Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Man patiko nžn gal todėl, kad aš gerbėja... Nu pom.. ANtras posmelis tiesiog liux, bet reiktu tau biškeli parymuot kitus:dizzy:... Gali manes ir neklausyt juk aš pati neseniai rašyt pradėjau
Man asmeniskai per daug liudnos..
Toks jausmas kad gyweni liudesy.
dazniausiai kai man buna linksma rasau liudnai ir taip atvisksciai :] o siaip yra man del ko liudeti, bet liudesys jau greitai baigsis, ir vel viskas bus gerai ^^
dazniausiai kai man buna linksma rasau liudnai ir taip atvisksciai :] o siaip yra man del ko liudeti, bet liudesys jau greitai baigsis, ir vel viskas bus gerai ^^
vat llinksmas eiliukas, bet man jis kazkoks bukas atrodo (?)
Kai pūga švelnai nutyla, žvaigždės išnyra
Vaiskus dangus, nekaip lietus,
Ir toks jausmas krutinėj – klykia iš laimės
Nejusdamas pykčio ir baimės.
Gal tai ko mums reikia – ant nosies galiuko?
Pusia pasaulio ar mažas katukas?
O aš tiktais vaikas, bet tebe augu.
Aš noriu būt vėju, kurs laksto po pievas
Ir visos mano dienos bus kupinos laimės
Nejusdama pykčio ir baimės...
...užaugsiu ir tapsiu aš vėju...
Nežinau man kažkaip sunkiai skaitėsi tas tavo eiliukas...
P.S biškeli pašnipinėjau ir dabar norėčiau iškelti hipotezę, kad tavo nuotaika buvo vidutinė.... Klystu?
Nežinau man kažkaip sunkiai skaitėsi tas tavo eiliukas...
P.S biškeli pašnipinėjau ir dabar norėčiau iškelti hipotezę, kad tavo nuotaika buvo vidutinė.... Klystu?
wtf kaip suprast "pašnipinėjau" ? o mano nuotaika ...heh...esi girdejus apie majakine depresija ( staigi nuotaiku kaita pvz.: buvau , po 5 min jau tokia ) ? as manau kad man kazkas panasaus
Man net majakines depresijos nereikia, del paprasciausio atsitiktinumo pasidarau nepanasus i zmoga.
Chmm keista, vis liudni liudni, o dabar toks neutralus, nuotaika gereja ziuriu... Na pabaiga tai tikrai buka, ta paskutine eilute, tikejaus kazko kitokio...
wtf kaip suprast "pašnipinėjau" ? o mano nuotaika ...heh...esi girdejus apie majakine depresija ( staigi nuotaiku kaita pvz.: buvau , po 5 min jau tokia ) ? as manau kad man kazkas panasaus
Ne pirma karta girdžiu apie tokia....
nu tai linkiu pasveikti nuo majakinės depresijos.
Man net majakines depresijos nereikia, del paprasciausio atsitiktinumo pasidarau nepanasus i zmoga.
Chmm keista, vis liudni liudni, o dabar toks neutralus, nuotaika gereja ziuriu... Na pabaiga tai tikrai buka, ta paskutine eilute, tikejaus kazko kitokio...
silpni nervai, something is realy draining u (?)
gal ir gereja, bet as nepastebejau kad me darytusi linksma ... dar ne pavassaris morciui per anksti
o siaip sakyk ko konkreciai tikejaisi , galbul tai man pagelbes perrasyti pabaiga
Comment