Renatos eiliukai :)
Collapse
X
-
Nelogiska, visiškai, vilkas perkando gerklas avim pagal mano supratima, tai kaip tu gali matyti savo kuna? nebent esi mires, delko esi mires? vilkas tau gerkle perkando bet tai kaip suprast, tai "tau" ar avim gerkla/as perkando, nieko nesuprantu, net to ka parasiau, neveltuj tas eiliukas tave ir žudo sukuriai ir taipat nesupranti ką(man taip atrodo)
P.S. gerkę perkando pasakotojui (man)
shashke - tu teisus -yra avys ir pasakotojas. vilkas - antraeilis "manjakas" .
ačiu už supratingumąComment
-
Nera uz ka tiesiog 12 metu teatre padare savo. Norint isijausti i veikeja teko ismokti skaityti tarp eiluciu suprasti siektiek gilesne prasme negu yra tiesiog parasyta. Na bet izvelgti kas eilerastyje kas uztenka ir vidurines tekstu analizes ir interpretacijos igudziu. Va taip Renata laukiu nauju tavo eiliuku ir net neabejoju kad jie bus tik geresni ir geresni.👍 2Comment
-
Na atsiprašau kitą syk logiką pasiliksiu sau, na matematiku, ne netapsiu, gal kokiu nors baisiai nevykusiu filosofu kuris net nezino ka filosofija reiskia( seip tai zinau)
Na tikrai atsiprasau, už nesupratingumą ir logikos reiškimą, nepyk jei įsižeidžiau........... Echh, susikisiu tą savo mastyma kuris ir cia turėjo būt👍 1Comment
-
Na atsiprašau kitą syk logiką pasiliksiu sau, na matematiku, ne netapsiu, gal kokiu nors baisiai nevykusiu filosofu kuris net nezino ka filosofija reiskia( seip tai zinau)
Na tikrai atsiprasau, už nesupratingumą ir logikos reiškimą, nepyk jei įsižeidžiau........... Echh, susikisiu tą savo mastyma kuris ir cia turėjo būtComment
-
Na tikrai atsiprasau, už nesupratingumą ir logikos reiškimą, nepyk jei įsižeidžiau........... Echh, susikisiu tą savo mastyma kuris ir cia turėjo būtComment
-
vat , peržvelginėjau savo senus uzrašus ir radau tokį kūrinį heh...na čia ne eiliukas, o kažkas (neturiu žalio supratimo prie ko jį priskirt ) na jame atsiskleidžia mano drakonų manyja
_____________________________________ __ _________
Nereikalingi žodžiai
Niekam nereikalingi žodžiai miršta ugnyje. Jų pelenus išbarsto vėjas, dainuodamas uždrausta dainą...
Pelenus pasiema Gaja – pasaulio motina, sieloskūrėja...
Mano sieloje pelenai virsta gyvomis būtibėmis: angelais, demonais, paukščiais,.. drakonais.
Gaja myli drakonus, nes jie nekariauja, o taikiai gyvena. Netaip kaip žmonės - kariauje dėl žemės, dievų, odos spalvos... Juk tai taip kvaila...
Tačiau žmonės nekenčia drokonų, aš ir esu žmogus , bet myliu juos.
Tikiu.
Tikiu, kad drakonai laukia kada Gaja įkrės žmogui proto.Tada prasidės aukso amžius ir tūkstanti metų vyraus taika, vėliau Gaja pasiims savo sielas atgal ir pernaujo sukurs pasaulį – be klaidų, su žmogumi ir drakonu ir be nereikalingu žodžių...
labai nemuškit , Šeip tokio pobudžio kūrinių nerašau...Comment
-
man patiko, tik reikėtų pamėginti tekstą kiek mažiau kapoti. vis dar neapsisprendžiu, tie kartojimai (gaja, drakonai) man patinka.. gal buvo galima kiek įdomiau su jais sužaisti, bet labai nekliūva. o šiaip siūlyčiau ir toliau tobulėti rašant tokiu stiliumi, kaip pradžiai visai neblogai...nes žmonės kartais myli, bet daug dažniau jie tiesiog mylisi...👍 1Comment
-
Nereikalingi žodžiai
Niekam nereikalingi žodžiai miršta ugnyje. Jų pelenus išbarsto vėjas, dainuodamas uždrausta dainą...
Pelenus pasiema Gaja – pasaulio motina, sieloskūrėja...
Mano sieloje pelenai virsta gyvomis būtibėmis: angelais, demonais, paukščiais,.. drakonais.
Gaja myli drakonus, nes jie nekariauja, o taikiai gyvena. Netaip kaip žmonės - kariauje dėl žemės, dievų, odos spalvos... Juk tai taip kvaila...
Tačiau žmonės nekenčia drokonų, aš ir esu žmogus , bet myliu juos.
Tikiu.
Tikiu, kad drakonai laukia kada Gaja įkrės žmogui proto.Tada prasidės aukso amžius ir tūkstanti metų vyraus taika, vėliau Gaja pasiims savo sielas atgal ir pernaujo sukurs pasaulį – be klaidų, su žmogumi ir drakonu ir be nereikalingu žodžių...
labai nemuškit , Šeip tokio pobudžio kūrinių nerašau...
Nereikalingi žodžiai
Niekam nereikalingi žodžiai miršta ugnyje.
Jų pelenus išbarsto vėjas, dainuodamas dainą uždrausta...
Pelenus pasiima Gaja – pasaulio motina, sielos kūrėja...
Mano sieloje pelenai virsta gyvomis būtibėmis:
Angelais, demonais, paukščiais,.. drakonais.
Drakonus myli Gaja, nes jie nekariauja, o taikiai gyvena.
Netaip kaip žmonės - kariauje dėl žemės, dievų, odos spalvos...
Tačiau žmonės nekenčia drokonų.
Aš juk ir esu žmogus , bet myliu juos. Tikiu...
Tikiu, kad drakonai laukia Gajos įkvėpimo žmonėms.
Tada prasidės amžius aukso ir tūkstanti metų vyraus taika.
Naujai sukurtam pasaulį – be klaidų, su žmogumi ir drakonu.
Na as sita tavo teksta kaip eiliuka sugebejau sitaip izvelgti sorry kad ismeciau keleta zodziu ar pakeiciau juos vietomis bet cia jau tau spresti cia tik mano pasiulimas kaip ji paverst eiliuku nes tie zodziai kuriu nebera juos labai nesunku jausti esant eiliuke is konteksto, o keiciau vietas tam kad igauti kazkoki tai rima. Prasau nepyk kad as cia taip savavaliskai kazka darauComment
-
O jai mes is sito pabandytume padaryti eiliuka nes galima jame toki puse velnio rimuka izvelgti.
Nereikalingi žodžiai
Niekam nereikalingi žodžiai miršta ugnyje.
Jų pelenus išbarsto vėjas, dainuodamas dainą uždrausta...
Pelenus pasiima Gaja – pasaulio motina, sielos kūrėja...
Mano sieloje pelenai virsta gyvomis būtibėmis:
Angelais, demonais, paukščiais,.. drakonais.
Drakonus myli Gaja, nes jie nekariauja, o taikiai gyvena.
Netaip kaip žmonės - kariauje dėl žemės, dievų, odos spalvos...
Tačiau žmonės nekenčia drokonų.
Aš juk ir esu žmogus , bet myliu juos. Tikiu...
Tikiu, kad drakonai laukia Gajos įkvėpimo žmonėms.
Tada prasidės amžius aukso ir tūkstanti metų vyraus taika.
Naujai sukurtam pasaulį – be klaidų, su žmogumi ir drakonu.
Na as sita tavo teksta kaip eiliuka sugebejau sitaip izvelgti sorry kad ismeciau keleta zodziu ar pakeiciau juos vietomis bet cia jau tau spresti cia tik mano pasiulimas kaip ji paverst eiliuku nes tie zodziai kuriu nebera juos labai nesunku jausti esant eiliuke is konteksto, o keiciau vietas tam kad igauti kazkoki tai rima. Prasau nepyk kad as cia taip savavaliskai kazka darau
tiesa sakant , aš nemegstu, kaip kas nors taip daro su mano nuosavu art'u , tu džiaukis kad esi uz ekrano, kitaip tave prikulčiau
Čia ne eiliukas ir taškas.
paildysiu: aš perskaičius tavo versija, neatradau kažko savo, ...tai jau tapo tavo dalimComment
Comment