Laumžirgio Skrydis...

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • VaniLLa
    Naujokas

• 2009 03 06
    • 20

ta scena prie tarpeklio buvo labai grazi. isties maniau, kad niekas nemirs, kaip kad daznai buna, gasdinama provokuojama ir paskutine akimirka neissaunama, o cia sitaip... taciau pabaiga grazi, aciu uz nuostabu kurini

Comment

• winry3
      hahahahaha! niam :DD

• 2009 02 18
      • 112

Gražu.Toks jausmingas kūrinys.Tačiau turiu vieną pastabą - labiau išplėtok Kornelijos ir Tomo santykius,na jų jausmo vystimąsį,nes dabar veiksmas rutuliojasi greitai,tačiau keistai atrodo,kad jiedu ką tik susipažino,o Tomas Kornelijai staiga toks brangus tapo.Tai tiek.O šiaip...gal pamėgink šį savo kūrinėlį nunešt į kokią leidyklą?
      Not bad...

Comment

• Miyuki-san
        I am who I am

• 2009 03 01
        • 96

VaniLLa *** Aww..... ^^
        winry3 *** jo, man ir paciai atrodo, kad turetu daugiau kazko tarp ju, bet reiktu daug ka keist, o tada visai susipainiociau xD
        P.S. Kur? nunest kur?

Comment

• winry3
          hahahahaha! niam :DD

• 2009 02 18
          • 112

Autorius Miyuki-san
          Kur? nunest kur?
          Pamėgink susirasti rėmėjų ir prastumt,kad ir į kokį Obuolį...Nors Baltos Lankos geriau...Na,čia jau tau spręst
          Not bad...

Comment

• Paranoid
            Naujokas
            • 2009 06 22
            • 16

Wau, kaip gražu. Laumžirgiai... Aišku liūdna, kad Tomas mirė, bet man nepatinka banalūs happy end'ai. Šaunuolė, tikrai puikiai padirbėjai.

Comment

• cobabara
              Super mega ultra rašytojas

• 2009 03 17
              • 998

aš čia ryškiai pavėluotai, bet man tikrai patiko. vienu prisėdimu perskaičiau. poroj dalių labai nervino gramatinės klaidos, nu bet kaip nors.
              o šiaip tai tikrai labai įtempta, tos suspense tai nors vežimu vežk, awesome
              kas labai dar nervino, tai kad jis [Tomas] paskutinę mokslo metų dieną į mokyklą atėjo... na tiesiog nelogiška visiškai, nes tiesiog taip neleistų niekas. suprantu, kad istorijai reikėjo, kad jie susipažintų būtent tą dieną, ir kad šalia būtų Liza, bet buvo galima tada sugalvoti pavyzdžiui, kad jo dėdė yra mokytojas toj mokykloj ir jis [dėdė] atsivedė Tomą vienai dienai į darbą...

ir dabar bandau prisiminti, aš berods tą knygą "Lukas" esu skaičiusi, ten irgi toks paslaptingas vaikinukas atsirado, bet labai per miglą prisimenu.
              Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• Miyuki-san
                I am who I am

• 2009 03 01
                • 96

Šitą kūrinį dar tieeeeek reikia taisyti!!!!! Bet niekad neprisiverčiu ir apskritai laiko trūksta. Įpusėji rašyti vieną, o jau galvoji, kaip rašyti kitą. Hm hm hm... čiuju visada mano kūriniuose rasi tokių veikėjų, kaip "paslaptingi vaikinukai"...tiesiog būtent tokie man ir patinka (xo xo xo). o svarbiausia ir yra gerame kūrinyje tai, kad jis "neprieštarautų" savo kūrėjui nors ne visada pavyksta, bet visvien stengiuos, kad būtent ir mano kūryba tokia būtų.

Comment

• juozukas
                  Naujokas
                  • 2010 11 23
                  • 2

Pavarai zmogau tu respect! Regis vel pradesiu skaityti knygas

Comment

• Mapicy
                    Morka iš prigimties

• 2009 11 26
                    • 138

Geriausias animezonos mano skaitytas darbas!!! Iskarto kazkuo patrauke, ajsku ir klaidu nemazai bet tai pataisoma

Comment

• Miyuki-san
                      I am who I am

• 2009 03 01
                      • 96

Aciu, draugai ^^

Comment

Working...