen. – Tavo įžeidinėjimai mus niekur nenuves, ir sunku man patikėti kad esi pulkininkas su savo tokiu temperamentu.
    Nužingsniavusi pie savo stalo, peržvelgusi ką ten buvo padėta atsiduso: „Apie ką jis čia šneka?“.
    - Be savo robotuko ir tu pradėsi maištauti pieš mus... – sunkiai keldamasis tarė Gailas, - Jei jis tavęs nesaugotų kaip egzemplioriaus, aš bučiau seniai būčiau tave supjaustęs ir po to išdulkinęs.
    Po to jis nusispjovė ir su dideliu juoku išėjo pro duris.
    Jinai stovėdama trenkė kumščiu į stalą ir pradėjo verkšlenti:
    - „Jis tavęs nesaugotų kaip egzemplioriaus“ – kas tai per žodžiai. Na ir šunsnukis.
    Šiek tiek apsiraminusi, ji atsisėdo ant kėdės ir svarstydama galvojo: „Heil, kas tau pasi darė? Kur tu dingai? Argi man neprižadėjai kad ir kas be nutiktų būti šalia ir padėti kai tokie monstrai yra... Ar aš taip tave užprogramavau būti tokiam...“.
    Bet staiga ji išgirdo didelį trenksmą su šūviais. Šoktelėjusi ji pribėgo prie lango ir pamatė ir iš katik išdaužtos sienos išbėgančia skarmalai apsidangsčiusią figūrą: jo plaukai buvo balti ir ilgi, jis vienoje rankoje laikė didelį beveik dvimetrinį kardą, o akys šaltos kaip ledas. Kaip pamatė iš priekio atbėgančius apsauginius robotus, jos širdis suvirpėjo ir laikas tarsi jai sustojo. Jis stebėjo jo grakščius judesius su kuriais vienas po kito supjaustyti lyg jie nebūtų daugiau niek, tik dulkės nešamos vėjo lakstė mašinų dalys. Ji norėjo bėgti bet negalėjo, nes jo žvilgsnis, nors ir jų akys be veik nesusitiko, laikė visą kūną sustingusi, ji viršuje virpėjo, nesuprasdama ar taip iš baimės ar iš jaudulio, bet ją kažkas vertė nejudėti.
    Po kažkiek laiko kai tas vyras jau spėjo dingti, pamatė bandančius vytis kareivius ir technoapsaugą. Jos kūnas pridėjo atsileisti.
    - Na, patiko vaizdas, daktare Jen? – uždėjęs ranką jai ant peties suskambėjo balsas iš nugaros.
    Ji šoktelėjo staigiai iš išgąsčio ir vos nenualpusi griuvo, bet ją sugavo iš nugaros stovėjęs žmogus. Kai ji atsigavo, pajuto kad guli kabinete buvusios sofos ir šalia stovintį vyrą su juodu kostiumu, vasariniais akiniais ir tamsiais banguotais plaukais.
    - Retai pamatysi kaip šaltų nervų moterį kaip jūs, nualstančia nuo paprasčiausio prisilietimo. – Jis nusijuokė.
    - D-Daktare Kazuma...
    - Kaip pastebėjai mes turime problemų, neseniai iš sektoriaus G – 13 pabėgo Heil, na kaip jis tau atrodė įspūdingai.
    - K-kaip tai gali būti, maniau kad jis jau buvo kaip kelias dienas kaip dingęs ir dėl ko jis buvo tame sektoriuje...?!
    - Nevisai, vietoj to kad jis eitų link išėjimo, nežinau kodėl, bet jis kerta kelią tiesiai visai į kitą pusę. Kaip matei jo išvaizda visiškai pasikeitė ir jėgai tai pat, - pasitaisęs savo akinius jis nusišypsojo. – Argi tai nedžiugina širdies,,, Šiame pasaulyje nors ir gyvename mokslo ir technikos perversmo yra tiek dar neatrastų dalykų...
    Stebėdama kaip spindinčia poza stovintį Kazumą ji pasijuto geriau, ir bandė atsikelti.
    - Bet tas vyras, negaliu to sakyti, padaras yra Heil. Jis nė trupučiu nepanašus į jį. Jo kūnas buvo padengtas oda ir man atrodė jis yra jau nebe mašina, o gyva būtybė...
    Staiga jo spindėjimas sustojo ir puolė prie profesorės ir ją stipriai pabučiavo. Ta apstulbusi griuvo ant sofos kai jis ja paleido. Tas iš džiaugsmo tarė:
    - Nebloga idėja, man tai patinka, prie teorijos iki bandymų...
    - B-Bet ką darysime dėl Heil?
    - Reikės kažkaip jį sugauti, juk negalime leisti tokiam šaltakraujiškam padarui siautėti. Nors ir kaip nenoriu, mūsų bendro kūrinio sunaikinti bet jei jis toliau kels sąmyši, neturėsim kitos išeities kaip jį sunaikinti. Ah kaip to nenoriu jis buvo tavo ir mano geriausias draugas kokį tik begalėjom turėti... Na, gerai, nėra laiko šnekėti reikia imtis darbo.
    Ir jis išėjo. Jen sėdėjo ir negalėjo pakilti dėl įtampos kuria vis dar kėlė mintys apie Heil.
    - Kaip jis gali būti Heil, juk jis dingo daugiau nei prieš keletą. Kažkas dabar tikiu buvo čia ne taip.
    Po to atsidususi pagalvojo: „Jei ne Kazuma ir jo juokeliai aš tikriausiai to pragaro neištverčiau... Bet mano manymu kažką jis slepia apie Heil.

    Skyrius 3

    - Profesoriau Kazuma, - vienas apsauginis pasivijęs jį sako, - yra pranešama kad taikinys juda nekeisdamas krypties ir naikindamas beveik viską savo kelyje.
    - Įjunkite apsaugos lygį 5, taip pakeisime jo kryptį į bandymų areną – įsakęs pasitaisė akinius ir su didele piktdžiugiška šypsena ištarė, - tegul niekas nesikiša, aš susidorosiu su juo vienas.
    - Kaip įsakysite!
    - Buvo labai ilgas laikas kol taip buvau įsismaginęs, cha, cha, cha...
    Tuo tarpu daktarė Heil galvojo: „Kas galėjo nutikti kai pastarąsias kelias dienas kai Heil dingo, nes prieš savaitę vyko techninė apžiūra, todėl visas personalas turėjo išeigines kelios dienoms, kai staiga man buvo pranešta apie Heil maištavimą ir dingimą, ir tas šunsnukis pulkiniūkštis šnekėjo apie kažkokį mišinį ir dar to nepažįstamojo pasirodymas. Netikiu kad tai Heil, reikia Kazumos pasiteirauti aiškiau“
    Atsistojusi ji išbėgo pro duris norėdama pasivyti Kazumą, bet jai bebėgant pradėjo drebėti žemė ir viskas keistis. „Apsaugos lygis 5“ – nustebo ji, - „Juk jis buvo seniai naudotas, ar jis dar vis veikia, čia jau tikrai įtartina...“.
    Bandydama bėgti toliau per didelį patalpų keitimasį, užkliuvo už nepastebėto iškilimo ir trenkėsi galva į sieną prarasdama sąmonę.

    Skyrius 4

    - Daktare, daktare, atsipeikėkit, nėra laiko miegoti – staiga atsipeikėjusi pamatė kad esanti pažįstamoje savo nuosavoje bandymų laboratorijoje, ir šalia stovintį kolega kuris ją žadina, - nėra laiko sapnuoti reikia tęsti!
    - K-Kas, kur? – Ir pamato ant bandymų stalo, pažįstama figūrą – Heil?
    - Daktare užteks svajoti, jei eksperimentas pavyks mes padarysime revoliucija robotechnikos srityje...
    „Kas čia dedasi, kodėl Heil ant bandymų stalo, bet turiu nuojautą kad kažkur aš ta mačiau...“
    Ir gulintis Heil užkalbina Jen:
    - Nesiįjaudink, man viskas bus gerai, jei viskas pavyks galėsim varyti pašėlti, bet jei ne tai pasigaminsi kitą...
    - Kas vėl įjungė jį!
    - Atsiprašau, buvo užmirštas išjungti atsarginis generatorius, – kažkas iš kitoje pusėje iš mokslininkų sušnarėjo, - bet dabar jis išsikrovė, todėl jokių problemų neturėtų kilti.
    - Gerai, ar viskas paruošta... Gerai. Visas personalas grįžkite prie nuotolinio valdymo postų. Turime pradėti projekto H8E5I1L3 rekonstrukciją.
    - Pagaliau, mūsų darbas atsipirks jei mums viskas pavyks su „Horko generatoriumi“ sujungti Heil, jei ne jūsu suplanavimas kaip panaudoti rastas požeminėse kapinėse rastą neaiškios kilmės „juodąjį vandenį“. Pagaliau buvo sukurtas amžinasis variklis kuris suvartoja 1KWh per 98,99 metus energijos.
    - Gerai Jen, tau suteikiama garbė pradėti – kaip šmėkla pasirodė Kazuma.
    - G-Gerai – bandydama įsijausti į vaidmenį pasakė Jen – Pradedame bandymą.
    Ir tada visos šviesos buvo nukreiptos į gulintį mechaninį Heil kūną. Kuris buvo pakeltas neštuvų.
    - Pradedame junkti generatorių į jo kūną, atsargiai jis kol neprijunktas gali būti nestabilus.
    Ir jungimas prasidėjo:
    - Nesiįjaudink Heil, viskas bus gerai, juk ištaisėme per pirmojo bandymo klaidas.
    Praėjus kelioms minutėms įtempto darbo:
    - Sujungimas baigtas, pradėsime pradedamas įjungimas.
    - Kažkas čia ne taip, - vienas iš kolegų sumurmėjo.
    Staiga Heil kūnas pradėjo skleisti elektrines iškrovas ir stipriai krutėti.
    - Kas čia deda...
    Tuo momentu įsiveržė armija ir suėmė visus juos užmigdė.
    - Nieko asmeniška, - pasakė užpurškęs jei migdomūjų buteliuką, ir krisdama ji matė jo didelę šypseną ir išgirdo – nesiįjaudink, tu nieko neprisiminsi apie šį projektą ir atleisk už įžūlumą... – ir krito vėl ji be sąmonės dar kartą.

    Skyrius 5

    "Bloody hero"

    In the gloom of the darkness
    I'm shouting for a light,
    In the tears of blood
    I'm looking for a sign.

    When the joy and heatred
    Comes in my sight,
    Like a madness of reality
    Gives avay my life.

    - Ilgai nesimatėm Heil, - pasakė Kazuma stojęs jam skersai kelio didelėje neseniai susiformavusioje aikštėje.
    - Kazuma... – priverstas sustoti pasakė šaltomis akimis Heil.
    - Gaila, bet nebegaliu tau leisti toliau linksmintis – valydamas savo akinius pasakė Kazuma, - Kiek laiko praėjo kada paskutinį kartą buvau čia... – ir pliaukštelėjo sau su delnu į kaktą, - Nesvarbu...
    Nespėjo nei miktelėti Heil buvo jau jam už nugaros ir kairėję rankoje laikydamas savo kardą, bandė kirsti Kasumai, bet jis blokavo šį smūgį su lazda.
    - Argi nekantrus esi, ar ne? – su šypsena pasakė jis ir greitai atsigręždamas jis tarsi kaip su jėgos lauku nubloškė Heil kelis metrus nuo savęs į orą, nelaukdamas nieko su lazdos galu jis smogė jam į pilvą ir pasigirdo didelis sprogimo garsas. Dar kartą nublokštas Heil krito ant žemės prisitūpdamas. Heil kūnas pradėjo virpėti ir kažkodėl jam nebeišėjo atsistoti.
    - Kazuma... – Sušnarėjo jis.
    - Kaip tau patiko sukoncentruotas oro slėgis. Seniai tą kovos techniką naudojau ir nenumaniau kad ji bus veiksminga prieš tave...
    Kazuma puolė prie sustingusio Heil vėl su savo lazda ir tvojo jam į veidą. Tas nuo smūgio dar keletą metrų nuskriejo. Pasivijęs jį Kazuma padarė dešimtis smūgių dar nespėjusiam nusileisti Heil ir staigiai pesisrikiavęs dar kartą smogė Heil į pilvą su koncentruotu slėgiu. Heil grįžto ant žemės jau su prarasta samone.
    Sustojęs Kazuma pasitaisė vėl savo tamsius akinius ir žingsniavo prie nukauto Heil.
    - Žinau ko tau reikėjo, bet šiuo momentu tau to daryti neleisiu.
    Rankose laikoma lazda pradėjo mažėti, kol virto spalvota lazdele su žvaigždele ant galo.
    - Tai mano „Svajonių arba sapnų lazdelės“ kopija. Pasigaminau ją keliaudamas.
    Ir sužybėjo žvaigždelė ir aplinkui Heil pasirodė švieselės kurios pakėlė Heil.
    - Mums dar nelemta susitikti šiuo momentu Baltasis Šešėli. Nusiūsiu tave į kitą vietovę. Bet prieš tai išrinsiu įvykius kurie čia vyko tavo galvoje.
    Sužybėjo lazdelė dar stipriau ir Heil pradėjo švytėti, kol pavirto balta šviesa ir dingo.
    - Praeities šešėliai vėl grįžta, net nenumaniau kad jis čia yra... – susimastė Kazuma.
    Po kelių akimirkų atbėgo vienas iš kareivių.
    - Vade Kazuma, juodieji generatoriai saugiai perkelti, bet kur įsibrovėlis?
    - Nesukit apie tai galvos, su juo jau susitvarkyta, - su šypsena atsakė Kazuma, - suraskit Jen keliamės į kitą bazę.
    - Bet kokia čia juokinga vaikiška lazdelė jūsų rankose?
    - Ee... Uh... Saldainis, kuris man šiandien kaip gimtadienio dovana buvo nupirktas, - ištarė tai įsikišęs sau į burną „svejonių lazdelę“.
    Tas nuo tokio juokelio vos mirtinai neapšalo...

    Skyrius 6

    - Kur aš, - atsikeldamas pasakė žmogiško pavidalo butybė, - Kaip skauda gava. Ir kur mano šmėklinės kaukolės dalis.
    Atsistojęs pradėjo dairytis, ir pamatė kad jis yra kažkokiame miestelyje kur pastatai nei aukšti, bet ne žemi. Staiga prie jo pribėga mažas vaikas ir sako:
    - Labas, dar tavęs niekas čia nemačiau, tu turbūt naujas.... – pasakęs tai jis nubėgo toliau. Tas nieko nesakęs nuėjo žvalgydamasis toliau.
    Miestelis buvo apsnūdęs bet tuo pačiu gyvas: vietomis didelė ramybė ir triukšmas. Bet tai sudarė keistą harmoniją kuria pirmą kartą jautė jis.
    Kai jis ėjo kai kurie praeiviai stebėjosi jo tamsiais pusilgiais plaukais ir ir giliais kaip bedugnė į žaliomis akimis. Nežinodamas kur eiti, ir tarsi pasikliaudamas paslaptinga jėga kuri jį traukė žingsniavo toliau.
    - Kur trauki nepažįstamasis. Jei esi naujokas eik į registracijos centrą kuris yra čia netoli už kampo. – Šuktelėjo vienos parduotuvės šeimininkė.
    - O kokią čia vieta?
    - Na, tai Tarpšviesinis miestelis, kaip sakoma: „tarp dviejų šviesų“ ir...
    Nekreipdamas toliau dėmesio į jos šnekas jis nuėjo. O ta pamačiusi kad jo jau nebebuvo pasipiktino:
    - Na žmonės šiais laikais niekad nebaigus sakinio pradingsta...
    Juodaplaukis toliau vedamas nežinomos jėgos pajunta energijos trūkumą ir krenta tarsi į bedugnę kaip į sapną.
    Pramerkęs akis jis pamato kad guli lovoje ir pajunta kad jo galva apibintuota ir apsižvalgęs pamato gretimoje lovoje gulintį baltais plaukais gulintį kita žmogišką būtybę.
    - Kur aš?
    - Jūs miestelio ligoninėje, apie jus jokių duomenų neradau, matyt esate naujokas kaip šis šalia gulintis baltaplaukis kaimynas, - atsakė su ilgais dideliais ūsais ir baltu chalatu vyras, - O, užmiršau prisistatyti esu daktaras Rumeiška, o kas būtumėt jūs?
    Tas truputėlį patylėjęs atsakė:
    - Neturiu reikalo atsakyti.
    - Na tada tave užregistruoti kaip „juoduoju šelmiu“, jei tau nerupi. – Su šypsenėle pasakė daktaras
    Tas rimčiau patylėjęs pasakė:
    - Neatsimenu...
    - Na ir sudėtingi šiuo momentu svetimšalių vardai... – tas su šypsenėle ir patenkintas užsirašęs nuėjo.
    Staiga juodaplaukis vyrukas pajuto vėl panašią jėgą, kuri jį anksčiau traukė, ir ji skido iš šalia gulinčio kaimyno...
    Paskutinis pakeitimas nuo Warwolf; 2009-11-11, 18:17.
  • Warwolf
    Naujokas
    • 2009 10 28
    • 6

    #2
    Baltasis Šešėlis - Keturių šmėkla 7 - 10 skyriai

    Nusprendžiau tęsti istoriją komedijos linkme, jei patinka(nepatinka) rašykit

    Spoileris:
    Skyrius 7

    Po metų:
    - Būtinai tau reikėjo paimti tai? Negalėjai pasirinkti ko nors kito
    - Na ir kas iš to. Tai buvo juk nemokamai.
    - Bet už tai turėjom iš 99 į 1 peršokt. Ir reikėjo paimti tave į komandą.
    - ...
    - Dar be to ir pinigų kiek praradom, kiek vėl laiko sugaišiu kol juos vėl mūvėti galėsiu.
    - ....
    - Dar ta įkyri senė kuri vis prašo duot pinigų, ir dar užmušti Zeikerį.
    - Ar užmiršai kad pats prašei manęs pagalbos.
    Abu sustoja.
    - Jaučiu artėjančią tamsą...
    - Nejuokauji? Nes matau dėdą su barzda ir juokingu juodu apsiaustu.
    - Jo dvasinė energija yra keista....
    - Tau gerai kad tai matai, o man reik eit nusičiurkš.
    Tas ir ėjo už krūmų, kurie nežinia iš kažkur atsirado, vaizdas sumirguliavo ir žiuri kad jis tovi kovinėje būsenoje išsitraukęs ginklą kartu su kolaga.
    - Nejaugi ir vėl... Negali atstoti net paėjus nors 10 metrų... Ei klausyk, dėdas, gal galėtum truputėlį luktelėt užsakymas atėjo, man reik benziną truputėlį nuleist čia pat.
    ... – Nieko nesakęs jo kolega puolė bet pataikė pro šalį.
    Senis paleido potvimio bangą. Vienas iš jų suklupo dėl padarytos magiškos žalos, ir pažvelgęs į šalia esama partnerį tarė:
    - Baik baik plautis kelnes, atrodo kad tai pradės mane erzinti, bet bet kažkaip mums reikia susitvarkyti su šita problemą pirmiausiai, ir tavo eilė, ir jo ataka man atėmė daugiau nei pusę gyvybės taškų. Ir jo dvasinė energija yra keistesnė nei kitų monstrų.
    - O ka? Žinai kokios sąskaitos už vandenį, retai pasitaiko galimybė naudotis nemokamu vandens tekimu! Ir be to tu šiandien esi labiau šnekus nei paprastai, - tas su šypsenėle pasakė.
    - ...
    - Gerai jau gerai, supratau, tai darom tai... – Pasakė jis nepatenkintas.
    Senis savo ėjime kaip pagalbininką išsikvietė 35 lygio drakoną.
    - O, gražus katinėlis... – ištarė kai jis vos nenukando jam galvos.
    - Gerai limitas pasiektas galim daryti kombo. Ir nepamišk jam reikia raktažodžių, nes mūsų lygis yra dvigubai mažesnis nei jų
    - Okay, dokei!
    Ir nušvietė aplink juos didelis, apvalus skritulys su burtų simboliu. Ir sinchroniškai pradėjo kartotis jų žodžiai:
    “I am white of the light,
    Who’s giving courage and life.
    I am the shade of the darkness,
    Who’s glooming deep in your hearts.”
    Tuo metu abudu pradėjo švytėti vienas baltėti, o kitas tamsėti, kai juoda balta šalia ryškėtų:
    “Twilight is our mother
    Who gives us joy and bride.
    In the path of despair
    We are slashing you in half!”
    Ir sinchroniškai abi šviesos puolė ir su savo kardais perkirto drakoną ir stipriai padarė žala seniui. Tada jų šviesa išblėso.
    - Kartais pabosta sakyti šį eilėraštį, nes jis per ilgas!!!
    - Baik skųstis, nes tai vienintelė mūsų priemonė prieš jį šiuo momentu, bet jis toks kad mus įjungė į kovos rėžimą.
    Dangus pradėjo labiau niauktis ir žaibuoti.
    - Saugokis, jis ruošiasi paleisti Thundaga , jei jis tai paleis, gali būti, kad mums neužteks apmokėti elektros išlaidoms..
    - Kaip tai gali būti , ši zona neturi monstrų kurie gali naudoti šią aukšto lygio magiją. Jei nepanaudosim Reflekt buteliuko mes gyvi iškepsim...
    - Ar pridėti česnako ir nupirkti pomidorų padažo?
    Vis spėję išgerti trenkė į juos didelis kiekis žaibų, bet aplink juos atsirado stiklinis, permatomas barjeras kuris išnyko po atakos pabaigos, ir tuo momentu žaibai trenkė seniui ir to pakako kad jam baigtusi gyvybės taškai ir jis išnyko kaip juodas dūmas.
    - Vos negavom galo, jei jis būtų save išsigydęs tai mums būtų riesta, bet kodėl jis to nepadarė?
    - Matyt jį gal kažkas kontroliavo, ar buvo korumpuotas tamsos...
    - Priežastis nesvarbi, svarbu kad nors įsisukom, gerai kad tuos spąstus užkliudei, kitaip nebūtume gavę tų buteliukų.
    - Jeigu būtum manęs nepašęs to atidaryti, mums šito daryti būtų neprireikę. Bet keista buvo jo dvasinė energija, ir iš kur ta magija kuri vos mūsų nepribaigė, šita zona tikrai turi neturėti aukštesnių nei dvylinto lygio monstrų...
    - Ot gaila, o aš taip norėjau šašlykų pavalgyti.....

    Skyrius 8

    - Pagaliau radau! – sušuko moteriškas balsas.
    Pasiėmusi raudoną knygą ji pradėjo ją nieko nelaukusi skaityti: „By the power of the darkness, I summon you to the ashes of light, rise like a immortal phoenix, and become my servant for this life...“
    Ir lyg iš niekur arsirado metrinio spindulio dydžio burtų ženklu pažymėtas raras ir iš jo išlindo baltais plaukais vaikinukas pavargusiu veidu ir sakė:
    - Na, ko nori?
    - Pagal kontraktą tu dabar priklausai visas man! HA HA HA HA! – Piktdžiugiškai nusijuokė.
    - Na, ir kas iš to?
    - Dabar turėsi vykdyti kiekvieną mano užgaidą! HA HA HA HA!- Vėl nusijuokė.
    - Na ir?
    - Baigiant kontrakto paskutiniąją sutartį turi pasakyti savo tikrąjį vardą.
    - Nu... Jei man to nesinori?
    Jos laimės jausmas tada ir nutilo, ji pasižiūrėjo į jį, tas nekeisdamas savo nuobodulyje ir nuovargyje paskendusios nuotaikos pasižiūrėjo į ją.
    - Jei daugiau nieko nenori tai einu toliau miegoti, man ryte į darbą..
    Ta atsipeikėjusi nespėjo sulaikyti jo išnykstančio rate. Ta nelaukdama vėl puolė vartyti tą knygą.
    Išaušo rytas smuklėje:
    - Kelkitės jūsų MP ir HP jau seniai atsistatė!
    Atsikėlęs Heil tarė savo kelionės draugui kai tas tvarkėsi vonioje:
    - Žinai kad kokį keistą sapną sapnavau?
    - Na?
    - Atsibundu kažkuriame kambaryje kur prikrautą pilną knygų, ir kažkokia pusnuogė raudonplaukė merga prašė būti jos vergu...
    - ...
    - Tai ir nesupratau ko jai reikėjo. – Tokiu susirūpinusiu veidu pasakė jis bet po to jam tai pabodo, apsirengė, nuėjo šokoladinių triušių pašaudyt...

    Skyrius 9

    - Panele mes turime nekviestų svečių.
    - Įleisk juos, - tarė dideliame krėsle, prie židinio sėdėjusi geltonplaukė su įsiputusia ruda su juodais dryžiais per juosmenį suknia mergaitė, jos galvą puošė panašios spalvos skrybėlė, atrodė ji kaip gražiai aprengta lėlė, bet jos akys žibėjo ryškiai žalia spalva. – Seniai neturėjom pramogos, paruošk kambarius, pasilinksminsim...
    Lauke kur stipriai kaip[ iš kibiro lijo:
    - Ko taip viskas vyksta ilgai, baigiu čia sustirti, jei taip toliau, pavirsiu baisesniu nei „Senis Besmegenis“. – Neturėdamas kantrybės tarė Heil
    - Geriau neprimink man jo... – Tarė jo kelionės partneris Furos.
    Durys atsidarė, bet prie jų nieko nebuvo, jie įėjo į vidų.
    - Neblogai, įrengta nuotolinė durų atidarymo sistema, bet mane užknisa tai kad teko laukti penkias valandas kol jos atsidarys, Net eventai tai ilgai neužtrunka!
    Viduje buvo kambarys tarsi didelė salė kur viduryje buvo didžiuliai laiptai kurie vedė į antrą aukštą, jį apšvietė žvakių šviesos ir ant tamsių sienų kabėjo daugybė paveikslų su skirtingais paveikslais, primenantys jos istoriją.
    - Ar man taip atrodo ar kartais nesijaučia šviežių dažų kvapas?
    Lyg vaiduoklis pasirodė senyvo amžiaus vyriškis su kostiumu.
    - Labas vakaras ponai, sveiki atvykę į Soulereaterių šeimos pilį, aš šeimos liokajus, Vincentas, palydėsiu jus į miegamuosius, ir po valandos vakarienė su šeimininke.
    Eidami paskui liokajų, jis pasakojo:
    - Mūsų pilis turi daug istorijos, iš kairės matote Harlį Soulereaterį, kuris buvo vienas iš geriausių karių kuris padėjo įkalinti Liucijerį prieš kelis šimtmečius, jis buvo neįveikiamas, bet...
    - Bet?
    - Bet jis užspringo agurku.
    Tie vos nenukrito nuo laiptų.
    - Štai kodėl jo nemačiau pastaruoju metu... - Murmėjo sau Heil.
    - Ką nors sakei?
    - Nieko, tik dažai laša nuo lubų man ant galvos...
    Liokajus tęsė toliau
    - Iš dešinės matote Henrieta Soulereater...
    - Ar ji nėra viena iš herojų, kuri sustabdė monstrų karus? – Tarsi iš miego atsibudęs pasakė Furos.
    - Na taip, bet... – liūdnai tarė Vincentas.
    Heil neiškentęs ištarė:
    - Bet ji užspringo agurku?
    - Ne, apsinuodijo seniai pasibaigusia garantiją turinčia dešra.
    Heil nuo tokio paaiškinimo kilo noras ridentis laiptais dėl smagumo.
    - Štai ir jūsų kambariai, po valandos lauksiu valgomajame, kuris yra pirmame aukšte, durys į kairę.
    „Spėju kad ši šeima buvo ne vieną maisto prekių parduotuvę nuvariusi į bankrotą...“ – toptelėjo mintis Heil galvoje, kai jis kraustėsi daiktus jam pasiūlytame kambaryje.
    Svetainėje:
    - Ponia „Juoda“ ir „Balta“ jau yra atskirta. – Vincentas pranešė jai.
    - Puiku, pradedame, - sužybsėjo jos raudonos akys, - Pulk „Baltą“, aš tvarkysiuosi su „Juodu“.
    - Klausau. – Ir išnyko jis kaip dūmas.
    Kai Heil valė nuo savo „inventoriaus“ dulkes, pries jį išdygo trys dulkėmis apsikaupusios kaukėtos žmogiškos formos figūros.
    „Velniava“ – pagalvojo jis, - „Dar reikės juos į valyklą pateikti?“.
    Stagiai viena iš jų puolė, ir slystamuoju smūgiu bandė ji pargriauti, Heil šiek tiek šoktelėjo į orą mėgindamas išvengti keistos atakos, bet čia jau antrą figūra pagavusi jį neapsisaugojusį šoktelėjo smogė tiesiai jam su koja iš šono į veidą, smūgis buvo stiprus, kad nuo jo Heil iš burnos iškrito porą dantų. Prieš atsitrenkdamas į sieną jis spėjo pagalvoti: „Dabar vėl reiks dantistui sukalti 1000 gil, ir tikiuosi kad stilistas nesus nuvarytas į kapus dėl sugadinto kostiumo...“. Aišku kad po to jis jau buvo priklijuotas prie sienos...

    Skyrius 10

    - It‘s been a long time since since I wake up like this… , - said someone from the broken wall.
    Atmosphere suddenly changed, three ninjas began to feel bloodlust from the person they were ataking.
    Heil stood up, and looked around, and with sharp cold eyes. Part of his shadow morphed in to a “Buster” sword, which he took it with his right hand.
    - Let’s get some fun!
    Ir puolė jis arčiausiai esantį priešą su kardu. Visame kambaryje atsirado didelis magiškas ratas kuris sustingdė juos, ir Heil visus juos su vienas po kito perkirto naudodamasis „distant flash“ ataką.
    - Tai viskas ką turi?!
    - Ar gi kartais tu ne sukčiavai sustabdydamas laiką ir erdvę?, - pasigirdo balsas kuris skambėjo kai iš nykstančių nukirstų figūrų kūnų sklindantys dūmai pradėjo jungtis į į vieną būtybę kuri panašėjo į Vincentą.
    - Nu kažkaip reikia patreniruoti senus magijos įgūdžius, ir jei būčiau atakavęs be jos, tu būtum juos išvengęs kiaurai kaip vėjas negaudamas jokios žalos.
    - Matau kad nusimanai apie šešėlinę magiją.
    - O kaip gi nenusimanyčiau, - šyptelėjo, - Aš irgi jos naudotojas. Be to baik naudoti šitą liokajišką kiautą.
    - Net nenumaniau kad mane permatysi maniau esi šviesos pasaulio atstovas dėl išvaizdos, tu daugiau įgudęs negu tikėjausi kad sugebėjai likti nepastebėtas, bet gana kalbų, daugiau kraujo…
    Vincentas pavito į juoda raumeningesnę ir didesnę ir susirėmė su Heil...

    Comment

    Working...