Džiugu, kad pakėliau nuotaika beto amebos visai nejuokingos, jos tik vienaląstės ir beformės xDD
Renatos eiliukai :)
Collapse
X
-
Na tas amebos taip kazkoks labai jau keistas toks jausmas susidaro jog kiekviena strofa lyg atskiras ketureilis, tad del tokio vaizdo sunku susidaryti vaizda apie eilerasti, nepadeda jokia laki fantazija kai kas keturias eilutes persokama i kazkoki kita pasauli ar bent dali jo.Comment
-
Mono sapnas
Tyliai oše miškas vakare,
Ir mėnulio pilnatis mantosi raiste.
Stebuklingos, juodas, aksominės varnos
Sergsti juodaplaukio mono sapną.
Šitokia švelni naktis,
Nuostabiai žvaigždėta...
Tik sužibo akys dvi raudonos -
Tai pabudo juodaplaukis monas.
Nenorėjo jis praleist šviesios nakties -
Paskutinės, tokios prigimties.
Pasilipės ant aukštosios pušies,
Pradėjo laukti auroros netekties.
Tai vat po ilgo laiko mane aplankė ale įkvėpimas. Čia eiliuko pirminis variantas, todiel labai nesmerkit. Šiaip aše visai neturiu laiko...
Tai vat , o dabar su reikšmėm:
Monas - senas lietuviškas žodis, reiškiantis miško butybes visumoje, t.y velniai, demonai, miškiniai ir t.t pavadinti vienu vardu.
Aurora - išvertus iš Lotynų kalbos būtų aušra.Comment
-
Mono sapnas
Tyliai oše miškas vakare,
Ir mėnulio pilnatis mantosi raiste.
Stebuklingos, juodas, aksominės varnos
Sergsti juodaplaukio mono sapną.
Šitokia švelni naktis,
Nuostabiai žvaigždėta...
Tik sužibo akys dvi raudonos -
Tai pabudo juodaplaukis monas.
Nenorėjo jis praleist šviesios nakties -
Paskutinės, tokios prigimties.
Pasilipės ant aukštosios pušies,
Pradėjo laukti auroros netekties.
Tai vat po ilgo laiko mane aplankė ale įkvėpimas. Čia eiliuko pirminis variantas, todiel labai nesmerkit. Šiaip aše visai neturiu laiko...
Tai vat , o dabar su reikšmėm:
Monas - senas lietuviškas žodis, reiškiantis miško butybes visumoje, t.y velniai, demonai, miškiniai ir t.t pavadinti vienu vardu.
Aurora - išvertus iš Lotynų kalbos būtų aušra.👍 1Comment
-
Ech ech... nu niekaip nesugebu kurti. O taip norisi... (šiaip kartai šmėkštelna galvoje kokia nors "spanguolinė protinių dantų neurozė" xD)
tai va - mano pirmas rusų kalba parašytas kurinėlis.
Тянутся руки к очагу,
Тёплым воздухом дышу.
Огонь прекрасно
Красавица моя –
Куда же ты ушла ?
Тоскую я – тебя всё нет.
И так ушло две сотни лет.
А я всё жду...
И буду вечно ждать тебя.
gomen už klaidas - aše moku tik kalbėti, rašyti man nesiseka xD
(manau dauguma, mažiau ar daugiau moka rusiškai :] )Comment
-
Išversiu, bet tada nesirimuos >_>
Tiesias rankos link kronsies
Šiltu oru kvepuoju
ugnis nuostabi
Gražuolė mano
kur gi tu dingai
man liūdna daros - tavęs vis nėr
ir taip prabėgo du šimtmečiai
O aš vis laukiu
Ir lauksiu amžinai
OMD >_> it sucks. nemoku versti
I'm hopelessPaskutinis pakeitimas nuo Renata; 2009-06-13, 19:50. Priežastis: subjaurojau asvo paties eiliuką >_> shame on me.Comment
-
Nu jo neverstas geriau skambejo ir kurkas idomiau buvo rusiska skaityti nei lietuviska, bet reikia gi padeti tiems kurie nemoka rusu. Echt vel Renata darai gan ilga pertrauka bet sikart ta pertrauka isejo i gera ir parasei puiku eiliuka taip ir toliau kad ir su pertraukom ilgesnem rasyk, bet tik rasyk nesustok. Laukiu kito tava eiliuko.Comment
-
Perskaičiau daug tavo eilėraščių, kaikurie tikrai labai patiko... Galiu pasakyt kad esi šaunuolė Renata.
Nenoriu pasirodyti įžulus, bet va, ištaisiau pora tavo klaidų rusiškame eilėraštyje. (Neradau būdo kaip išsiūsti private message, tai tėko rašyt va čia į forumą... Jai kasnors netaip, sakyk, ištrinsiu šią žinutę.)
P.S. Šis eilėraštis nors ir paprastesnis bet visgi ne ka mažiau patiko už kitus. Taip ir toliau, rašyk, nesustok.Carpe diem... and place no trust in tomorrow.
Metallica - ...And Justice for All...👍 1Comment
Comment