laibai gerai sueiliuotas eilėraštukas. Gerai kad ilgo nedarei nes taptų gal kiek pervienodas tada
Renatos eiliukai :)
Collapse
X
-
Jei rašytum tekstus repuojantiems - ir tai nelabai. Nėra susietumo tarp eilučių, ir vietomis iš kažkur netinkantys žodžiai. Jei rašai tokius, geriau arba išvis nerimuok, arba surimuok taip, kad būtų nepriekaištinga.Baikit dangstyti savo sielos skurdumą "Ibetterthanothers" užrašais ir kiek laiko praleidot žiūrėdami menkaverčius Anime. Ač.👍 1Comment
-
šį kart eiliukas labiau yra post-modernistinis šlamštas. Tai yra chronologiškai išdėstytos mano dienos mintys ir kai kurie veiksmai + šiaip ne taip surimuota . repuojantiems nerašau x). O dėl rimavimo - sutinku. Reikės prie jo pasėdėti.Comment
-
Man labiausiai patiko tavo eiliukas "Einu" nu toks nežemiskas ir lebaj mielas netgi;DD
P.S.Paklausyk Aqua-barbie girl ;D linksma pasidarys kaip ir man;DD Simptomai:nesveikai zvengi;DSpoileris:👍 1Comment
-
Kritiškas kritikos įvertinimas - per daug tų "Ooo kaip fainei" "Tu tiesiog genijus". Nežinau, gal tave po 15 metų spausdins, nes numirsi tragiškai, o tave pripažins Lietuvių literatūros klasike..
Visvien tokie pagyrimai kažkokie neadekvatūs, vietomis neatinkantys realybės. Neklausyk Jų!Baikit dangstyti savo sielos skurdumą "Ibetterthanothers" užrašais ir kiek laiko praleidot žiūrėdami menkaverčius Anime. Ač.Comment
-
Tegul klauso juk jeigu man jos koks kurinelis patinka kodel as tureciau tai nutilet ar isvis pasakyt atvirksciai, kad nepatinka...Laupsinu tik tuos Renatos eiliukus kurie man yra mieli;D
Renata>>>as nieko barbe navadinu cia tokia daina Aqua_barbie girl ;DDDSpoileris:Comment
-
PaperAngel - žinau šitą dainą xD jin mano "Sauskelnių laikų" favoritė xDDDComment
-
šiam eiliukui beveik metai trikriausei atsimenat 07-08 žiema buvo "lieva" , o kai atėjo velykas staiga ėmė ir prisnigo
Kovo sniegas (arba singantis pavasaris) [2008. 03. 23]
Kovo sniegas dengia mano kiemą,
Mano žemę, mano pievą...
Kovo sniegas šaldo mano širdį,
Mano meilę, mano protą...
Baltas sniegas jaukia sielą.
Lyg vasario baltas kerštas
Plūkia kovą, mano mielą...
Širdį pavasaris jau klega,
O akyse dar žiema –
Kovo mėnesio šalna.
Krenta snaigės, lengvo pūko
Per pavasarį, Velykas.
Bet žiemos laiku savuoju
Nė viena jų neplasnojo!Comment
-
Šitas man visai patiko, na, bent jau pirmas posmas. Lyrikoje nelabai gaudausi, bet pasakysiu, kas užkliuvo.
1.Žodžiai labai paprasti, reikėtų naudoti skambesnius, gražesnius žodžius.
2. Perdaug žodžio "mano"
3. Antram posme, eilėraščio pradžia šneka atrodytų vieną, o pabaiga visai ką kitą.
4. Vietom neišlaikytas rimas.
Anyway, man idėja, užstumt ant vėlyvos žiemos patiko👍 1Comment
-
Kažkoks be ryšio eiliukas...
Amebos
Dvi mažos amebos
Beformiais kūnai keliavo,
Bet evoliucija vis tiek jas pagavo.
Pikti vaikai tarpusavy kariavo.
Užmeskim karą knygoje ant stogo –
Jei pasiseks užaugs medis.
Skanūs raudonskruosčiai obuoliai